fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2006 Mπορω να πω οτι αξιζε η αναμονη επιτελους ο επεξεργαστης μου εκμεταλλευομενος απο το λειτουργικο αποδιδει! γρηγορα πολυ γρηγορα θα τα χαρακτηριζα και θα γινουν ακομα πολυποιο γρηγορα. τωρα για τα οσα ελεγαν οι διαφοροι ''ψαχμενοι'' για γελια ηταν μονο.Ειδικα για τον απλο χρηστη πιστευω οτι θα γινειε υκολοτερη η ζωη του .εσεις τι γνωμη εχετε? απο οδηγους ακομα πασχουν αλλα ολα θα διορθωθουν συντομα πιστευω
Braveheart Δεκέμβριος 9, 2006 #3 Δεκέμβριος 9, 2006 για πειτε περισσοτερα infos - εντυπωσεις για τα vista
d|smal Δεκέμβριος 10, 2006 #4 Δεκέμβριος 10, 2006 γρηγορα,ομορφα, ευκολη εγκατασταση αλλα ακομα δεν υπαρχουν οδηγοι οποτε περιμενουμε μεχρι να κυκλοφορισουν κανονικα!
Camel_xp Δεκέμβριος 10, 2006 #5 Δεκέμβριος 10, 2006 Δεν τρεχουν βασικα applications των μεγαλυτερων εταιριων , ειναι νωρις ακομα , αλλα πιστευω Θα υπαρξει αμεση υποστιρηξη .Είναι ρίσκο το upgrade για οσους ασχολουνται επαγγελματικα με τον υπολογιστη διοτι μπορει να βρεθουν στην δυσαρεστη θεση να χρειαζονται μια εφαρμογη και να μην εχει βγει εκδοση για Vista.Αυτη τη στιγμη τα προτείνω μόνο σε όσους ασχολουνται "χομπυστικα" με το PC η σε οσους εχουν την δυνατοτητα να τα εγκαταστήσουν σε 2o PC η partition .
mike79020001442169095 Δεκέμβριος 10, 2006 #6 Δεκέμβριος 10, 2006 Mπορω να πω οτι αξιζε η αναμονη επιτελους ο επεξεργαστης μου εκμεταλλευομενος απο το λειτουργικο αποδιδει! γρηγορα πολυ γρηγορα θα τα χαρακτηριζα και θα γινουν ακομα πολυποιο γρηγορα. τωρα για τα οσα ελεγαν οι διαφοροι ''ψαχμενοι'' για γελια ηταν μονο.Ειδικα για τον απλο χρηστη πιστευω οτι θα γινειε υκολοτερη η ζωη του .εσεις τι γνωμη εχετε? απο οδηγους ακομα πασχουν αλλα ολα θα διορθωθουν συντομα πιστευωνα κανω μια ερωτηση?απο που το καταλαβες αυτο?επειδη ανοιγουν πιο γρηγορα?γιατι ακομα προγραμματα οδηγοι+τα σχετικα δεν εχουν βγει.γιατι+Εγω οταν κανω φορματ λεω οτι τα ΧP ειναι το καλυτερο λειτουργικο.
