moutsa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2006 Εχώ στο pc 2x512MB kingston σε dual channel και θέλω να προσθέσω αλλα 2x512 αλλά και σας ρωτάω πως μπορώ να μαθω ακριβώς τι μνήμη έχω ωστέ να προσθέσω ακριβώς την ίδια. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 βγαζεις τις μνημες διαβαζεις πανω τι γραφουν και ψαχνεις στον googly Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Κατεβασε το cpuz, τρεχτο και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Δεκέμβριος 5, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Το cpuz μου βγαζει το παρακατω αλλα με αυτα τα χαρακτηριστικα βλεπω οτι υπαρχουν πολλες μνημες και δεν ξερω ποιες ειναι καταληλες να επιλεξω μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω ας πουμε Π.Χ καποιος κωδικος που να προσδιοριζει το ακριβες μοντελο η κατι αλλο που να μην χρειαζεται να ανοιξω το κουτι.Memory SPD Module 1 DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Kingston Module 2 DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Kingston Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.