Jump to content

x-fi extreme music

tester21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις αγορασα την x-fi extreme music BULK.

κατεβασα τους drivers απο την creative, ομως δεν εχουν το Creative Software Suite. Ξερει κανεις που μπορω να το βρω?Δυστυχως με την bulk version δεν υποστηριζεται ολο το software που διαφημιζεται στο site της creative!!!

:087: :087: :087:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ομως αυτα τα εχω κατεβασει ηδη!!!

Εννοω τα

Entertainment Mode For Xtreme Fidelity Music and Movies

Gaming Mode For Ultimate Gaming Performance and Maximum Realism

με τα αντιστοιχα προγραμματα και γραφικα!!!!

εμενα μου τα βγαζει μονο μεσω του creative audio console σε πολυ πρωτογονη μορφη!!!

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066#2

μου λειπουν τα utilities της καρτας: utilities που έρχονται με την κάρτα.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ

1)Creative console launcher: Ανοίγει την κονσόλα της κάρτας.

2)Creative mode switcher: Αλλάζει το mode της κάρτας. Η κάρτα έχει 3 modes (entertainment, audio creation και game mode) σε καθένα από τα οποία αλλάζει όλος ο μίκτης της και επιπλέον ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται αντίστοιχες δυνατότητες της κάρτας.

3)Creative audio console: Panel με όλες τις ρυθμίσεις της κάρτας σε tabs.

4)Creative mediasourceDVD-Audio player : Ενσωματωμένος player που παίζει DVD-audio δισκάκια χωρίς την ανάγκη ύπαρξης άλλου software

5)Creative karaoke player: Πρόγραμμα για να τραγουδάτε karaoke

6)Creative smart recorder Μπορείτε να κάνετε εγγραφές στον δίσκο σας από οποιαδήποτε πηγή. Επίσης μπορείτε να γράφετε στο δίσκο σας κατευθείαν σε MP3 format.

7)Creative Wave studio: Ένας wave editor για απλή επεξεργασία τόνοι εγγραφών σας.

8)Creative 3Dmidi player: Νέο utility από την creative. Μπορείτε σε midi instruments να δημιουργήσετε 3D-αίσθηση τοποθετώντας καθένα από τα όργανα σε συγκεκριμένη θέση στον χώρο.

9)Creative Vienna soundfont studio: Πρόγραμμα για την δημιουργία δικών σας soundfont ή την επεξεργασία τους.

10)Soundfont bank manager Utility: για το φόρτωμα soundfont (samples) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν MIDI instruments.

δεν μπορώ να βρω κάτι, επίσης δεν έχω και την κάρτα

ψάξε τις ρυθμίσεις μήπως έχει καμιά επιλογή για την εμφάνιση των Menu...

αλλιώς βρες ένα παιδί από δω να σου δώσει το cd

:)

edit:

άλλωστε μπορεί επειδή είναι Bulk, δεν σου δίνουν τα software που υπάρχουν στις Retail εκδόσεις, γιατί είναι μάγκες...:046:

Εχεις δικιο!!!

Οποιος εχει το cd και ειναι διατεθημενος να μου στειλει μια κοπια ας επικοινωνησει μαζι μου!!

Τελικα οι ασυμβατοτητες που υπηρχαν με τις nf4 μητρικες υπαρχουν ακομα?

Προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα, οπως ειχα με την audigy 2

Ειδομεν!!!

(κανενα παλικαρι με το cd???)

Tester21 ...

http://hosted.filefront.com/BadBoyforum

Θα βρειτε τα παντα απο creative soundblaster full cd ISOS .

To συγκεκριμενο link κυκλοφορει και μεσα στα επισημα forum της creative , οποτε δεν προκειται για κατι το παρανομο .

Ωραιο λινκ βρε Στελαρα!

Στα bookmark αμεσα

Να'σα καλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.