Jump to content

6400 ή 6600,Τι να προτιμήσω?

nix

Recommended Posts

Θέλω να κάνω αναβάθμιση.Δεν είμαι σίγουρος όμως τι να αγοράσω.

Βασικά τον υπολογιστή μου τον χρησιμοποιώ κυρίως για surfing,συμπίεση ταινιών,συμπίεση cd σε mp3,μονταζ βίντεο.

Καθόλου παιχνίδια.

Τα extra 2mb cache του 6600 έχουν μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις ή είναι πλεονεξία και με τον 6400 θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου?

Δηλαδή λές,οτι,αξίζει τα 100e παραπάνω?

Ποσοστιαία ή διαφορά είναι μεγάλη.Ο 6600 κοστίζει σχεδόν 50% περισσότερο απο τον 6400.

Σε πραγματική χρήση (οχι στα μετροπρογράμματα δηλαδή) τα 4mb cache θα κάνουν αισθητή διαφορά?

Και με το overclock που θα κάνεις θα είσαι σίγουρα κοντά στην ταχύτητα του 6600, αν όχι παραπάνω..

Συμφωνώ. Ο 6400 είναι η καλύτερη επιλογή απόδοσης-κόστους κατά τη γνώμη μου. Και αντέχει και άφθονο o/c (όπως όλοι οι conroe), εάν θέλεις μεγαλύτερες συχνότητες.

+1 και απο εμένα στον 6400 Δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά απο τα προγράμματα μια και για να χρησημοποιηθούν τα 4ΜΒ θέλει @#@##@.

Τώρα αν το επιτρέπει η τσέπη σου........

οχι δεν το επιτρέπει καθόλου η τσέπη μου γι`αυτό ρωτάω.

Αλλά και αν ακόμα το επέτρεπε είμαι εραστής της σχέσης απόδοσης-κόστους.

Απλώς με τον καιρό έμαθα οτι καμιά φορά πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να αγοράζουμε το ακριβοτέρο γιατί στην πραγματικότητα είναι καλύτερη επένδυση.Μάλλον όμως,βάση αυτών που μου γράφετε,αυτή δεν είναι μια τέτοια περίπτωση.

τώρα με μπερδεύεις.

Σε ευχαριστώ βέβαια για το ενδιαφέρον και την βοήθεια αλλά κάπου έγερνα προς τον 6400 και τώρα με βάζεις σε σκέψεις (και καλά κάνεις!)

Οταν λές θα δώ διαφορά,πως το εννοείς?

π.χ.

Θα πηγαίνει πιο αεράτα?

Θα μπορώ να κάνω πιο πολλά πράγματα ταυτόχρονα?

Θα μπορώ να κάνω πιο πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πιο γρήγορα?

Μήπως σου είναι εύκολο να το συγκεκριμενοποιήσεις?

Koίτα όπως θα έστηνα εγώ το pc θα ήταν 6600 με 2 ράπτορες για λειτουργικό σε ραιντ και αλλούς 2 250 σε ραιντ επίσης για αρχεία. Και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις απόσβεση γρήγορα αν όντως δουλεύεις επαγγελματικά premiere

Μάλιστα.Νομίζω οτι κατάλαβα.Maximum hardware για να μην μας φρενάρει.

Raptor έχω εναν αυτήν την στιγμή για το λειτουργικό.

Απόσβεση δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνω γρήγορα γιατί δεν πολυβγαίνουν φράγκα.Δεν το κάνω πια σαν κύρια δουλειά.

ψάχνοντας στο net βρήκα αυτό το link

http://www.techspot.com/review/8-intel_core_2_duo_family/page1.html

και εδώ τα ίδια λένε.Οτι δήλαδή τα 2mb δεν κάνουν σοβαρή διαφορά.

Dellman δεν αμφισβητώ αυτά που έγραψες.Απλώς εκφράζω την σύγχυση μου.

Δηλαδή,οτι,ναι μεν έχει διαφορά αλλά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.