Makinen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2006 ΚαλημέραΕδώ και 2 βδομάδες έστησα το σύστημα της υπογραγής. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό με το "θηρίο" της NVidia έχω αρχίσει να ξενερώνω. Και πριν αρχίσετε να μου... πετάτε κάρτες γραφικών στο κεφάλι εξηγούμαι:Ναι μεν πετάει, αλλά ο κύριος λόγος για τον οποίο την πήρα, το Flight Simulator X, δεν... πετάει καθόλου. Ξέρω, είναι εξωφρενικά βαριά εφαρμογή, και ακόμη και η GTX δεν το παίζει με ικανοποιητικά fps. Παρόλα αυτά, έδωσα ένα σκασμό λεφτά και έχω ανάλογες απαιτήσεις! Από κει και πέρα, σε οποιοδήποτε άλλο game έχει δώσει ρέστα, και ευτυχώς στα driving simulators με τα οποία ασχολούμαι τα πάντα "ρέουν" τέλεια με απίστευτα γραφικά (GT Legends, GTR2). Πάλι καλά...Επίσης, έχω ξενερώσει και με το εξής. Είναι κρίμα να είμαι τόσο κοντά στην κορυφή (8800 GTX) και να μην είμαι όμως ακριβώς εκεί. Ναι, είμαι απ'αυτούς που αγοράζουν hardware απλά και μόνο για να είναι το τοπ. Και έτσι έχω αρχίσει να μετανιώνω που δε μάζεψα 100 ευρώ ακόμα για μια GTX...Από την άλλη, καθώς ούτε η GTX με καλύπτει, ήθελα να ρωτήσω πότε αναμένεται η απάντηση της ATi, ή γενικά κάτι καλύτερο.SLI δεν το σκέπτομαι, γιατί απλά είναι πεταμένα λεφτά σε σχέση με την αύξηση στην απόδοση... Αξίζει όμως η διαφορά της GTX τον κόπο; Από κάποιους άκουσα πως το flight το παίζει... Τα benchmarks τα έχω δει κι εγώ, θα ήθελα περισσότερο τη γνώμη κάποιου που την έχει...Και κάτι ακόμα: Αν την επιστρέψω με πρόβλημα στο Πλαίσιο, μπορώ να πάρω μια GTX πληρώνοντας τη διαφορά;Ευχαριστώ
soler1442169065 Δεκέμβριος 4, 2006 #2 Δεκέμβριος 4, 2006 Υ.Γ. Γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω thread καινούριο στις πωλήσεις; :105:Διότι για να δημιουργήσεις thread στις κατηγορίες των Αγορών-Πωλήσεων πρέπει να έχεις πάνω απο 50 posts.
Makinen Δεκέμβριος 4, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2006 Διότι για να δημιουργήσεις thread στις κατηγορίες των Αγορών-Πωλήσεων πρέπει να έχεις πάνω απο 50 posts.Μπαα εσείς είστε πολύ γρήγοροι εδώ ρε παιδιά :001:
coolmind Δεκέμβριος 4, 2006 #4 Δεκέμβριος 4, 2006 Σε τι αναλυση παιζεις,με τι φιλτρα(af-aa-hdr)και για τι frames μιλαμε;
Vadergr Δεκέμβριος 4, 2006 #5 Δεκέμβριος 4, 2006 Δεν χρειαζεται να την δωσεις.Απλα παρε και αλλη μια Το FS -X ειναι οτι πιο απαιτητικο κυκλοφορει.Δεν την γλιτωνει καμμια καρτα.
ea6gka Δεκέμβριος 4, 2006 #8 Δεκέμβριος 4, 2006 FSX θελει 4 γιγα μνημη για να παιξει φιλε, η καρτουλα σου ειναι μια χαρα
cabrinha Δεκέμβριος 4, 2006 #9 Δεκέμβριος 4, 2006 Από την άλλη, καθώς ούτε η GTX με καλύπτει, ήθελα να ρωτήσω πότε αναμένεται η απάντηση της ATi, ή γενικά κάτι καλύτερο.:017: :017:
d|smal Δεκέμβριος 4, 2006 #10 Δεκέμβριος 4, 2006 δηλαδη αποτι καταλαβα δεν σε καλυπτει η σημερινη τεχνολογια γιατι δεν μπορεις να παιξεις FS??
Greek Δεκέμβριος 4, 2006 #11 Δεκέμβριος 4, 2006 Μπα... μπορεί απο πλευράς γραφικών να είσαι άψοος αλλά αν δεν έχεις μνήμη ή γρήγορο δίσκο να μην μπορεί το σύστημα να ανταπεξέλθει.... Δε φταίει πάντα η κάρτα....Πχ , το Lineage , δεν είναι πολύ απαιτητικό σε γραφικά αλλά απαιτεί πολύ μνήμη, οπότε αν δεν υπάρχει διαθέσιμη το μηχανημα σέρνεται....
