Jump to content

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΜΑ

tina1442169161

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας. είμαι η τίνα που σας είχα γράψει παλιότερα για κάποια προβλήματα και μου είχατε δώσει αρκετές πληροφορίες. τώρα θέλω ξανά τη βοήθειά σας σε κάτι που μου συμβαίνει πάλι πάνω σε θέμα τεχνολογίας.

Λοιπόν, το πρόβλημα είναι το εξής: από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να μου δημιουργήσουν προβλήματα σοβαρά στη προσωπική μου ζωή, αντιμετωπίζω τα παρακάτω

π.χ.

1) να υποκλέπτουν συνομιλίες μου από το τηλέφωνο

2) Οτι κάνω μέσα στο σπίτι μου, όταν μιλάω, ή όταν μετακινούμαι κλπ ακούω να επαναλαμβάνουν ότι κάνω. π.χ. τώρα πλένει τα πιάτα, τώρα βάφεται, τώρα κοιτάει ενα συγκεκριμένο σημείο.

3) ακόμα και όταν περπατάω στο δρόμο ακούω τη φωνή τους, να επαναλαμβάνει ότι λέω, ότι κάνω, την κάθε μου κίνηση.

4) καθώς οδηγώ ξανά ακούω τη φωνή τους και τις συνηθεισμένες ύβρεις, ή σχολιάζοντας κάθε μου κίνηση καθώς οδηγώ.

5) εχω φύγει από δύο σπίτια για να απαλλαγώ από ολααυτά, και συνεχίζονται πιο έντονα όλα τα παραπάνω φαινόμενα.

να γράψω επίσης και το πολύ πιο σημαντικό. εκτός από το ότι καταλαβαίνω σύμφωνα με αυτα που λένε, ότι με βλέπουν μέσα στο σπίτι μου, ακόμα διαπιστωσα ότι βλέπουν οποιοδήποτε κωδικό είλτε πιν τραπεζης,είτε κωδικό κινητού, ακόμα και αυτήν την στιγμή που σας γράφω ακούω να διαβάζουν αυτά που σας γράφω.

Πιστεύω ότι κάποια τεχνολογία χρησιμοποιούν όπου δεν την γνωρίζω. και δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, η οποία με κάνει να μην νοιώθω ελεύθερα ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Και θέλω να μου πείτε εάν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να έχουν κάνει ώστε να συμβαίνουν όλα τα παραπάνω που σας αναφέρω.

να σημειώσω ότι είναι οι γνωστοί γείτονες που σας έξω ξαναμιλήσει και με έχετε βοηθήσει αρκετά. έχω να μπω μετά από τόσους μήνες, και επειδή έχω πιο σοβαρά προβλήματα τώρα, αυτα δηλαδή που αναφέρω πιο πάνω, γιατί χρησιμοποιούν μεθόδους τώρα για να με βγάλουν τρελή, λέγοντας δηλαδή εγώ ότι μου συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, να μου πει κάποιος που δεν γνωρίζει αν συμβαίνουν όντως, να με θεωρεί και αυτός τρελή.

γι αυτό θα ήθελα να μου πείτε μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τι μπορεί να έχουν κάνει ώστε να παρακολουθούν όλες μου, μα όλες μου τις κινήσεις. να βλέπουν τα πάντα και να ακούνε τα πάντα, όπου και αν βρίσκομαι. αν υπάρχει κάποιο τεχνολογικό επίτευμα με άλλα λόγια, που να δημιουργεί όλα αυτα που απαριθμώ πιο πάνω.

Δεν το κανουν με τεχνολογια.

Μαλλον το κανουν με καποιο ψυχολογικο κολπο. Γι΄αυτο το καλυτερο ειναι να το συζητησεις με καποιον ψυχολογο, ισως αυτος να διαπιστωσει πως ακριβως το κανουν.

Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία γιατί αν αντιληφθώ καλύτερα το θέμα ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω. Ξεκινώντας από τη βάση του ότι καλόπιστα πιστεύω ότι σε παρακολουθούν, θα ήθελα να μου πεις πως εσύ τους ακούς να επαναλαμβάνουν αυτά που κανεις και λες.

