Enter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 Παιδια θελω να βαλω ενα DVD-R σε ενα πολυ παλιο pc ενος φιλου (cyrix 686 με 160 RAM).Θα κανει δουλεια ή να μην παω να παρω το dvd-r???Εστο και cd να γραφει μονο.Αν γινετε δουλεια πια μοναδα να βαλω με το λιγοτερο κοστος?Eυχαριστω Γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Δεκέμβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Δεν νομίζω να μπορέσεις να γράψεις οτιδήποτε σε αυτό το μηχάνημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Δεκέμβριος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Σιγουρα???Δεν με νιαζει να το ποσο αργα θα γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Δεκέμβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Μια χαρά θα λειτουργεί, δε βλέπω το λόγο να έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά κοίτα στα μαγαζιά και πάρε ότι φθηνότερο βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTEOfovos Δεκέμβριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Μαλλον για cd-r το βλεπω να μπορεις...αλλα ειναι παλιο το μηχανημα, με καθε επιφυλαξη σου λεω την γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Δεκέμβριος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Thanks παιδια.Κανενας παλιουρας να μας πιει στα σιγουρα υπαρχει???Παντος το nero 5 που του εβαλα το τρεχει πολυ καλα(αν εχει να κανει με το θεμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Αν βρείς κάποιο παλαιότερο drive το οποιο να γραφει max 4x (με επιλογή για πιο χαμηλά όσον αφορά στα DVDs) ίσως να μπορεσεις να κανεις δουλειά σου και να προσπελάσεις το πρόβλημα με τα buffer underruns και τα high CPU utilizations.ακόμα και αν γίνει αυτό, δε ξέρω κατά ποσο θα μπορείς να γραφεις σε αυτές τις ταχύτητες στα σημερινά μέσα με καλά αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι η καλωδιοταινια που χρησιμοποιει ο 686 δεν εχει καμια σχεση με αυτην που παιρνουν τα συγχρονα drive.Ελεγξε το πριν αγορασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Δεκέμβριος 5, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Kαλα παιδια δεν βγαζω ακρη γιατι κανεις δεν ξερει στα σιγουρα.Αυτο που θα κανω ειναι να κατσω να βγαλω το dvd-r απο το δικο μου pc και να το βαλω στο παλιο.Βασικα το θεμα ηταν να μην κανω αυτη τη δουλεια γιαυτο και ρωτησα αλλα τη να κανουμε.Thanks anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Θα παίξει απλά θα πάει αργά γιατί 8α είναι σε ata33 mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Δεκέμβριος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 φιλε μου εχω προσωπική εμπειρια σε cyrix-233 οπου μπορουσα να γραψω cd μεαντιγραφικό 4x.(100 χιλιαρικα την εποχη εκεινη -1998).Για dvd recorder δεν υπαρχει περίπτωση να παίξει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
talos_2002 Δεκέμβριος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Αν τρέχεις ΧΡ σε τόσο λίγη ραμ, ξέχνα το. Μόνο αν τρέχεις 98/ΜΕ.Βάλε το ρεκορντερ σε διαφορετικό ελεγκτή από τον σκληρό και μη γράφεις σε ταχύτητες πάνω από 6χ-8χ.Ο δίσκος πρέπει να είναι αρκετά γρήγορος, δηλαδή όχι μονοψήφιο μέγεθος GB και να είναι σωστά ενεργοποιημένα τα DMA. Καλό είναι να έχεις 80-πινα καλώδια IDE.Έγραψα τόοοσα δισκάκια με P3-450, αλλά είχα αρκετή ραμ για τα ΧΡ και 80gb σκληρό.Ξέχασα να πω, φρόντισε να κάνεις συχνά ανασυγκρότηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Δεκέμβριος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Θα παίξει απλά θα πάει αργά γιατί 8α είναι σε ata33 mode...εμ....το ata33 .....=33MB/s Απ'ότι ξέρω δεν γράφει κανένα dvd-rw με πάνω από 27mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 6, 2006 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Δεν γράφει αλλά είναι το buffer που θα γεμίζει αργά οπότε η ταινία θα είναι συνέχεια φορτωμένη αντί κατα διαστηματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Δεκέμβριος 6, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Εβαλα ενα dvd-rw nec και ενο το βρισκει το pc κανονικα με win98 οταν μπενω στο nero 5 να γραψω το βλεπει σαν απλο dvd-rom και δεν μπορω να καψω cd.Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανο το εχω σε δικο του IDE και master.Ο δισκος ειναι 2GB.Δοκιμασα να βαλω το nero 6 αλλα δεν τρεχει καθολου.Καμια ιδεα να το κανω να δουλευει? και μονο σαν cd-r να παιξει καλα θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 6, 2006 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Το nero 7 νομίζω θέλει ΧΡ ή 2000 για να δουλεψει... Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο πρόγραμμα εγγραφής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
talos_2002 Δεκέμβριος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Το Νέρο που έβαλες είναι παλαιότερο από το ρεκόρντερ, γι' αυτό δεν το υποστηρίζει.Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα, όπως το Deepburner, imageburn, burnatonce, σχεδόν οποιοδήποτε άλλο θα δουλεύει κανονικά.Αφού το θες για να γράφεις cd, μήπως να σου δώσω το δικό μου cd ρεκόρντερ που δεν το δουλεύω πια;Όλα σχεδόν τα DVD ρεκόρντερ χρησιμοποιούν ΑΤΑ33. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinq1 Δεκέμβριος 6, 2006 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Το πρώτο μου CD-Recorder το είχα αγοράσει όταν είχα ένα υπολογιστή Pentium-100 με 32 MB ram. Λειτουργούσε κανονικότατα (Ηταν ενα Yamaha 6X read, 4x Write 2x ReWrite). Eπίσης έχω δει να λειτουργεί CD Recorder σε μηχάνημα 486 με 8 MB Ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Δεκέμβριος 6, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Τελικα το προβλημα ηταν στο nero 5 οπως ειπε και ο φιλος πιο πανο!Εβαλα ενα freeware προγραματακι και δουλευουν ολα αψογα.Ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.