Jump to content



O/C σε Prescott - Θέλω τα φώτα σας


Vediovis

Recommended Posts

Καλησπέρα folks

Σήμερα παράγγειλα water cool kit το Tt 475, έχω έναν Prescott στα 3Ghz με mobo Asus P4C800-E dlx και μνήμες kingstone στα 333 νομίζω.. δεν θυμάμαι κιόλας! :p προς το παρόν το έχω παει στα 3,2(με stock ψύξη) μονο από το FSB μέσω ΒΊΟΣ, μέχρι 3,6 θα αντέξει(με το νεράκι φυσικά) ?? Η 4 ακόμα καλύτερα! :D να νιώσει και λίγο η gfx γιατί τον έχει κάνει τιραμόλα τον επεξεργαστή χάχα και στην τελική μπας και γλυτώσω τα 1.000euro από τον QX6700 για κάνα 2μείνω δηλαδή...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

mpaaa που τέτοια τύχη..θες να τους ανταλλάξουμε ? :p εγώ απ το ram shop τον είχα πάρει πριν από 3 χρονια και είπα να τον ξυπνήσω λιγάκι χέxε, τον σπρώχνω σιγά σιγά τώρα είμαι στα 3,3 κλείδωσα agp/pci,ρεύματα (cpu,ram).και βλέποντας και κάνοντας! :033: τον βράζεις με κάνα rosetta να πάει το team μπροστά ? :p

Link to comment
Share on other sites

Να παει 3.6 ειναι πολυ πιθανο για παραπανω ρολο θα παιξουν οι μνημες και το τροφοδοτικο σου.Σιγουρα θα χρειαστεις να βαλεις διαιρετη στη μνημη.......

κάτι σε --> DDR Maximizer by HiPro? Η παίζουν κι αλλα στην αγορά ? τροφοδοτικό έχω ένα 500W θέλω κι άλλο ρεύμα ?

P.Σ. το φορτίο του είναι 5 HHD,5 fans:105: μια 7800 με extra τροφοδοσία..αυτά!

Link to comment
Share on other sites

ok έφτασε το μηχανάκι μέχρι τα 3,449 και άρχισαν τα όργανα "FATAL ERROR:μπλα μπλα μπλα"(μέσο prime πάντα) Τι μνήμες να πάω να πάρω ? Max temp στο Prime Torture mode ήταν 57c και idle mode 43c(με stock fan(τελικά κάνει καλο το λάδι στα ρουλεμάν κάθε τρις και λίγο :p) )

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παίδες k πάλι..

λοιπόν μέχρι τώρα έβαλα μια τάξη στις μνήμες και είναι όλες Kingstone ζευγάρια, dual channel.

Η cpu τρέχει στα 3.390Ghz με Vcore 1.4(από βίος) και σύμφωνα με το ΒΙΟΣ έχει αλλα 20Mhz η Ram ώσπου να φτάσει στα όρια.. όπως βλέπετε και στις photos παρακάτω..μήπως πρέπει να δώσω κάπου ρεύμα ??

cpuuy6.th.jpg

ramwd8.th.jpg

speedge4.th.jpg

λοιπόν καμια ιδέα κανεις ?

Link to comment
Share on other sites

Η γνωμη μου ειναι με stock ψυξη να μην τον ζορισεις αλλο.

Απο την στιγμη που χρειαστει ρευμα, θα ανεβει αρκετα και η θερμοκρασια.

γιατι αμα έχει Ε0?Επειδη εχω εναν με Ε0 για αυτο ρωτάω:046:

H πλειοψηφια των Ε0 ανεβαινε πολυ καλα.

Link to comment
Share on other sites

διόρθωση..στην μνήμη λάθος photo ανέβασα πριν

memory3446on2.th.png

xmm...KTM την cpu θα 'βρέξω όμως..καλά και για τις μνήμες θα κάνω κάτι σε στηλ παθητική ψύξη με κανένα ανεμιστήρα από διπλα,αλλα τα execution halts τα τραβάει η ram στο torture test..πάντως θα τον αφήσω στα αυγά του ώσπου να πάρει πoδι η stock,ελπίζω να είναι αύριο αυτή η αγια μέρα..

και κάτι άλλο το KTM που κολλάει ? θέλω να πω παίζει κάνα θηρίο και το πας χώμα ? ;-) Η απλά fetish με τα KTM?

Link to comment
Share on other sites

ωραίος το καλοκαίρι ραντεβού τότε να πάμε για σβάρνες..:ylsuper: έχω ένα kawasaki KX 250 τον χειμώνα το έχω για πιστες αλλα το καλοκαιράκι μπαίνει επάνω το drago, με την μαργαρίτα κ γραναζομα..και δώστε και σώστε χέιε :033:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.