Τίνα είναι δύσκολο μόνο μέσω αυτών που περιγράφεις να σου πούμε από απόσταση με ποιον τρόπο μπορεί να το κάνουν. Οταν είσαι μαζί με φίλους στο σπίτι, στο δρόμο , στο αμάξι τους ακούτε πάλι και τι σου προτείνουν οι φίλοι σου για να τους αντιμετωπίσεις , ή όλα τα παραπάνω τα κάνουν μόνο όταν είσαι μόνη σου. Πάντως καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιον π.χ ειδικό ερευνητή , δικηγόρο , και να πας να το καταγγείλεις στην αστυνομία.

Εγω θα συμφωνησω με την αποψη του sakattack.

Μονο ενας ειδικος στο θεμα μπορει να δωσει σωστη λυση μιας και ειναι γνωστης,και εχει αντιμετωπισει ξανα τετοιες περιπτωσεις και αυτο θα πρεπει να γινει με προσωπικη επαφη που θα κανεις μαζι του.

Η περιπτωση που σου συμβαινει ειναι πολυ εξειδικευμενη για να λυθει μεσα απο ενα φορουμ παρα την καλη διαθεση των μελων του.

Αντιθετα ενας ψυχολογος θα σε βοηθησει στο να απαλλαγεις απο αυτους με επιστημονικο τροπο και οχι απλα με καποια συμβουλη.

Εφοσον παρακολουθουν καθε σου βημα, και μονο που θα αντιληφθουν οτι επισκεπτεσαι καποιον ειδικο θα τρομοκρατηθουν.

Το τι βηματα μετα πρεπει να κανεις θα στα πει ο ιδιος ο ψυχολογος μολις του αναλυσεις το προβλημα. ;)

Δεν χρειαζεται κάτι εξεζητημένο, ένα απλό ενισχυτή ακόασης και ακούν τους 8ορύβους στο σπίτι....

Αν υπάρχει όμως τοσο σοβαρό πρόβλημα μπορείς να απευθυνθεις στην Ασφάλεια να αναλάβουν να ανακαλύψουν αυτούς που σου δημιουργούν πρόβλημα. Ένα τηλέφωνο στο 100 θα σου δώει πληροφορίες για το που θα απευθυνθεις...

Και εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του sakattack. Δεν θα ήταν άσχημα να ξεκινούσες από εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα σου έδινε σωστές οδηγίες πως θα μπορέσεις να το σταματήσεις.

Σωστά στο λέει το παλικάρι ο sakattack.

Μην ανακατέψεις τεχνολογία δεν θα βρεις άκρη Νομίζω και εγώ ότι δεν έχει σχέση.

Κάνε μια κουβέντα με ένα ειδικό και σίγουρα 8α ωφεληθείς

Δεν ξέρω τι ίσως να φτάει η ηλικία μου η δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά...Αλλα μπορείς να μου πεις για πιο λόγο να μπει κάποιος σε αυτή την διαδικασία...Πιο θα είναι το όφελος το δικό του...Δηλαδη ok άμα ήσουν ο πρωθυπουργός ok αλλα...Συγγνώμη και πάλι άμα έγινα λίγο διακριτικός πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον που θα μπορεί να μπει σε τέτοια διαδικασία....

Κατά την άποψη μου ο sakattack έχει δίκιο. Ο πιο σωστός και ενδεδειγμένος τρόπος για να δωθεί άμσεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημά σου είναι ο επιστημονικός. Έλα σε επαφή με κάποιον ψυχολόγο αρχικά ο οποίος όχι με συμβουλες και ικασίες αλλά με επιστημονικό τρόπο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείας από όλα αυτά που περιγράφεις.

καταρχήν ευχαριστώ παιδιά για όλα αυτά που μου λέτε και τα θεωρώ όλα σωστά.

σακατακ εχεις δίκιο κατ αρχήν, είναι φανερό ότι το κάνουν με κάποιο ψυχολογικό κόλπο.

