Jump to content

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΜΑ

tina1442169161

Recommended Posts

Οτι κάνω μέσα στο σπίτι μου, όταν μιλάω, ή όταν μετακινούμαι κλπ ακούω να επαναλαμβάνουν ότι κάνω. π.χ. τώρα πλένει τα πιάτα, τώρα βάφεται, τώρα κοιτάει ενα συγκεκριμένο σημείο.

Όλα θα μπορούσαν να γίνουν. Δεν διάβασα προσεκτικά τα post, αλλά σε ένα αναφέρεις ότι έχεις τοποθετήσει ψηφιακή μικροκάμερα. Αν είναι ασύρματη, δεν είναι δύσκολο κάποιος δε διπλανό σπίτι να πιάνει το σήμα.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΩ.:018: :018: :018: :018: :018: :018:

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ :mad: :mad: :mad: :mad:

Αυτό το είπε η tina στο πρώτο της post ...Θα σε παρακαλούσα να είσε πιο προσεχτικός σε αυτά που γράφεις....:021: :021: :021: :021:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΩ.:018: :018: :018: :018: :018: :018:

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ :mad: :mad: :mad: :mad:

Αυτό το είπε η tina στο πρώτο της post ...Θα σε παρακαλούσα να είσε πιο προσεχτικός σε αυτά που γράφεις....:021: :021: :021: :021:

Διορθώνω αμέσως. Δικό μου λάθος, έκανα copy μέρος από το quote κατά λάθος μου ξέφουγε το όνομα. Επειδή το αρχικό post ήταν στην πρώτη σελίδα, και εγώ πάτησα για απάντηση εκεί που διάβαζα στo τελευταίο post.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.