morius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Φίλαράκια μόλις πήρα νέο monitor,σορρυ που έφτιαξα νέο θέμα αλλά δεν έβρισκα το παλιό, τελικά πήρα την LG L1715S είναι κορυφή αλλά έχω ένα προβληματάκι,μου δείχνει 240Ηz ανάλυση και δεν μπαίνει ούτε στα 85:confused: Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών????? πήρα και ένα πολυμηχάνημα LexMark(για τον Π@@@@@) το Χ1180 αλλά οι drivers είναι για Χ1110 υπάρχει κανένα πρόβλημα????? Όλα πρόβλημα έχουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 8, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Η οθόνη εχτές μου έκανε κάτι βλακίες,μου έσβηνε πήγαινε σε 800Χ 600 ανάλυση μετά ξανα έσβινε και γινόταν κανονικά Λέτε να έχει κανά πρόβλημα????? Εν το μεταξύ δεν μου έχει αναγνωρίσει την οθόνη ως LG αλλά ως άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 http://www.lge.com/support/software_gcsc.jspΔοκίμασες αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Φεβρουάριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Λογικο ειναι να εχει προβλημα, αφου υποστηριζει refresh μεχρι 75Ηz. Στα LCD δεν εχει νοημα το refresh οπως στα CRT.Εν το μεταξύ δεν μου έχει αναγνωρίσει την οθόνη ως LG αλλά ως άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας Αν βαλεις το driver, θα στην αναγνωρισει LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.