συμφωνώ όμως και με την άποψη του greek ότι μπορεί να υπάρχει και ένας ενισχυτής ακρόασης ήχων.

όσον αφορά αυτά που γράφεις evo βεβαίως είσαι μικρός για να καταλάβεις τι κρύβει ο κόσμος μέσα του και που μπορεί να φτάσει όταν θέλει να κάνει το κακό. έχεις δίκιο ότι ουτε πρωθυπουργός νάμουν αλλά αυτοι το κάνουν γιατί θέλουν να αποδείξουν ότι είμαι τρελή. και αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρουν για να πετύχουν κάτι σε μήνυση που έχω υποβάλει για προσωπικά θέματα εναντίον τους, αφού ότι μέσο χρησιμοποίησαν για να με ενοχοποιήσουν απέτυχε. έτσι άρχισαν έναν ψυχολογικό πόλεμο όπως λέει και ο σατακ.

θέλω να απαντήσω επίσης και για το 100 που λέει κάποιο μέλος. ο κύριος που κάνει όλα τα παραπάνω είναι δυστυχώς αστυνομικός. και δεν καταφέρνω τίποτα με αυτή τη λύση. δεν θέλω να μπω σε πιο προσωπικά θέματα γιατί θα σας ζαλίσω.

όμως ότι γίνεται αυτό που σας περιγράφω γίνεται. σε ψυχολόγο θα καταφύγω για να μου πει με επιστημονικό τρόπο πως μπορώ να το αντιμετωπίσω. ήδη έχω ξαναπάει με την όλη τους συμπεριφορά που έχουν επιδείξει και μου έχει πει ότι είμαι μια χαρα. όταν πήγα όμως, δεν είχαν προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες, αλλά σε άλλες συμπεριφορές βίαιες όπως σπασίματα πόρτας, χτυπήματα, ύβρεις και άλλα τέτοια. τώρα έχουν βρεί αυτόν τον τρόπο να μου σπάσουν με πιο απλά λόγια τα νευρα. όμωςέχω υπομονή και δύναμη μεγάλη και αντέχω και αδιαφορώ για όλα αυτα που ακουω, είτε μέσα στο σπίτι μου, είτε όταν οδηγώ είτε ακόμα και στην δουλειά μου.

Πιστεύω επίσης ότι με την αστυνομία όσες φορές προσπάθησα να μου λύσει τα πρώτα προβλήματα δεν βρήκα και μεγάλη υποστήριξη, γι αυτό πλέον δεν καταφεύγω σε τέτοιες λύσεις. Ομως σε ειδικούς όπως μου λέτε θα πάω και θα πάρω απαντήσεις.

ευχαριστώ όλους σας. νάστε καλά.

τινα μου.... υπαρχουν δυο περιπτωσεις. να σου εχει συμβει κατι στην ζωη σου, που εμεις τα χαζα παιδια στο ιντερνετ μονο στις ταινιες τα βλεπουμε.. πχ να ειδες κατι που δεν επρεπε στην αστυνομια και τωρα να θελουν να σε..καταλαβαινεις.σε αυτη την περιπτωση,πραγματικα ευχομαι να φανεις δυνατη, και να κανεις τις εξυπνες κινησεις για να χασουν τα βηματα σου και να αποδοθει τελικα η δικαιοσυνη. στην δευτερη περιπτωση,ενας ιερεας θα βοηθουσε. καμια φορα, ανθρωποι που μας μισουν, κανουν διαφορα για να μας τρελανουν.πραγματικα εχουν δει πολλα τα ματια μου..σε περιπτωσεις δικων μου. ευχομαι να ακουσεις την συμβουλη μου. εισαι εξυπνη κοπελα, φαινεται απο την συγκροτημενη σκεψη σου στην γραφη, ευχομαι λοιπον να βρεις εναν καλο ιερεα και να ηρεμησει η ψυχη σου. δεν μιλαω τωρα για χαζα εξορκισμους κτλ. ειναι πιο απλο το προβλημα σου αν ανηκεις στην δευτερη κατηγορια. τωρα... εγω σαν παναγιωτης, κανω παρακληση σε οσους πιστευουν στον θεο εδω μεσα, και δεν το θεωρουν μια ωραια ιστορια που φτιαχτηκε μονο για να γινονται οι πολεμοι,λεω λοιπον οσοι πιστευουν, ας προσευχηθουν ολοι μαζι για αυτη την ψυχη. υπαρχουν πραγματα που δεν καταλαβαινετε φιλοι sackattack και λοιποι,πραγματα που αν τα βλεπατε... για αυτο μην βιαζεστε να κρινετε. αυτα. με συγχωρητε παρα πολυ που θα αναγκαστητε να δειτε τις προσωπικες μου αποψεις. οσοι με ξερουν, γνωριζουν οτι δεν τις εχω ξανααναφερει, γι αυτο φανειτε επιεικης μαζι μου και τα λεγομενα μου

