Jump to content

ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ

mark1442169121

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους ,

Ενας φίλος μου έχει το εξής πρόβλημα :

Είναι κάτοχος ενός Acer laptop και όταν το συνδέει στον ενισχυτή του , καθώς ακούγετε η μουσική παρεμβάλονται παράσιτα.Αφού το ψάξαμε λίγο καταλάβαμε ότι τα παράσιτα έπαιζαν σύμφωνα με το λεντάκι του drive του laptop.Δηλαδή όταν αναβε το ledακι , διάβαζε το drive , ακουγόνταν ένας θόρυβος και στα ηχεία του στερεοφωνικού .

Εχει κανείς κάποια ιδέα !!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ παιδιά !!!

Σίγουρος είμαι αφού παρατηρώ , όπως είπα , το ledaki και ακούω τον θόρυβο.Είναι σαν να έχεις βάλει ένα μικρό μικροφωνάκι μέσα στο drive και ακούς στα ηχεία το θόρυβο.

Λοιπόν πρώτα απολα δοκίμασε κουνώντας το καρφάκι να δεις αν κάνει σωστά σόμα μέσα στο laptop. Αν δεν είναι αυτό δες το και στο input του ενισχυτή. Αν πάλι δεν είναι αυτό τότε μάλλον όταν λειτουργη το drive μπορεί να βγάζει rf συχνότητα μέσα στο φάσμα που δουλεύει ο ενισχυτής ο οπιος μάλλον δεν θα έχει καλά φίλτρα αποκοπής και έτσι περνάνε μέσα οι συχνότητες. Δοκιμασαι έναν άλλο ενισχυτή και πες μας.

Χαμηλωσε τον ενισχητη και ανεβασε ολη την ενταση απο την καρτα ηχου του.

Και εμενα το κανει ο ενισχητης μου σε οποια καρτα/pc και αν εχω δοκιμασει...

Ακομα κ οταν δουλευει ο σκληρος το κανει :S

εμενα γτ δεν το κανει?τον εχω δοκιμασει κ στο δικο μου pc κ σε λαπτοπ φιλου.ποσες εξοδους εχει η καρτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.