Jump to content

DVD-R σε γερικο pc

Enter

Recommended Posts

Παιδια θελω να βαλω ενα DVD-R σε ενα πολυ παλιο pc ενος φιλου (cyrix 686 με 160 RAM).Θα κανει δουλεια ή να μην παω να παρω το dvd-r???Εστο και cd να γραφει μονο.Αν γινετε δουλεια πια μοναδα να βαλω με το λιγοτερο κοστος?

Eυχαριστω Γιωργος

Αν βρείς κάποιο παλαιότερο drive το οποιο να γραφει max 4x (με επιλογή για πιο χαμηλά όσον αφορά στα DVDs) ίσως να μπορεσεις να κανεις δουλειά σου και να προσπελάσεις το πρόβλημα με τα buffer underruns και τα high CPU utilizations.

ακόμα και αν γίνει αυτό, δε ξέρω κατά ποσο θα μπορείς να γραφεις σε αυτές τις ταχύτητες στα σημερινά μέσα με καλά αποτελέσματα

Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι η καλωδιοταινια που χρησιμοποιει ο 686 δεν εχει καμια σχεση με αυτην που παιρνουν τα συγχρονα drive.

Ελεγξε το πριν αγορασεις.

Kαλα παιδια δεν βγαζω ακρη γιατι κανεις δεν ξερει στα σιγουρα.Αυτο που θα κανω ειναι να κατσω να βγαλω το dvd-r απο το δικο μου pc και να το βαλω στο παλιο.Βασικα το θεμα ηταν να μην κανω αυτη τη δουλεια γιαυτο και ρωτησα αλλα τη να κανουμε.Thanks anyway

Αν τρέχεις ΧΡ σε τόσο λίγη ραμ, ξέχνα το. Μόνο αν τρέχεις 98/ΜΕ.

Βάλε το ρεκορντερ σε διαφορετικό ελεγκτή από τον σκληρό και μη γράφεις σε ταχύτητες πάνω από 6χ-8χ.

Ο δίσκος πρέπει να είναι αρκετά γρήγορος, δηλαδή όχι μονοψήφιο μέγεθος GB και να είναι σωστά ενεργοποιημένα τα DMA. Καλό είναι να έχεις 80-πινα καλώδια IDE.

Έγραψα τόοοσα δισκάκια με P3-450, αλλά είχα αρκετή ραμ για τα ΧΡ και 80gb σκληρό.

Ξέχασα να πω, φρόντισε να κάνεις συχνά ανασυγκρότηση.

Εβαλα ενα dvd-rw nec και ενο το βρισκει το pc κανονικα με win98 οταν μπενω στο nero 5 να γραψω το βλεπει σαν απλο dvd-rom και δεν μπορω να καψω cd.Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανο το εχω σε δικο του IDE και master.Ο δισκος ειναι 2GB.Δοκιμασα να βαλω το nero 6 αλλα δεν τρεχει καθολου.Καμια ιδεα να το κανω να δουλευει? και μονο σαν cd-r να παιξει καλα θα ειναι

Το Νέρο που έβαλες είναι παλαιότερο από το ρεκόρντερ, γι' αυτό δεν το υποστηρίζει.

Βάλε ένα άλλο πρόγραμμα, όπως το Deepburner, imageburn, burnatonce, σχεδόν οποιοδήποτε άλλο θα δουλεύει κανονικά.

Αφού το θες για να γράφεις cd, μήπως να σου δώσω το δικό μου cd ρεκόρντερ που δεν το δουλεύω πια;

Όλα σχεδόν τα DVD ρεκόρντερ χρησιμοποιούν ΑΤΑ33.

Το πρώτο μου CD-Recorder το είχα αγοράσει όταν είχα ένα υπολογιστή Pentium-100 με 32 MB ram. Λειτουργούσε κανονικότατα (Ηταν ενα Yamaha 6X read, 4x Write 2x ReWrite). Eπίσης έχω δει να λειτουργεί CD Recorder σε μηχάνημα 486 με 8 MB Ram.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.