Jump to content

50% χρήση του επεξεργαστή συνεχεια... γιατί???

Silender

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα πρόβλημα. Έχω στήσει στο σπίτι τις κοπέλας μου ένα "Northy" 3.06(478 socket) με 1GHz DDR400 CL3 Twinmos του κιλού(204.3MHz λέει το Κρούζ). Μητρική Abit IS7-V(intel ι848-ICH5) με το πιο πρόσφατο stable BIOS. Powercolor ATI RADEON X800Pro 256 DDR3. 1 DVD-ROM.

Το μηχάνημα το έχω για internetodouleies και torrent κυρίως. Aντε κάνα MMORPG στο τσακίρ κέφι. Όλη την ημερα ανοιχτό. Το πρόβλημα είναι πως από τότε που το έστησα(1 εβδομάδα τώρα), μόλις ξεκινάει στον task manger μου δείχνει πως και οι δυο επεξεργαστές(HT δηλαδή) δουλεύουν με 49%-54% συνεχεια χωρίς όμως να εξηγεί τι είναι αυτό στο tab "processes"(system Idle process 99%). Και με νευριάζει διότι ούτε με το msconfig έβγαλα κάποια άκρια αλλα ούτε και με αλλα προγράμματα του είδους και δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στην "πlατφορμα" 478, μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει? Το μηχάνημα είναι συνδεδεμένο με ένα HUB 100Mbps LEVEL ONE από το οποιο και παίρνει την DSL.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μήπως έχεις πάνω azureus και το αναβάθμισες πρόσφατα;

Κάτι προφανώς χρησιμοποιεί το 1 thread του επεξεργαστή σου στο maximum για αυτό βλέπεις και τέτοιο cpu load. Διάβασε στη σελίδα του azureus γιατί γενικά κάνει πολλά κουλά όταν δεν του κάνεις clean install και κάνει update μέσω της υπηρεσίας του.

Δε χρησιμοποιώ azureus, μtorrent έχς αλλα και πάλι. Το πρόβλημα το έχω με το που ξεκινάει ο υπολογιστής, πριν ακόμη ανοίξω το μtorrent. Βασικά πειραξα το BIOS λίγο και τώρα είναι ΟΚ.

Δεν κατάλαβα παρόλ'αυτά τι έφταιγε... :022: :011: :087:

δεν κοιταξες καθολου τον task manager να δεις τι χρησιμοποιει το 50%??

Ε καλά αυτό δεν εξηγώ στο πρώτο πόστ? Στον Task manager(tab processes) όλα δείχνουν οκ(system Idle process 99%) και αντε να έτρωγε 1% και άμα ο explorer.exe που και που, στο tab performance ομως και τα 2 threads κολιμένα πάνω από το 50. Και φυσικά αυτό που ίσχυε ήταν η πληροφορία του performance διότι άνοιξα το spybot να κάνω σκαν και κόλλησε το σύμπαν με το άνοιγμα μόνο(1.5 λεπτό για το spybot το έχεις ξαναδεί?).:063:

Φιλε ειχα το ιδιο προβλημα το οποιο μου δημιουργηθηκε απο το πουθενα ενο το pc το ειχα στησει πριν πολυ καιρο.....Εψαξα απο δω και απο εκει δεν βρηκα τιποτα η καταληξη δυστυχως ηταν μια για εμενα FORMAT...Καλη επιτυχια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.