Jump to content

Τι φταίει;;;

Ilias1442169140

Recommended Posts

Γειά σας!Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows XP. Πάω να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει ή μια μπλε οθονη με κάτι ακαταλαβήστικα και το μονο που φαίνεται είναι το εξής: ***STOP:0x0000007B (0xF898963C,0xC0000034,0x00000000,0x00000000), ή μου λέει ότι ο δίσκος δεν υπάρχει (ένα μήνυμα των Windows). Δοκίμασα μία άλλη κάρτα και πάλι τα ίδια, άλλους δυο σκληρούς, ένα άλλο CD-Rom, έβγαλα Floppy,Modem, και δεν γίνεται τίποτα.:105: Υπάρχει κάποια λύση σε αυτή την κατάσταση;:022: :022:

είχα τα windows δυο χρόνια σε αυτό το σύστημα και ήταν όλα μια χαρα.πριν γινει αυτό το σκηνικό τον είχα πάει σε έναν φίλο για LAN.μολις γύρισα αρχισαν όλα.υπάρχει περίπτωση κατι να κουνήθηκε;ή κατι άλλο;

επειδη το συγκεκριμενο λαθος με ειχε παιδεψει αρκετο καιρο μια φορα, εχω τσεκαρει εκδοχες .1.απο τη microsoft : σημαινει οτι δεν εχουν εγκατασταθει οι driver του controller για το σκληρο στο registry...αν ο σκληρος σου ειναι sata η scsi χρειαζεσαι να περασεις τους driver κατα την εγκατασταση με δισκετα (οταν σου ζηταει να πατησεις f6) 2.κατα μυστηριωδη τροπο ακομα και αν η επισημη δικαιολογια ειναι η ο σκληρος, οι μνημες παντα βρισκονται (σε μενα τουλαχιστον )πισω απο τετοια λαθη, δοκιμασε με μια μνημη η να αλλαξεις slot .Λεπτομερεια ¨σε ποιο σημειο της εγκαταστασης σταματαει? πριν κανεις φορματ?

Σταματάει μετά από αυτο που λέει πατήστε F6. Μπορεί όμως και κατα την διάρκεια που κάνουν έλεγχο τα Windows του υλικού του υπολογιστή μου.Πάντως δοκίμασα με τα Linux και έχει μία επιλογή για να κάνεις έλεγχο τις μνήμες. Στον φορητό μου έπαιζε κανονικά το προγραμμα ενω στον επιτραπέζιο κολλούσε.Άρα μάλλον είναι οι μνήμες.Περιμένω από Δευτέρα να μου φέρει ένας φίλος τη μνήμη του.Ευχαριστώ για την βοήθεια όλους σας.Αν δεν γίνει τίποτα με τις μνήμες τότε πάω γι' άλλον Η/Υ.

Πάντως εκτός από το θέμα της μνήμης που ευθύνεται για κάθε τι κουλό που μπορείς να συναντήσεις στο pc θα ξαναδοκίμασα μια πολύ προσεκτική εγκατάσταση της δισκέτας με τους drivers του SATA για το chipset της μητρικής σου.

Πολλές φορές κυκλοφορούν και beta drivers οπότε καλό είναι να βρεις τη δισκέτα που ήρθε μαζί με τη μητρική σου. Τουλάχιστον θα είναι αξιόπιστοι οι οδηγοί. Μετά αν δεις ότι όλα είναι καλά δοκιμάζεις άλλους πιο εξελιγμένους.

Δυστυχώς υπάρχει και μια ακόμη εκδοχή. Αν δεν φταίνε οι μνήμες και το πρόβλημα συνεχίζει κοίτα τον κωδικό λάθους που σου βγάζουν τα Windows. Αν συνεχίζει να αλλάζει και δεν είναι πάντα ο ίδιος ίσως είναι σύμπτωμα ότι η μητρική σου έχει πάρει το δρόμο για τον άλλο κόσμο. :011:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.