Jump to content

Silent τροφοδοτικο μεχρι 60-70 ευρω

aTEOfovos

Recommended Posts

Αυτο φαινεται καλο. Απο θορυβο πως πανε...γνωριζετε ??

soulclaimer με αυτο δεν θα ειμαι ικανοποιημενος ??

μια χαρα ειναι το εχω κανα χρονο. εχω μεινει ευχαρηστημενος. και σε αυτη την τιμη.... μην το συζητας. εγω το ειχα παρει πανω απο 100ευρο

απο θορυβο μην φοβασαι NOISE TAKER ειναι το ονομα του

soulclaimer με αυτο δεν θα ειμαι ικανοποιημενος ??

Μια χαρά θα είσαι.

Οσο για τον θόρυβο, αν τερματίσεις τις στροφές τοτε ακούγεται ένα μικρό βουητό είναι δηλδή ήσυχο αλλά όχι αθόρυβο. (Αυτό συνέβαινε στα στα noisetaker που κατα καιρούς είχα)

Ενώ το Liberty 500 στα 99€(+10 απο το 535ΝΤ) είναι τελειως αθόρυβο.

Πάντως στη θεση σου δε θα αγόραζα απο e-shop γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Η/Υ και αν (φτου μακρια απο μας) γίνει κάτι θα μπλέξεις σε ασχημους μπελάδες και το κυριοτερο θα είσαι για κανα 1,5μηνα χωρις PSU αρα και χωρίς PC

Καλύτερα απο πλαίσιο στα 89 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Aμα τα έχει και δε δουλεύουν?:115:

Παλλικάρι μη ψαχνεσαι. Δωσε 100 και πάρε ενα Liberty 500 που θα σου μείνει κιολας. Δεν είναι δα και μεγάλη η διαφορα απο τα 70€ αν αναλογιστείς την διαφορά στην ποιοτητα μεταξύ fortron/chieftec/hec/ και Enermax. Ποσο μαλλον μεταξυ ενερμαξ και akasa/Tt κτλ....

φιλε μου αυτα αμα τα εχει εστω τα μισα θα κοστιζει 80 και ανω ευρω αυτα τα στοιχεια που εχω δωσει τα εχουν τα "καλα" τροφοδοτικα α κλασης...β κλασης ειναι μονο αυτα που εχουν μονο PFC approved..

ειμαι τεχνικος υπολογιστων και την ψαχνω πολυ πριν παρω κατι

Οσο για την thermaltake...εχει φοβερα στανταρς απλα εχει μερικα παραγωγικα λαθη...και την πληρωνουν μερικοι...αλλα οταν εχεις εγγυηση ολα καλυπτονται...οσο για το υπολογιστη που καηκε δεν το πολυτρωω...γιατι για να καει το τροφοδοτικο ναι...αλλα το pc μονο αμα πεσει κεραυνος και υπερφοτισει το δικτυο...ξεχναει μαλλον οτι εχουν ασφαλεια πανω στην πλακετα...κατι αλλο κανανε τα παλλικαρια και καηκε ο υπολογιστης..

μου φαινεται δυσκολο...10 χρονια που ειμαι τεχνικος υπολογιστων δεν το εχω ξαναδει αυτο με καινουργιο τροφοδοτικο....παντος ειναι μια στο εκατομυριο ολα τα τροφοδοτικα να καουν...επεσε μεσα ο φιλος μας!:074: :046:

και βασικα τα καλυτερα τροφοδοτικα ειναι τα TAGAN για να ξερετε...

Ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια!

@BladeII

Υ.Γ. Παντως απο τα προτυπα που ανεφερες τα περισσότερα τα υποστηρίζει ενα ποιοτικότατο JouJoy των 15€ που έχω στην αποθήκη. Αμα τύχει και το βρω θα σου ποστάρω φωτό.

Υ.Γ. Δε με εκπλήσσει που ως τεχνικός που την ψάχνει πολύ, θεωρείς κορυφαία PSU τα Tagan.....

