Jump to content

Δε μ'αρέσει η 8800 GTS

Makinen

Recommended Posts

Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι σκληρος?Εγω στην θεση σου θα επαιρνα ενα ραπτορ.Ετσι και αλλιως θα τον χρησιμοποιεις παντου...!

Oi dual cpu χρησημοποιουν παραπανω απο το 50% στα παιχνιδια?δεν το ηξερα!

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν βρήκα κάτι ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει.

@http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?t=30478

O τύπος λέει ότι πιο πολύ είναι θέμα drivers της κάρτας γραφικών. Οπότε ή κάθεσαι και περιμένεις πότε θα βγει κάτι καλό από drivers ή κάνεις ένα optimization.

Tα xp δεν αναγνωριζουν 4 gb μνημης. Τωρα η περιπτωση να βαλεις 800αρες σε 2*1gb δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει. Θα ειναι πιο γρηγορο σιγουρα αλλα δεν ξερω ποσο θα ανεβασει τα fps.

ta XP αναγωνριζουν μεχρι 4 γιγα , 2^32= 4 γιγα . Επειδη ομως εχει και pagefile τα παραθυρα αφαιρει το ποσο του PF απο τη μνημη RAM.

ΠΧ

PF= 750mb

τοτε θα εχουμε 4 γιγα -750 = 3250 ΜΒ μνημης

PF=250mb

τοτε θα εχουμε 4 γιγα- 250=3750

αυτα με επιφυλαξη που λεω δεν το εχω δοκιμασει. Θεωρητικα λοιπον αν απενεργοποιησεις το PF θα εχεις 4 γιγα RAM διαθεσιμη

Λοιπόν βρήκα κάτι ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει.

@http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?t=30478

O τύπος λέει ότι πιο πολύ είναι θέμα drivers της κάρτας γραφικών. Οπότε ή κάθεσαι και περιμένεις πότε θα βγει κάτι καλό από drivers ή κάνεις ένα optimization.

Λοιπόν

Όντως ήταν ενδιαφέρον το link, κι ευχαριστώ. Στα screesnhots, αυτός με 4 γίγα ραμ, Quad Core CPU (!) και 8800 GTX δεν είχε και πολύ διαφορετικά framerates από μένα με τις ρυθμίσεις αυτές... Κι αυτός δεν τα τρεχε όλα στο φουλ και τα screenshots ήταν με καθαρό καιρό. Τα σύννεφα είναι ό,τι χειρότερο για τις κάρτες γραφικών στο FS και το παλικάρι δν είχε μια φωτό να δούμε FPS με φόντο πχ. καταιγίδα...

Αν βγάλουμε από την εξίσωση το CPU καθότι δυστυχώς το FS δεν είναι multi-threaded (ντροπή τους) και άρα όσα cores και να χεις ένα και το αυτό είναι, και καθότι overclock στο CPU έκανα και έβαλα και το "NOS" της ASUS και δεν είδα διαφορά, καταλήγω στην κάρτα γραφικών... Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι 8800 GTX Turbo ή κάτι τέτοιο, γιατί το ξέρω από τώρα ότι με τη GTX απλά από τα 14 (σε worst case scenario πάντα και όχι "clear skies" που είχε ο τυπάς με το quad core) θα πάω στα 24 με το ζόρι. Οπότε μένω με μια κάρτα γραφικών θηρίο, που την έχω χρυσοπληρώσει, και με χασούρα από την πώληση της "παλιάς" - έφτασα να λέω παλιά την 8800 GTS - (εκτός αν ρισκάρω να τη "χαλάσω" και την επιστρέψω για μια GTX πληρώνοντας τη διαφορά) και πάλι, θα παίζω FS X με το ζόρι... Ε όχι, πόσο Μ@Λ@Κ@Σ θα νιώθω τότε; Κρατάω λοιπόν τα πάντα ως έχουν, μέχρι την απάντηση της ATi, ή ακόμα και τη δεύτερη γενιά της NVidia. Αυτές σίγουρα θα το σκίζουν το FS X, ελπίζω...

Και εντωμεταξύ, συζητώντας για 8800 GTX, πήρε το μάτι μου μια Albatron με χαοτική διαφορά από τις άλλες στην τιμή, μόλις 525 ευρώ!!! Οι υπόλοιπες έχουν 600+!!! Τόσο μούφα είναι οι Albatron; Είναι τόσο φθηνότερη που με βάζει σε σκέψεις... Υποτίθεται όμως ότι οι 8800 έρχονται με αυστηρές προδιαγραφές από την Nvidia και οι υλοποιήσεις πια διαφέρουν μόνο στο συνοδευτικό λογισμικό και καλώδια... Τι λέτε; Αξίζει ή θα τραβάω τα μαλλιά μου δις, ώντας και οπαδός της ASUS εδώ και χρόνια...

Με γνώμονα την προστασία των μελών μας (αλλά και των επισκεπτών του σάιτ μας) θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τα ακόλουθα:

1. Ένας συνηθισμένος όρος στις εγγυήσεις των προϊόντων είναι πως "η εγγύηση παύει να ισχύει αν η βλάβη προέρθει από υπαιτιότητα του αγοραστή."

2. Είναι προφανές ότι κάθε εσκεμμένη πρόκληση ζημίας σε ένα προϊόν (πτώση, πρόσκρουση, επέμβαση στο εσωτερικό του, κλπ.) μπορεί να οδηγήσει σε κατάπτωση της εγγύησης, σε περίπτωση που γίνει αντιληπτή.

Με βάση τα παραπάνω, είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε την δημοσίευση "οδηγιών", η εφαρμογή των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε κατάπτωση της εγγύησης και συνεπώς οριστική απώλεια του προϊόντος.