Phant0m1442169125 Δεκέμβριος 4, 2006 #12 Δεκέμβριος 4, 2006 ααακριβως ετσι. Δε φτανει μονο ενα 'εξαρτημα' για να πεταει το σύστημα.... Αλλιως πώς θα μας αδειαζαν τις τσέπες? (ξερω, δεν μας αναγκαζει κανεις να το κανουμε... παρα μονο η τρελλα μας!)
noo_mercy Δεκέμβριος 4, 2006 #13 Δεκέμβριος 4, 2006 Ολίγον τι off topic αλλά πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να καταλάβω:115: Με C2D6600 2 Gb μνήμες και 8800GTS και λέμε ότι το μηχάνημα δεν πάει καλά λόγω μνημών(θέλει 4 giga ΕΛΕΟΣ).Δεν λέω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά βλέπω την κατάσταση ότι έχει ξεφύγει εντελώς , μην τρελαθούμε ρε guys το μηχανάκι ξεσκίζει τώρα αν κάποιοι γνωστοί έχουν κάνει τα πράγματα έτσι ούτως ώστε ένα τοπ μηχάνημα των 1500Εουρο και πάνω να σέρνεται εγώ από ένα gamwto δεν θα ακολουθούσα. Σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις νιώθω(προσωπικά πάντα χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον)ΠΡΟΒΑΤΟ.
diperr Δεκέμβριος 4, 2006 #14 Δεκέμβριος 4, 2006 Η λύσεις που ακολουθούνται σε απαιτητικά παιχνίδια είναι fresh install και το μόνο που θα έχει ο δίσκος είναι το φάκελο του παιχνιδιού. Ούτε καν antivirus. Αν έχεις αυτή τη δυνατότητα κάντο, είναι και ανέξοδο.Αν το κάνεις και δε δεις διαφορά τότε πήγαινε για ένα γρήγορο δίσκο που αξίζει τα χρήματα.
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 4, 2006 #15 Δεκέμβριος 4, 2006 Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα σκληρου!Φανταζομαι οτι το συγκεκριμενο game διαβαζει συνεχως τον σκληρο για χαρτες+++.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φταιει η καρτα γραφικων!τι σκληρο εχεις?οταν παιζεις ειναι FULL LOAD?
Makinen Δεκέμβριος 4, 2006 Author #16 Δεκέμβριος 4, 2006 Thanx για τις απαντήσεις παιδιά... Να απαντήσω λοιπόν ότι κι εγώ περίμενα να σκίζει το μηχάνημα, και όντως σκίζει τα πάντα εκτός από το γ@$*(& το FSX...Και μάλιστα FS X μαμά,πού να του φορτώσω και τα add-ons που χρειάζονται για τις πτήσεις Online και real time καιρό και advanced αεροπλάνα και και...Γι'αυτό λέω μάλλον ούτε η GTX με καλύπτει. Γιατί και αυτή με το ζόρι δίνει τα 24 fps... Μιλάω πάντα για αναλύσεις 1280 Χ 1024 (17άρα έχω) και όλα τα AA kai AF κλπ στο φουλ... Όσο για τη μνήμη, ναι όντως ο σκληρός διαβάζει αρκετά και το καταλαβαίνω να πέφτουν τα fps τότε, αλλά ακόμα και όταν έχει φορτώσει το scenery και δε διαβάζει άλλο, κοιτώντας πχ τη θάλασσα με όλα τα εφέ του κυματισμού κλπ στο φουλ πάλι κλατάρει στα 14 fps... Πράγμα που δείχνει κάρτα γραφικών... Ο επεξεργαστής κατά τη διάρκεια του FS παίζει και να μην πιάνει ούτε το 50%... Τι να κάνω; Να βάλω 4 GB μνήμη;;; Αφού εδώ λένε στα XP μη βάζετε πάνω από 2, θα πάει πιο αργά το σύστημα... Γι'αυτό σκέφτομαι τη GTX αλλά και πάλι φοβάμαι τσάμπα θα πάνε τα 200 εξτρά που θα δώσω και τότε είναι που θα νιώθω εντελώς ΠΡΟΒΑΤΟ κι εγώ...Να περιμένω να βγει κάτι καλύτερο κι από τη GTX, θα χάσω λεφτά από την 8800 GTS όμως... SLI όπως ξαναείπα δεν το σκέπτομαι, χρειάζομαι και m/b καινούρια και το βασικό, δεν αξίζει τα λεφτά του για την εξτρά απόδοση...Κάποιος με GTX και FSX;;;; Η γνώμη σας κύριοι κάτοχοι των GTX θα μετρήσει καταλυτικά...Υ.Γ. Σκληρούς 2 ταλαίπωρους 200άρηδες Seagate Barracuda SATA έχω, στις 7200...
SouRLoTeR1442169168 Δεκέμβριος 4, 2006 #17 Δεκέμβριος 4, 2006 Τι να κάνω; Να βάλω 4 GB μνήμη;;; Αφού εδώ λένε στα XP μη βάζετε πάνω από 2, θα πάει πιο αργά το σύστημα... Ποιος τα λεει αυτα??? :105:
Makinen Δεκέμβριος 4, 2006 Author #18 Δεκέμβριος 4, 2006 Ποιος τα λεει αυτα??? :105:Τελευταία φορά το είδα στο manual της m/b... Το θέμα είναι ότι τώρα είναι αργά, καθότι έχω 4 Χ 512 OCZ μνήμες και είναι γεμάτες όλες οι θέσεις στη μητρική... Και να θέλω δεν μπορώ να βάλω παραπάνω, και το έκανα αυτό γιατί εξαρχής δεν είχα σκοπό να βάλω παραπάνω από 2 γίγα, ήδη μου φαινόταν μεγάλη μνήμη!!! Έλεος!
cabrinha Δεκέμβριος 4, 2006 #19 Δεκέμβριος 4, 2006 Tα xp δεν αναγνωριζουν 4 gb μνημης. Τωρα η περιπτωση να βαλεις 800αρες σε 2*1gb δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει. Θα ειναι πιο γρηγορο σιγουρα αλλα δεν ξερω ποσο θα ανεβασει τα fps.
Indiana Δεκέμβριος 4, 2006 #20 Δεκέμβριος 4, 2006 ας σηκώσει λίγο τον conroe και την κάρτα γραφικών, μπορεί να του δώσει τίποτα...και να μειώσει λίγο τα details....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.