Vediovis Δεκέμβριος 10, 2006 #7 Δεκέμβριος 10, 2006 Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα vista θα είναι ότι πρέπει για OS από το SP1 και μετά..όπως αν θυμάστε καλά ότι και τα ΧΡ έστρωσαν από το SP1 ,πριν ναι μεν είχαμε όλοι ΧΡ αλλα επειδή ήτανε μονόδρομος(κατά κάποιο τρόπο),επίσης εγώ έστησα Vista RC1 ναι του λυπούνε πολλοί drivers αλλα ok...κοίταξε κανεις το perfomance test που κάνει στο PC ? ο επεξεργαστής μου ναι είναι 3 ετών,αλλα η κάρτα γραφικών είναι μια 7800(και την περίοδο που τα πέρασα υπήρχε κάρτα μέχρι 7950)και μου την αξιολόγησε με 4,6/10. Και σκέφτηκα μα είναι δυνατόν ? δηλαδή τι θέλει για να μου βγάλει 7 /10 SLI ??? Προσωπικά θα περάσω Vista όταν πλέον βγούνε προγράμματα που χρησιμοποιώ και δεν θα παίζουνε στα ΧΡ. Και κάτι τελευταίο τα RC1 σου λένε ότι θα λειτουργούνε μέχρι τον Ιούνιο,και ότι θα κατεβάζεις free updates για να πας στην full version όταν βγει official αλλα..ύπαρξη ένα μεγάλο αλλα..εδώ ότι πάσης φύσεως crash,πρόβλημα etc. etc. θα πηγαίνει στα καπάκια στην mircosoft...:074: όχι ευχαριστώ αλλα δεν θα γίνω beta tester τις microsoft και το καλοκαίρι να τα σκάσω για να πάρω δικά μου Vista. P.Σ. εάν τα vista λοιπόν έχουνε τέτοιες απαιτήσεις,ένα παιχνίδι Η μια εφαρμογή(3d studio max, etc.) τι απαιτήσεις θα έχουνε μέσα από την πλατφόρμα τον Vista ?άστα και Μπήχτα προφανώς!
vagsk1442169166 Δεκέμβριος 10, 2006 #8 Δεκέμβριος 10, 2006 Σοφά εμίλησε ο φίλος vediovis.Τα Vista είναι σε πολύ εβρυακό στάδιο ακόμη. Οι διαφορές των RC2 από τα RC1 είναι αρκετές οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και προβλέψεις για την τελική έκδοση. Πάντως το σίγουρο είναι ότι σαν λειτουργικό έχει απαιτήσεις από το hardware που προσανατολίζονται και προς την τσέπη μας. Για κάποιον που δεν θέλει απλά να τρέχουν αλλά να έχει και καλή απόκριση το συγκεκριμένο λειτουργικό ξεφεύγει πολύ. Μιλάμε για 2GB μνήμη και καλή κάρτα γραφικών. Για directX 10 ξεφεύγει ακόμη περισσότερο η ιστορία.Λοιπόν προσωπικά έχω μια GF 6600GT και μια GF 7600GS και δεν σκοπεύω να αγοράσω συμβατή κάρτα γραφικών με directx 10 και να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου και να χρειάζεται να αλλάξω και τροφοδοτικό. Θα ζήσω και χωρίς το HALO.
Vediovis Δεκέμβριος 10, 2006 #9 Δεκέμβριος 10, 2006 Thanx Vag ξέχασα να σας γράψω και το κερασάκι τις πίτας...η γυναικα ενός συναδέλφου μου δουλεύει στην microsoft και σε ορισμένα στελέχη τους αγοράζουνε laptops build-το-order Acer HP,όπως φαντάζεστε τα Vista εντός microsoft έχουν κυκλοφορήσει το final release όπως και το office 2007,το ένα 80 τον laptops πήγε πίσω στο εργοστάσιο γιατί δεν έτρεχαν ανθρώπινα τα Vista κοινός σερνοντουσταν...:087:
shylock Δεκέμβριος 10, 2006 #10 Δεκέμβριος 10, 2006 τι να σας πω ρε παιδιά.τα είχα βάλει και εγώ τα vista πριν ακόμη κυκλοφορήσουν.είχα βάλει τα δοκιμαστικά αυτά που είχε βγάλει η microsoft.ti να σας πω δεν ξέρω.ωραία ήταν entypwsiaka.exw 1 gb ram και μονο όταν ήταν στο desktop μου έτρωγε τα 50.από θέμα επεξεργαστή δεν μπορώ να πω τίποτα έχω έναν 3500 amd και έβλεπα ότι δεν τον κούραζε και πολύ.λίγο παραπάνω από τα χρ.δεν είχα βάλει καμια εφαρμογή γιατί δεν υπήρχαν τότε.μου είχε αναγνωρίσει όλες τις συσκευές μου εκτος από την κάρτα ήχου mou.exw μια ενσωματωμένη ac97.κατά τα αλλα όπως προείπα ήταν πολύ εντυπωσιακά.εγώ πιστεύω πως ο κόσμος θα duskloleutei να τα συνηθίσει γιατί οι υπολογιστές έγιναν πιο γνωστοί όταν υπήρχαν τα χρ.εγώ έχω να πω μονο κουράγιο ο καιρός θα δείξει