ειδες που λεω οτι ειστε ραδικια οι ελληνες κοιτα εδω 19 χρονων εμαθε και τα τροφοδοτικα...ξερεις υλικα αντοχης και κατασκευης τους ε?ελα ρε μεγαλε ηλεκτρονικε σε προσκυναω θα κλεισο το εργαστηριο-σερβις μου και το μαγαζι μου τωρα με εκανες κοσκινο..

για σου ξερολα ελληνα.

ρε αντε ρουφα καμια πιπιλα...εχεις καταστημα εισαι τεχνικος σε καποια εταιρια εχεις 10ετη εμπειρια σε σερβις και ηλεκτρονικα?

τοτε τι μου λες?

θα ριξω κανα βρισιδι πολυ μαγκακια ειστε εδω μεσα αντι να ακουσετε την γνωμη παλιων που εχουνε πληρωσει και εχουν δει και εχουν κανει οσα εσεις δεν θα κανετε ποτε...αντιμιλατε με ειρωνικες ατακες...ωραιο φορουμ να το χαιρεστε στο διαχειριστη συγχαρητηρια..

καλα ρε σε αυτο ψωνια ειναι οι ελληνες?

θα πεθανω σου λεω....πω πω!

αντε γεια ψωνια δεν σας αξιζει τιποτα να σας λενε πληρωστε να μαθετε...

βγηκα απο τα ρουχα μου ο ανθρωπος!

Για αυτο συμφωνειτε που ειπε ο soulclaimer ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=904058

Εσυ BladeII τι λες ??

Μηπως να παρω Tagan...με ενδιαφερει να ειναι αθορυβο αλλα και αξιοπιστο.

Απο αξιοπιστια ειναι καλα και τα Tagan και τα Εnermax, απο θορυβο ομως ?

ειδες που λεω οτι ειστε ραδικια οι ελληνες κοιτα εδω 19 χρονων εμαθε και τα τροφοδοτικα...ξερεις υλικα αντοχης και κατασκευης τους ε?ελα ρε μεγαλε ηλεκτρονικε σε προσκυναω θα κλεισο το εργαστηριο-σερβις μου και το μαγαζι μου τωρα με εκανες κοσκινο..

για σου ξερολα ελληνα.

ρε αντε ρουφα καμια πιπιλα...εχεις καταστημα εισαι τεχνικος σε καποια εταιρια εχεις 10ετη εμπειρια σε σερβις και ηλεκτρονικα?

τοτε τι μου λες?

θα ριξω κανα βρισιδι πολυ μαγκακια ειστε εδω μεσα αντι να ακουσετε την γνωμη παλιων που εχουνε πληρωσει και εχουν δει και εχουν κανει οσα εσεις δεν θα κανετε ποτε...αντιμιλατε με ειρωνικες ατακες...ωραιο φορουμ να το χαιρεστε στο διαχειριστη συγχαρητηρια..

καλα ρε σε αυτο ψωνια ειναι οι ελληνες?

θα πεθανω σου λεω....πω πω!

ΕΛΕΟC

Κοιτα Λεπίδα2, το κατα ποσο ειμαι ραδίκι δε μπορείς να το κρίνεις εσύ Ω Υπερψαγμενότατε.

Για τα υλικά κατασκευής που λές, που το καταλαβες πως το Ταgan ή το Tt που έχεις στο σύστημά σου έχει καλύτερα. Για πες μου? Και κάνε και ένα search στο google.com με το "Εnermax" να δεις ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και μετά κανε και ενα για τα Tagan και τα Τt.

Aπλά κατάλαβέ το, δεν είσαι στο μαγαζάκι σου αλλά στο pctechnology.gr και γι αυτό μη προτείνεις στους του φόρουμ αυτά που σπρώχνεις στους κακομοίρηδες πελάτες σου. Γίνεσαι ρομπα, ρεζίλι πως το λένε.

