Greek Δεκέμβριος 5, 2006 #41 Δεκέμβριος 5, 2006 Παιδιά, δεν είναι η πρώτη φορά που παιχνίδι λόγω του ότι είναι κακογραμμένο δεν παίζει καλά ακόμα και με σούπερ ντούπερ κάρτα... Αν σε όλα τα τα άλλα παιχνίδια παίζει σφεντόνα και μονο σε αυτό κολλάει τότε το πιο πιθανό να το κάνει και με την ακόμα καλύτερη κάρτα..... Μείνε εκει που είσαι και ίσως βγει κάποιο patch για το παιχνίδι.Επίσης , μιας και σε βλέπω πορωμένο , εχεις τσεκάρει σε ανάλογα forum του FS να δεις αν έχουν το ίδιο πρόβλημα?
def Δεκέμβριος 5, 2006 #42 Δεκέμβριος 5, 2006 δες εδωhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25393http://forum.justflight.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=45
Arxagelos Δεκέμβριος 5, 2006 #43 Δεκέμβριος 5, 2006 Δηλαδη ρε παιδια με την GeForce ΜΧ440 θα έχω πρόβλημα στο FS X??????:115:
shylock Δεκέμβριος 6, 2006 #45 Δεκέμβριος 6, 2006 αφήστε το fs και δείτε αυτό..................ΚΡΊΣΙΣ.είναι φτιαγμένο με την μηχανή γραφικών του farcry αλλα................xm είναι η καινούρια έκδοση ούτε το menu δεν θα μπορούμε να δούμε.αναμένεται το παιχνιδάκι αλλα πιστεύω αξίζει τον κόπο να πάτε να ψάξετε για αυτό
SLKVP Δεκέμβριος 7, 2006 #47 Δεκέμβριος 7, 2006 Φιλε Makinen Βαλε AA απο καρτα και οχι απο FSμειωσε τα φιλτρα αν τα εχεις στο FULLΕλαχιστοποιησε AI traffic (20-30%)[edit] Βαλε Water Effects: 2.x LowΚοψε το Autogen ΤελειωςΑπενεργοποιησε το Bloom effectκατι πιο "τραβηγμενο": μειωσε την επιταχυνση του DirectX της Καρτας Ηχου Απο Full σε 1-2 τικ χαμηλοτερα.κοιτα και αυτο εδω το link http://ops.precisionmanuals.com/wiki/FSX_FPS_Guideνα θυμασαι οτι το FS ειναι υπερβολικα CPU limitedτο +3 εξω απο το κουτι σημαινει την μινιμουμ ηλικια αλλα φοβαμαι οτι εννοει +3 χρονια αργοτερα θα το τρχεις μα σωστα FPS. Τρανταχτο παραδειγμα το FS9.1 Κοιτα και το HARDWARE forum της www.AVSIM.comΚαλες προσγειωσεις,
Makinen Δεκέμβριος 12, 2006 Author #48 Δεκέμβριος 12, 2006 Υπάρχει φως στο τούνελ...Πέτυχα στο site της Nvidia έναν οδηγό ρυθμίσεων για την 8800 (ήταν κοινός και για GTS και GTX...) και τις ακολούθησα. Τα παλικάρια της Nvidia όντως κάναν αρκετές δοκιμές για να το πετύχουν γιατί με τέρμα τα πάντα σε graphics, scenery και σχεδόν τέρμα weather, αλλά κομμένο αρκετά το autegen και το traffic (αυτά τελικά ήταν τα fps killers) έχω καταπληκτικά γραφικά σε αξιοπρεπή frame rates. Παρόλα αυτά ακόμα πιστεύω ότι η GTX θα κάνει αξιοσημείωτη διαφορά :105:Τουλάχιστο στα driving simulators που ασχολούμαι κυρίως τα πάντα είναι OK. Αυτό έλειπε θα μου πείτε!
amdnikos Δεκέμβριος 13, 2006 #49 Δεκέμβριος 13, 2006 Παρόλα αυτά ακόμα πιστεύω ότι η GTX θα κάνει αξιοσημείωτη διαφορά :105:Σιγουρα θα κανει απο 24 fps θα τρεχει με 26 :046:
landlover Δεκέμβριος 26, 2006 #50 Δεκέμβριος 26, 2006 Κάποιος με GTX και FSX;;;; Η γνώμη σας κύριοι κάτοχοι των GTX θα μετρήσει καταλυτικά...QUOTE]Βοήθησέμε λίγο για να σε βοηθήσω : Πώς θα μετρήσω τα FPS στο FS X?
Necro Δεκέμβριος 26, 2006 #51 Δεκέμβριος 26, 2006 Κάποιος με GTX και FSX;;;; Η γνώμη σας κύριοι κάτοχοι των GTX θα μετρήσει καταλυτικά...QUOTE]Βοήθησέμε λίγο για να σε βοηθήσω : Πώς θα μετρήσω τα FPS στο FS X?κατέβασε το fraps και τρέξτο ενώ παίζεις...