NGF Δεκέμβριος 10, 2006 #11 Δεκέμβριος 10, 2006 Εγω τα rc2 οταν τα ειχα δοκιμασει μια χαρα πηγαιναν. Ειχαν ιδια αποδοση με τα xp. Σε καποιες περιπτωσεις οπως παραδειγμα με τα πολλα προγραμματα ανοιχτα πηγαιναν και καλυτερα. Το συστημα ειναι 2,60 p4, 1GB ram, mx440 128mb agp και δισκος ide 7200rpm
Vediovis Δεκέμβριος 10, 2006 #12 Δεκέμβριος 10, 2006 shylock ως αναφορά τον επεξεργαστή δεν θα έλεγα ότι τον χρησιμοποιούνε λίγο παραπάνω από τα ΧΡ αλλα πολυ παραπανω!! γιατί είχα βάλει module στα αριστερά που έλεγε το CPU usage και τα core usage, για να ανοίξω λοιπόν το control panel 100arise το cpu και στο core έριχνε 70ares :087: (3Ghz prescott,3GB RAM), ούτε εμενα αναγνώρισε την κάρτα ήχου (Creative Audigy 2) ούτε καν ένα generic driver, στο τομέα όμως τον drivers δεν ρίχνω βάρος μιας και ήταν RC version. Αυτό είναι το λιγότερο γιατί δεν νομίζω και πολλοί από εμάς να δουλεύουμε το hardware μας με drivers των ΧΡ,είτε chipset είναι αυτό,vga,sound card,extra contrtolers etc.
Arkan1442169160 Δεκέμβριος 10, 2006 #13 Δεκέμβριος 10, 2006 Τα RC1 πάντως έτρεχαν μια χαρά στο laptop μου. Μόνο το WiFi δέν μπορούσα να δουλέψω. 'Ασε που δέν έτρωγαν τόσο πολύ την CPU, τα module πιο πολύ λάθος κάνουν, παρά να σε πληροφορούνε σωστά. Τουλάχιστον όσον αφορά στα Vista. Δέν νομίζω να τα βάλω εκτός κι αν πρέπει, αλλά ούτε θα κάτσω να τα θάψω κιόλας.
Kaf Δεκέμβριος 10, 2006 #14 Δεκέμβριος 10, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ ερώτηση: Τι το τοσο εντυπωσιακό έχουν τα βίστα (ειδικά για το αερο που ακουω πολλά)? Απο βίντεο που είδα στο youtube δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου... Και τώρα γίνομαι κ λίγο κακόβουλος : Μου θυμίζει μια κακή αντιγραφή του beryl το όλο θέμα
r1ddl3r_1 Δεκέμβριος 10, 2006 #15 Δεκέμβριος 10, 2006 εγω ως επιφυλακτικος θα περιμενω κανα εξαμηνο μετα που θα βγουν για να τα βαλω,ετσι για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
Braveheart1980 Δεκέμβριος 10, 2006 #16 Δεκέμβριος 10, 2006 εγω ως επιφυλακτικος θα περιμενω κανα εξαμηνο μετα που θα βγουν για να τα βαλω,ετσι για να χω το κεφαλι μου ησυχο.Και να μην τα βαλεις καθολου,ακομα καλυτεραΠροσωπικα δεν νομιζω να μου προσφερουν κατι παραπανωΙσα-ισα που θα κανουν πιο δυσκολη την καθημερινη μου ενασχοληση με το win pc μου. Δεν εχω διαβασει ενθαρρυντικα σχολια απο εγκυρα αρθρα και κοσμο που γνωριζει (και οχι που λεει οτι γνωριζει οπως εμεις)Ας βγουνε και βλεπουμε επειτα τι θα συμβει
tsif Δεκέμβριος 10, 2006 #17 Δεκέμβριος 10, 2006 εγω ως επιφυλακτικος θα περιμενω κανα εξαμηνο μετα που θα βγουν για να τα βαλω,ετσι για να χω το κεφαλι μου ησυχο.Κι εγώ αν και πήρα μια γεύση ΔΕΝ πρόκειτε να πάω(ακόμα).............