Οποιοσδήποτε θέλει να παράσχει τέτοιες "οδηγίες", έχει την δυνατότητα να το πράξει με άλλους τρόπους (e-mail, π.μ. κλπ).

Οποιοσδήποτε ακολουθήσει παρόμοιες "οδηγίες", αναλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ευθύνη για το όποιο (πιθανά αρνητικό) αποτέλεσμα.

Dellman

Ρε μην τρελένεσαι!!! Εγω ηθελα να σκοτωσω την δικη μου καρτα για να παρω 8800gtx αλλα εκατσα κ το σκεφτηκα και ειδα οτι δεν αξιζει.Μια χαρα ειναι η καρτα σου, επειδη δεν παιζει super ενα flight simulator κανεις ετσι? αν θελεις το τελειο pc παρε αυτο της NASA! Δεν αξιζει να δινεις τόσα λεφτα! Σε καταλαβαινω γιατι θες το τελειο, οπως και εγω και οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα, αλλα οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα! Εγω ηθελα να δωσω την καρτα μου και να παρω 8800gtx me 600 ευρω.. και για πιο λογο? Η καρτα μου ειναι μια απτις κορυφαιες που κυκλοφορουν, απλα εγω ηθελα να ειμαι στην κορυφη. Ποτε δεν προκειται να ειναι κανεις μας στην κορυφη για αυτον τον μηνα..μεχρι να βγει η απαντηση της ati. Και μετα παλι, να παρεις και την 9800gtx , μετα απο 4 μηνες θα βγει αλλη καρτα , η 10800 , θα βγει κ το doom4 και τι θα εχεις κερδισει? 3 μηνες gaming ολα στο full. και μετα τι? θα σκασεις αλλα 500 να παρεις την 10800? Θα δινεις λεφτα καθε 4 μηνες για καρτα γραφικων? αυτο παει πολυ! Εκτος αν τα εχεις και δεν ξερεις τι 8α τα κανεις! Εγω καταλαβα οτι θα ημουν ******* αν σκοτωνα τετοια καρτα(7950GT) Με οτι ασχολουμαι μεχρι τωρα το παιζει τελεια, και το WoW, και το Need4SpeedCarbon, και το Oblivion και το dragonshard και ενα σωρο αλλα games και εφαρμογες! Ηρεμισε, κρατα τη καρτουλα σου και απολαυσε το pc σου ως εχει! Εχεις **** τα μηχανακια, μην απογοητευεσαι επειδη εχεις 24fps στο FS του Bill Gates!:063:

Περιμενε την ATI

full scenery wether κλπ με 2 74αρια ραφτορακια raid0 και σε μενα κολαει.

Στο FS δεν παιζει ο δισκος μπαλα Διαβαζει 1 min στην αρχη και μετα ελαχιστα.

Αστα ολα full αλλα το ΑΑ βαλτο χ2 οχι χ4.........και όπως ειπαμε περιμαινουμε την ΑΤΙ χαλαρα......................

Ο επεξεργαστής κατά τη διάρκεια του FS παίζει και να μην πιάνει ούτε το 50%...

Παίζει? Έχεις κάποιο τρόπο να ελέγξεις τη χρήση cpu? Πχ να τρέχει το παιχνίδι σε windowed mode? Ή ξερώ γω με alt+tab ή alt+enter.

Αν δε χρησιμοποιεί ο εξομοίωσης τη cpu σου κατι παράξενο συμβαίνει… πάντως έλεγξε τις ρυθμίσεις… από παλιά έβγαιναν παιχνίδια που είχαν κάποιες ρυθμίσεις που γονάτιζαν τα μηχανήματα της εποχής τους. Δεν είναι νέο φαινόμενο αυτό..

(τωρα διαβασα το οτι το FS δεν υποστηρίζει και τους δυο πυρήνες...)

Ελεγα και εγώ γιατι δεν παιζει τελεια στην 7900gt me 1g ram kai C2D6300? Υπαρχουν και πολυ χειροτερα!!! Ε το παιχνιδι ειναι μουφα τοτε, 0 προγραμματισμένο...Να μου λειπουν οι πτησεις

Παίζει? Έχεις κάποιο τρόπο να ελέγξεις τη χρήση cpu? Πχ να τρέχει το παιχνίδι σε windowed mode? Ή ξερώ γω με alt+tab ή alt+enter.

Αν δε χρησιμοποιεί ο εξομοίωσης τη cpu σου κατι παράξενο συμβαίνει… πάντως έλεγξε τις ρυθμίσεις… από παλιά έβγαιναν παιχνίδια που είχαν κάποιες ρυθμίσεις που γονάτιζαν τα μηχανήματα της εποχής τους. Δεν είναι νέο φαινόμενο αυτό..

(τωρα διαβασα το οτι το FS δεν υποστηρίζει και τους δυο πυρήνες...)

Χρησιμοποιεί περίπου το 50%...

Εχει δοκιμασει κανεις με Sli ή Crossfire μηπως βοηθαει περισσοτερο?

Ούτε αυτό εκμεταλλεύεται...

Απλά μιλάμε για ένα simulator που έχει θέμα με τους video drivers, δεν χρησιμοποιεί τα 2 core και με sli δεν έχει διαφορά.

Οπότε τι συζητάμε... ;:021:

παντως το βρισκω υπερβολικο να μην μπορει να πεταει το game σε ενα pc σαν του φιλου μας. Ας ελπισουμε να αρχισουν να φτιαχνουν games που να ανταποκρινονται στις επιδοσεις του hardware και οχι το αντιθετο. Και quadSLi να ειχες παλι η διαφορα δεν θα ηταν μεγαλη στα fps...το game πασχει οχι η καρτα γραφικων σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.