Makinen Δεκέμβριος 27, 2006 Author #52 Δεκέμβριος 27, 2006 Κάποιος με GTX και FSX;;;; Η γνώμη σας κύριοι κάτοχοι των GTX θα μετρήσει καταλυτικά... QUOTE] Βοήθησέμε λίγο για να σε βοηθήσω : Πώς θα μετρήσω τα FPS στο FS X? Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι στο FS μέσα να τρέξεις fps meter το δικό του, πατώντας Shift+Z μέχρι να στο εμφανίσει! Στο τσακ με προλαβαίνετε Να πάρω GTX ή να μην πάρω; Ιδού η απορία...:105:
landlover Δεκέμβριος 28, 2006 #54 Δεκέμβριος 28, 2006 Λοιπόν έχουμε και λέμεΜε:Aircraft - very lowScenery - minimalweather - very lowtrafic - minimalαπό 52 εως 75 fps. Στιγμιαία δείχνει και κάτι κατοστάρια καθώς και ενδιάμεσες τιμές όπως 80 ή 90 αλλά περισσότερο παίζει στο 52 με 75.Με:ότι μπορείς να βάλεις στο full, αεροπλάνα στον αέρα και στα αεροδρόμια, στη θάλασσα καράβια όλων των ειδών, στους δρόμους αυτοκίνητα vespes μέχρι και σκατζόχοιρους τότε παίζει από 23 μέχρι 29 fps.Mε:όλα στο full και ο καιρός minimal από 30 μέχρι 41fps.Αν θέλεις να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο, στη διάθεσή σου.
GAngel Δεκέμβριος 28, 2006 #55 Δεκέμβριος 28, 2006 ΚαλημέραΕδώ και 2 βδομάδες έστησα το σύστημα της υπογραγής. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό με το "θηρίο" της NVidia έχω αρχίσει να ξενερώνω. Και πριν αρχίσετε να μου... πετάτε κάρτες γραφικών στο κεφάλι εξηγούμαι:Ναι μεν πετάει, αλλά ο κύριος λόγος για τον οποίο την πήρα, το Flight Simulator X, δεν... πετάει καθόλου. Ξέρω, είναι εξωφρενικά βαριά εφαρμογή, και ακόμη και η GTX δεν το παίζει με ικανοποιητικά fps. Παρόλα αυτά, έδωσα ένα σκασμό λεφτά και έχω ανάλογες απαιτήσεις! Από κει και πέρα, σε οποιοδήποτε άλλο game έχει δώσει ρέστα, και ευτυχώς στα driving simulators με τα οποία ασχολούμαι τα πάντα "ρέουν" τέλεια με απίστευτα γραφικά (GT Legends, GTR2). Πάλι καλά...Επίσης, έχω ξενερώσει και με το εξής. Είναι κρίμα να είμαι τόσο κοντά στην κορυφή (8800 GTX) και να μην είμαι όμως ακριβώς εκεί. Ναι, είμαι απ'αυτούς που αγοράζουν hardware απλά και μόνο για να είναι το τοπ. Και έτσι έχω αρχίσει να μετανιώνω που δε μάζεψα 100 ευρώ ακόμα για μια GTX...Από την άλλη, καθώς ούτε η GTX με καλύπτει, ήθελα να ρωτήσω πότε αναμένεται η απάντηση της ATi, ή γενικά κάτι καλύτερο.SLI δεν το σκέπτομαι, γιατί απλά είναι πεταμένα λεφτά σε σχέση με την αύξηση στην απόδοση... Αξίζει όμως η διαφορά της GTX τον κόπο; Από κάποιους άκουσα πως το flight το παίζει... Τα benchmarks τα έχω δει κι εγώ, θα ήθελα περισσότερο τη γνώμη κάποιου που την έχει...Και κάτι ακόμα: Αν την επιστρέψω με πρόβλημα στο Πλαίσιο, μπορώ να πάρω μια GTX πληρώνοντας τη διαφορά;ΕυχαριστώΚαλημέραφίλε σαν φοιτητής πληροφορικής που είσαι ΔΕΝ πρέπει να λες τέτοια πράγματα.Ειμαι συνάδερφος πληροφορικής και εγώ μάλιστα ενός πολυ δύσκολου (για να βγεις) Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)αλλα αν πιστεύεις αυτα που λες έχεις πρόβλημα Σαν τεχνικός θα σου πω ότι η κάρτα ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) και σαν επιδόσεις και σαν συνολική εικόνα.Αυτο πάλι που λες είναι χαζό για ένα παιχνίδι να αλλάξεις τέτοια κάρτα για εμένα.Θα σου κάνω μια παρομοίωση είναι η "Μπελούτσι" των σημερινών καρτών αυτή που έχεις .(πλην της gtx)Θα άλλαζες την Μπελούτσι;:115:
