Jump to content

Νεο PC-ερωτησεις για Ρ4.

jois21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προκειται να παρω καινουριο συστημα και λιγο-πλυ εχω καταληξει.Το βασικοτερο ερωτημα μου ειναι αν πρεπει να κινηθω προς 915 με775 βαση και απλη ddr εφοσον θελω PCIe η μηπως σε καποια 939+A64 - που ομως αν δεν κανω λαθως δεν υπαρχει με PCIe.

To chipset θα υποστιριζει τους 64μπιτους Ρ4 οταν και αν βγουν; Το προβλημα θερμοκρασιας ειναι πολυ σοβαρο στους prescott; Απο πλευρας 939 χανω το PCIe που θελω να εχω αλλα εχω υποστιριξη 64bit και χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Σε 775 απο την αλλη θα χω PCIe λλα δεν ξερω τι γινεται με τους μελλοντικουσ επεξεργαστες...

Να σημειωσω οτι δεν σκοπευω να κανω o/cing ενω ειναι σημαντικο να εχω σταθερο συστημα μιας και θα δουλευει σχεδον ολη μερα.Διαφωτηστε με...:nerd:

Βρές σπίτι πρώτα και άσε το pc :p.... Πέρνα να ξεψαρώσεις απο την σχολή αύριο καμια βολτούλα :p....

SOKI ακούς???? Καινούργιος ο jois21 στη σχολή :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.