Τίνα... Να κάνω και εγώ μιά πρόταση; Γιατί απλά δεν μετακομίζεις...;

Μπορεί την πρώτη φορά να ήσουν άτυχη, άντε και την δεύτερη... Εεεε... που θα πάει... Δεν μπορεί...

Βοήθεια από την οικογένειά σου ή τους δικούς σου ανθρώπους για το συγκεκριμένο θέμα έχεις ζητήσει; Αν όχι, κάν' το. Σίγουρα σαν τρίτοι, θα μπορέσουν να σου δείξουν τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων που δεν τους έχεις σκεφτεί ήδη εσύ.

Φιλικά,

Τόλης

μου θυμιζει james bondιστικη ταινια. Λες οτι βλεπουν τις κινησεις στο σπιτι...Ολα αυτα μου φαινονται καπως περιεργα αλλα αν οντως βλεπουν τις κινησεις σου μεσα στο σπιτι τοτε μονο με καμια μικροκαμερα θα γινετε. Νομιζω υπαρχει καποιο μηχανηματακι οχι ακριβο με το οποιο μπορεις να εντοπισεις εαν υπαρχουν μικροκαμερες μεσα στο σπιτι σου

Τινα θα ηθελα να σου πω και εγω την προσωπικη μου γνωμη.

Διαβαζοντας προσεκτικα τα οσα εχεις γραψει και οντας εκτος της περιγραφομενης καταστασης πιστευω οτι το "προβλημα" που αντιμετωπιζεις ειναι καθαρα ψυχολογικο. Πιστευω οτι βρισκομενοι ολοι μας εκτος της καταστασεως αυτης μπορουμε να ειμαστε περισσοτερο αντικειμενικοι "διαβαζοντας" τα συμβαντα.

Ολα τα γεγονοτα που αναφερεις δεν ειναι απιθανα. Ειναι ομως απιθανο να συμβαινουν ολα αυτα. Οταν οδηγεις για παραδειγμα λες οτι τους ακους. Αυτο σημαινει οτι βρισκονται μεσα στο αυτοκινητο σου οι οποιοι το κανουν αυτο. Βρισκονται ομως? Αναφερεις ακομα οτι αλλαξες σπιτι και τα γεγονοτα επαναλαμβανονται. Οσο και καποιος να ηθελε να σου κανει τη ζωη δυσκολη δεν θα προσπαθουσε μια τετοια συνωμοσια. Ακομα βλεπουν τα πιν σου οταν τα πληκτρολογεις, βλεπουν το κειμενο που συνεταξες στο παρον φορουμ. Πραγματικα ειναι εκπληκτικα δυσκολο καποιος να εκανε ολα τα παραπανω.

Εαν ηθελε να σε φοβισει υπαρχουν αλλοι τροποι καλυτεροι, ευκολοτεροι και αποδοτικοτεροι. Εαν επιθυμουσε να σε τρελανει επισης. Για μια μηνυση ομως να συμβαινει αυτο? Ο ανθρωπος πολλες φορες κατω απο ψυχολογικη πιεση αντιδρα αλογα. Ειναι δυνατον καποια ερεθισματα που δεχεται να τα μεταφραζει διαφορετικα απο οτι εαν βρισκοταν σε διαφορετικη ψυχολογικη κατασταση. Πολλες φορες μαλιστα κανει τον ιδιο του τον εαυτο να πιστευει οτι ολα ειναι αληθινα. Ειναι αυθυποβολη. Και ο ανθρωπινος νους δεν μπορει παντοτε να την καταπολεμησει.

