Jump to content

Πρόβλημα με P5W DH Deluxe

noo_mercy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τσακαλαρία I NEED SOME HELP. Ένα φιλαράκι μου αγόρασε τα εξης πραγματάκια τα οποία κάθησα να στήσω. Core2Duo 6600 ,1Gb Ram Kingstone @667 (Τσιπάκι κλπ δεν γνωρίζω) WD 250 Sata ,Tροφοδοτικό είναι 400 άρι(αυτό που δίνουν με τα κουτια , Gigabyte 7600 GS(νομίζω πάντως σειρά 7600 είναι) Plextor Dvd rom ,Plextor Dvd-RW. Αφού τα συναρμολόγησα το έβαλα να δουλέψει αλλά με καμία Παναγία δεν έλεγε να αναγνωρίσει τα dvd (-R , -RW).Το σύστημα κολλάει εκεί που κάνει αναζήτηση ide devices(Στο κανάλι 3 δεν βρίσκει καμία συσκευή ενώ στο 4 βρίσκει Hdd drive χωρίς να λέει λεπτομέρειες(όνομα ,χωρητικότητα κλπ).Αφού έβγαλα τα Dvd (-R ,-RW) και άφησα μόνο τον σκληρό ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Όταν όμως έβγαλα τον σκληρό τα dvd drives τα βρήκε αρχικά με το όνομά τους και στην συνέχεια μέσα από το bios πάπαλα, δεν υπάρχει τίποτα.:011:

Έχω κάνει Reset ο Bios αλλά και πάλι τίποτα.Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ;;;Τα προϊόντα είναι όλα καινούργια .WTF????

Α΄ να πω πως δοκίμασα και άλλες καλωδιοταινίες με το ίδιο αποτέλεσμα:(

[off topic] Έπαθα πλάκα με τον εξοπλισμό που διαθέτει [/off topic]

Ρίξε μιά ματιά στα jumper των συσκευών....σε τι θέσεις είναι ?

Ορισέ τα μόνος σου....master,slave...κλπ

Επισης κανε uninstall τον ide controler των συσκευων και ρεσταρτ το pc.

OK θα το κάνω το απογευματάκι και θα σας ποστάρωαποτελέσματα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!:115:

Intel ICH7R South Bridge:

* 1 x UltraDMA 100/66/33

* 3 x Serial ATA 3.0Gb/s with Intel® Matrix Storage Technology with RAID 0, 1, 5 support

Jmicron JMB363 controller

* 1 x UltraDMA 133/100/66

* 1x Serial SATA 3.0Gb/s

* 1x External Serial ATA 3.0Gb/s (ASUS SATA-on-the-Go)

* Support SATA RAID 0, 1 and JBOD (by 1x External SATA & 1x Internal SATA)

Silicon Image 4723 Hardware RAID controller (ASUS EZ-Backup)

* 2 x Serial ATA 3.0Gb/s with RAID 0, 1 support

* Support RAID 10 cross Intel® ICH7R and Silicon Image 4723 controller

Σεποιό από τα δυο βάζεις τα drives; Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μπούνε στο πρώτο....

Ειχα τα ιδια συμπτωματα με τα bios πριν το 1602 . Οποτε ,ειτε βαζετε το 1602 , ειτε το 1705 . Υπαρχουν ολα σε link μεσα στο forum του xtremesystems.

Πριν 2 μήνες είχα αγοράσει από Πλαίσιο το ίδιο mobo και έβλεπε μόνο τον ένα σκληρό.

Τελικά έφταιγε ο controller και έγινε αλλαγή.

Ο δίσκος είναι sata απλά το dvd rom και το dvdrw είναι IDE και σε αυτά έχω το πρόβλημα .Θα κάνω ένα uρdate το bios και θα σας πω λεπτομέρειες!:087:

Ειχα τα ιδια συμπτωματα με τα bios πριν το 1602 . Οποτε ,ειτε βαζετε το 1602 , ειτε το 1705 . Υπαρχουν ολα σε link μεσα στο forum του xtremesystems.

Το 1705 είναι official?

Σπανια λεει η Asus τη φτιαχνει στα BIOS αυτο ειναι και beta κι ολας........

Εγω παντως με το 1503 το εχω αφησει μια και παιζει τουλαχιστον σε μενα μια χαρα.....

ok πέρασα τα 1602 και όλα ΟΚ μάλλον κάποιο ζουζουνάκι θα υπήρχε στο προηγούμενο.Ευχαριστώ για την βοήθεια:) :)

• 2 weeks later...

Εινα official to 1705 To κατεβασα απο το site της ASUS

Εχω το 1503 και ολα ειναι οκ Να βάλω το 1705????

Εχει διαφορές????

Eτσι και αλλιως τα ιδια χαλια ειναι ολα μεχρι το 1707,καλα ειναι το 1801 μην δοκιμασεις μονο γιατι μου φανηκε ποιο χαλια απο τα υπολοιπα.......

Eτσι και αλλιως τα ιδια χαλια ειναι ολα μεχρι το 1707,καλα ειναι το 1801 μην δοκιμασεις μονο γιατι μου φανηκε ποιο χαλια απο τα υπολοιπα.......

δεν το πιασα ακριβως...

τι εννοεις ειναι καλο το 1801 η οχι????

Μου φανηκε οτι ειχε τα μαυρα του τα χαλια σε σχεση με τα αλλα που απλα ειναι χαλια... :046: Στη ταχυτητα που το εχω καθημερινα με το 1801 μου εβγαζε τυχαιες μπλε οθονες και χρειαστηκε 1.65V chipset ενω το ειχα συνηθως στο 1.55 για τα 400ΜΗz.Tωρα μπορει να ειναι στο δικο μου μονο αλλα ετσι και αλλιως δε καταλαβαινω γιατι βγαζουν και τοσα BIOS αφου δεν αλλαζει κατι το ουσιαστικο......

και δεν λενε καν τι αλλαζουν οποτε μπορει να αλλαζουνν ενα τονο κ μια τελεια για να λενε οτι βγαζουν συχνα bios, μονο σε μια αλλαγη θυμαμαι ειχα δει διαφορα!!!

Τι αλλαζουν το λενε τις περισσοτερες φορες , αλλα το βρισκεις δυσκολα ... Συνηθως στο forumdeluxx το γραφουν . Εχουν 2 thread εκει των 500 σελιδων το ενα και γραφουν πολλα πραγματα . Απλα ειναι Γερμανικα και θελει μεταφραση.

Εγω οποιο bios και να εχω βαλει , δεν εχω προβλημα . Το τελευταιο που κλοκαρα ψηλα (450+) ηταν το 160Χ . Απο εκει και περα σταματησα μιας και προεχει η αλλαγης ψυξης για τα παραπανω .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.