nix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Εχω κάνει ενα καινούργιο σύστημα.Η μητρική είναι η asus p5nslihttp://www.asus.com/products3.aspx?...ntel®%20EditionΤο πρόβλημα μου είναι οτι απο την ψηφιακή αντι για 48000Hz στέλνει στον ενισχυτή 32000Hz.Αυτό το κάνει και στην μουσική και στις ταινίες.Στο powerdvd δηλώνω spdif και ενω κανονικά πρέπει να στέλνει dolby digital 48k,στέλνει 32kΕχω περάσει τους τελευταίους driver.Τους εχω βγάλει τους έχω ξαναβάλει,τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιανουάριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Δοκιμασε το Intervideo η το winamp και ισως παξει.Αμα το ξανακανει πιστευω πως εισαι για καρτα ηχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιανουάριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 το προγραμμα δεν παιζει ρολο.Καλυτερα να κοιταξεις τις ρυθμισεις της καρτας ηχου και αν παλι δεν παιζει σωστα μαλλον η κατρα ηχου εχει το προβλημα.Και αν ειναι οντως η καρτα ηχου προβληματικια πηγαινετην πισω για αλαγη αν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.