landlover Δεκέμβριος 28, 2006 #56 Δεκέμβριος 28, 2006 Χωρίς να θεωρηθώ εκτός θέματος αλλά και για να μην το βαρύνουμε το θέμα, εγώ αν είχα τη Μπελούτσι (Αχ Μόνικα) θα βολευόμουνα και με εναν AMSTRAD. (Πού τον θυμήθηκα ???) Πάντως για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι εγώ με αυτό ξεκίνησα. Τον AMSTRAD εννοώ, όχι την Μπελούτσι
Makinen Δεκέμβριος 29, 2006 Author #57 Δεκέμβριος 29, 2006 Λοιπόν έχουμε και λέμεΜε: Aircraft - very low Scenery - minimal weather - very low trafic - minimal από 52 εως 75 fps. Στιγμιαία δείχνει και κάτι κατοστάρια καθώς και ενδιάμεσες τιμές όπως 80 ή 90 αλλά περισσότερο παίζει στο 52 με 75. Με: ότι μπορείς να βάλεις στο full, αεροπλάνα στον αέρα και στα αεροδρόμια, στη θάλασσα καράβια όλων των ειδών, στους δρόμους αυτοκίνητα vespes μέχρι και σκατζόχοιρους τότε παίζει από 23 μέχρι 29 fps. Mε: όλα στο full και ο καιρός minimal από 30 μέχρι 41fps. Αν θέλεις να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο, στη διάθεσή σου. Οπότε λοιπόν με όλα τέρμα είδες 23 fps στη χειρότερη... Καλό αυτό, κάνει μεγάλη διαφορά. Ευχαριστώ πολύ για τις δοκιμές, σε κανα μήνα υπολογίζω να είμαστε συνάδελφοι GTX-άδες @Mondeloxmm Το ότι η κάρτα είναι γενικά καλή το έγραψα κι εγώ, δεν είμαι εντελώς στον κόσμο μου. Στο πρώτο ποστ ανέφερα αν διάβασες ότι στους εξομοιωτές οδήγησης αλλά και οποιοδήποτε παιχνίδι με καλύπτει απόλυτα. Το θέμα είναι οι ανάγκες του καθενός. Και στις δικές μου ανάγκες είναι το FSX. Αν όχι τώρα ακόμη που δεν υπάρχουν add-ons και οι online πτήσεις στη Vatsim γίνονται με FS9 κατά βάση, τότε σίγουρα σε ένα εξάμηνο από τώρα. Και επειδή θέλω να στήσω τον υπολογιστή σε μια τελική μορφή και να πω "ΟΚ δεν το ξαναπειράζω για κανα χρόνο τουλάχιστο" καθότι το ψάξιμο για τοπ hardware είναι γενικά πολύ χρονοβόρο αλλά και ψυχοφθόρο, θέλω να πάρω τη GTX και να τελειώνω. Για να στο θέσω αλλιώς (όχι με Μπελούτσι): Ναι μεν έχεις ένα καθόλα αξιοπρεπές BMW M3 και κατεβαίνεις στην πίστα για αγώνα (trackday έστω), και βλέπεις αντιπάλους με McLaren F1 και Porsche Carrera GT και Ferrari Enzo (ναι ξέρω, βλέπω πολύ Top Gear, τέλος πάντων). Ναι μεν η M3 είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σου... Και για την ιστορία, προτιμώ πχ. Angelina Jolie ή Cameron Diaz από Monica Bellucci :033: (Αυτό δεν την κάνει άσχημη!!:087: )
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 29, 2006 #58 Δεκέμβριος 29, 2006 Hot chiks, hot cars, hot cards Damn!... ...what else a man needs.... ?
landlover Δεκέμβριος 30, 2006 #59 Δεκέμβριος 30, 2006 Σύντομα θα σου έχω και μετρήσεις από 2 Χ 8800 GTX σε SLI όταν θα έχω σετάρει το μηχανάκι. Αν θές να δεις το στήσιμο του συστήματος έχω ανοίξει thread στην ενότητα <<HARDWARE - ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ>>
amdnikos Δεκέμβριος 30, 2006 #60 Δεκέμβριος 30, 2006 Χωρίς να θεωρηθώ εκτός θέματος αλλά και για να μην το βαρύνουμε το θέμα, εγώ αν είχα τη Μπελούτσι (Αχ Μόνικα) θα βολευόμουνα και με εναν AMSTRAD. (Πού τον θυμήθηκα ???) Πάντως για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι εγώ με αυτό ξεκίνησα. Τον AMSTRAD εννοώ, όχι την Μπελούτσι+1:046:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.