dimis7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 To PC μου απλώς σέρνετε … S O S !!!Σκέφτομαι να το κάνω μια αναβαθμίσει αλλά δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.Λέω να βάλω μεγαλύτερο επεξεργαστεί αν μπαίνει και ακόμα μια μνήμη 512 ΜΒ.και τι μνημη να βαλω που να την υποστηριζει και η motherboardΝα τα στοιχειά του PC μου.CPU Type Intel Pentium 4, 1515 MHz (15 x 101)Motherboard Name Gigabyte GA-8IRX (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio)Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (64 MB)Disk Drive WDC WD2000JB-00GVC0 (186 GB, IDE)τροφοδοτικο 350WΤι λέτε αν βρω μεταχειρισμένη μητρική και επεξεργαστεί ώστε να σηκώνει και κάρτα γραφικών πιο μεγάλη?Mε το overclocking γινετε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Δεκέμβριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2006 φτηνες αναβαθμίσεις:1. απο 512 σε 1 Gb μνημημικρη ανοδος ταχυτητας. περισσότερη "ανεση" στη χρήση. πολλα παραθυρα/προγραμματα ανοιχτά, γρηγοροτερο boot.πάνω απο 1 γιγα συνολο μη βαλεις. Με 2 γιγα ειναι μη αντιληπτή η διαφορά απο το 1.http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1333θελεις μνημες DDR 2662. cpu μεταχειρισμενη, θελεις ενα pentium 4 gia socket 478υποτιθεται οτι την εχουν δοκιμάσει μέχρι και για P4-Northwood 2.6G - 400 fsbhttp://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1333&ProductName=GA-8IRXμεχρι εδω λογικα κόστη, αν βρεις μεταχειρισμενα.3. vga AGP. αυτη που εχεις δεν παιζει ουτε παιχνιδια 4ετίας. μπορει να βρεις φτηνές agp σε αγγελιες, επιπεδο απο nvidia 5xxx έως 6800 για agp,αλλα μια δυνατη κάρτα μπορει να σε οδηγησει σε αλλαγη τροφοδοτικού. εξαρταται λοιπον αν ενδιαφερουν τα παιχνιδια.οποτε επιλεγεις 1-2 απο αυτες τις αναβαθμισεις. Αν διαλεξεις και τις 3, συγκρινέ το με το κοστος αλλαγής όλου του κορμου (mobo, cpu, ram, vga, psu) σε κατι ποιο σύχρονο (ειτε μαγαζι, ειτε μεταχειρο) που θα ειναι 200-300% ανώτερο απο οποιαδηποτε "αναβαθμιση".σε μεταχειρο μπορεις να δεις σετακια 939,σε καινουρια, μονοδρομος το conroe 6300 + 775 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.