Λες οτι προσπαθει καποιος να σε βγαλει τρελη. Μην ανυσηχεις γι' αυτο. Ενας τρελος ουτε καν θα το αντιλαμβανοταν. Ποσο μαλλον να προσπαθησει να λυσει ενα προβλημα του. Απο την αλλη ομως ολοι μας ειμαστε τρελοι. Ποσες φορες παρεξηγουμε κατι που συμβαινει και καταληγουμε γεματοι θυμο, φοβο, οργη? Ειναι πολλες φορες που ερχομαστε στη θεση ενος μικρου παιδιου που στο ακουσμα μιας αστραπης κυριευεται απο φοβο. Φοβο για ενα απολυτα φυσιολογικο γεγονος που απλα ο ανθρωπινος νους το ερμηνευει λαθος λογω ορισμενων περιστασεων (ηλικια, γνωσεις, στρες, αγχος).

Καποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τις ιδιες ακριβως σκεψεις με μενα σε ενα γενικοτερο πλαισιο αλλα να αναζητησει την αιτια σε ενα αλλο επιπεδο. Το γεγονος ομως οτι ηρθες σε αυτο το φορουμ να αναπτυξεις τον προβληματισμο σου σημαινει οτι εισαι ατομο της λογικης και οχι της προκαταληψης.

Για να σου δωσω λοιπον και εγω μια συμβουλη θα ανατρεξω στα λογια του sakattack και θα σε προτρεψω να επισκεφτεις καποιον ψυχολογο. Θα μπορεσει να σου δωσει πολλες απο τις απαντησεις που ψαχνεις. Μην ξεχνας, τα προβληματα ειναι για να λυνονται και μεσα απο την επιλυση τους να βελτιωνομαστε.

καλά μου παιδιά δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα όλα τα παραπάνω. αλλά απλώς τη συνήθισα και δεν με απασχολεί πια. αλλά ότι συμβαίνουν όλα αυτά να είστε σίγουροι. και όταν γράφω αυτά σε εσάς ενώ γράφω συγχρόνως ακούω ανάγνωση των όσων γράφω π.χ. αυτή τη στιγμή.

κοιτάχτε είναι κάποιοι άνθρωποι με χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης αλλά με μεγάλη πονηριά μέσα τους και κακία και δεν είναι καθόλου καλά στο μυαλό τους. έχουν κάνει πολυ χειρότερα και έχω μετακομίσει επίσης δυο φορές απατώντας και στο μέλος που με συμβουλεύει. έρχονται όπου πάω και κάνουν πόλεμο νεύρων. αλλά επειδή δεν είμαι κανένα κοριτσάκι και έχω αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους με παρεκλίνουσες συμπεριφορές από τη λογική έχω μάθει στην αρχή βέβαια να απορώ και να προβληματίζομαι, αλλά λόγω χαρακτήρα προσαρμόζομαι. απλώς τους λυπάμαι, μόνον αυτό μου έχει μείνει γι αυτους τους ανθρώπους.

ευχαριστώ πάντως όλους σας για τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας, τις διάβασα με προσοχή όλες και έχετε δίκιο όλοι, αφου όλα αυτά και εγώ για πρώτη φορά τα αντιμετωπίζω και αν μου το έλεγαν άλλοι, δεν θα τα πίστευα βέβαια.

έχει χιουμορ τελικά όλο αυτό το θέμα, δηλαδη πλέον το αντιμετωπίζω και έτσι. βέβαια για μια τέτοια αντιμετώπιση χρειάζεται μεγάλη δύναμη να έχει ένας άνθρωπος, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι εμένα που βρήκαν να τα κάνουν δεν επέλεξαν το κατάλληλο άτομο για να πετύχουν τις αρρωστημένες τους επιδιώξεις.

πάντως ευχαιστώ όλους σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.