Silender Δεκέμβριος 11, 2006 #18 Δεκέμβριος 11, 2006 shylock ως αναφορά τον επεξεργαστή δεν θα έλεγα ότι τον χρησιμοποιούνε λίγο παραπάνω από τα ΧΡ αλλα πολυ παραπανω!! γιατί είχα βάλει module στα αριστερά που έλεγε το CPU usage και τα core usage, για να ανοίξω λοιπόν το control panel 100arise το cpu και στο core έριχνε 70ares :087: (3Ghz prescott,3GB RAM), ούτε εμενα αναγνώρισε την κάρτα ήχου (Creative Audigy 2) ούτε καν ένα generic driver, στο τομέα όμως τον drivers δεν ρίχνω βάρος μιας και ήταν RC version. Αυτό είναι το λιγότερο γιατί δεν νομίζω και πολλοί από εμάς να δουλεύουμε το hardware μας με drivers των ΧΡ,είτε chipset είναι αυτό,vga,sound card,extra contrtolers etc. ??? Μήπως έβαλα λάθος λειτουργικό εγώ??? Ρε παιδιά κι εγώ την RC2 έβαλα και μάλιστα σε virtual PC από έναν 3.06 Northwood με 1GB ram και πήγαινε μια χαρά. Τα resources που μου έτρωγε ήταν λίγα και μάλλον λόγω του virtual PC.
tyxeros Δεκέμβριος 11, 2006 #19 Δεκέμβριος 11, 2006 Λειτουργικο της Microsoft και να πατωσει δυσκολο το βλεπω. ( Μη μου πειτε για τα Millenium, αυτο δεν ηταν λειτουργικο αλλα Millenium bug). Με το που βγουν τα Vista και επισημα , ολες οι μεγαλες οι εταιριες θα τρεξουν να τα υποστηριξουν. Αρα δεν υπαρχει λογος να τρεξουμε να βαλουμε αμεσως Vista. Επισης με βαση κατι αλλο που διαβαζα σε αλλο thread , τα Vista δεν υποστηριζουν ακομα πληρως το DX10 , αλλα θα γινει μελλοντικα με καποιο patch. Αρα εχουμε μελλον ακομα.
Vediovis Δεκέμβριος 11, 2006 #20 Δεκέμβριος 11, 2006 Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα vista θα είναι ότι πρέπει για OS από το SP1 και μετά..όπως αν θυμάστε καλά ότι και τα ΧΡ έστρωσαν από το SP1 ,πριν ναι μεν είχαμε όλοι ΧΡ αλλα επειδή ήτανε μονόδρομος(κατά κάποιο τρόπο),επίσης εγώ έστησα Vista RC1 ναι του λυπούνε πολλοί drivers αλλα ok...???Μήπως έβαλα λάθος λειτουργικό εγώ???Ρε παιδιά κι εγώ την RC2 έβαλα και μάλιστα σε virtual PC από έναν 3.06 Northwood με 1GB ram και πήγαινε μια χαρά. Τα resources που μου έτρωγε ήταν λίγα και μάλλον λόγω του virtual PC.:033:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.