Τεχνικός δεν είμαι σε καποια εταιρία και ουτε σκοπευω να γίνω. Δεν το έχω ανάγκη. (και ευχαριστω τον πατερα μου γι αυτό, ξέρει αυτός ;))

Για την εμπειρία σου τι να πώ τα λες και μόνος σου

Οσο για την thermaltake...εχει φοβερα στανταρς απλα εχει μερικα παραγωγικα λαθη...και την πληρωνουν μερικοι...αλλα οταν εχεις εγγυηση ολα καλυπτονται...οσο για το υπολογιστη που καηκε δεν το πολυτρωω...γιατι για να καει το τροφοδοτικο ναι...αλλα το pc μονο αμα πεσει κεραυνος και υπερφοτισει το δικτυο...ξεχναει μαλλον οτι εχουν ασφαλεια πανω στην πλακετα...κατι αλλο κανανε τα παλλικαρια και καηκε ο υπολογιστης..

μου φαινεται δυσκολο...10 χρονια που ειμαι τεχνικος υπολογιστων δεν το εχω ξαναδει αυτο με καινουργιο τροφοδοτικο....παντος ειναι μια στο εκατομυριο ολα τα τροφοδοτικα να καουν...επεσε μεσα ο φιλος μας

Γελάει και η γάτα μου. (που σημειωτέον είναι μολις τριών ετών). Τυπικές ασυναρτησίες ελληνα τεχνικού. Και για τους πυκνωτές που σκάνε πάνω στη μητρικη όταν καιγεται το PSU έχεις ακούσεις τίποτα? Κανε μια αναζήτηση στο φορουμ να μάθεις.

θα ριξω κανα βρισιδι πολυ μαγκακια ειστε εδω μεσα αντι να ακουσετε την γνωμη παλιων που εχουνε πληρωσει και εχουν δει και εχουν κανει οσα εσεις δεν θα κανετε ποτε

ΝΑΙ αλλά εγώ δε σου λέω τι γονότανε ΠΡΙΝ 10 χρονια ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΓΕΝΤΑΙ ΤΩΡΑ και ΤΩΡΑ απ' οτι βλέπω δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα.

Και αλήθεια, αφού είσαι 29χρονών οπως λέει το προφίλ σου, και είσαι και δεκα χρονια τεχνικός και δουλέυεις σε εταιρεία,

Δλδ μπηκες στη δουλειά στα 19 σου?

Προς τους φιλους του φόρουμ: Βλέπετε φιλοι μου ποσο εγκυρος είναι ο Τεχνικάρας μας σε αυτά που λέει και πόσο το χει σπουδάσει το θέμα

Θα έγραφα και άλλα δε θέλω να ασχοληθώ μαζί σου περισσότερο.

Οτι και να πώ θα αποδεικνύει πόσο άκυρος είσαι και αυτό νομίζω το κατάλαβαν όλοι πριν καν γραψω την απάντησή μου.

Υ.Γ.

Οσο αυτό για την πιπίλα που λές θα μπορούσα να απαντήσω αλλά θα γινόμουν εξαιρετικά χυδαίος... Θα κατέβαινα στο επιπεδό σου... Και εκεί σίγουρα θα με νικούσες, γιατί ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΣΥ!!!

σωστά?

• 2 weeks later...

Καλησπερα!! Τελικα πηρα αυτο Enermax 535W FMA2 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=904058 μια χαρα ειναι...νομιζα παλια οτι το τροφοδοτικο μου εκανε θορυβο, τελικα διαπιστωσα οτι η ψυκτρα του επεξεργαστη κανει θορυβο..και ειναι και γουρουνι η ατιμη. Τον Ιανουαριο παω για καινουριο κουτι γιατι γινεται πανικος μεσα στο midi tower+ αλλη μια 512 kingston ddr2 και λεω να αλλαξω και ψυκτρα..κατι σε αθορυβο αν δεν δω και βελτιωση με το κουτι.

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.Eλπιζω το Enermax να μου δειξει την αξιοπιστια που εχει σαν ονομα.

ενα ειναι το σιγουρο τα enermax ειναι απο τα πιο αξιοπιστα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν και δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα. Προσωπικα το δικο μου λειτουργει 24/7 μηνες τωρα χωρις προβλημα...

Τα ENERMAX θεωρούνται κορυφή αλλά λίγο τσιμπιμένη :001: Πάντως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμη και αν τα δουλεύεις 24/7 για πολύ καιρό.

Προσωπικά δεν βρήκα ετοιμοπαράδοτο ENERMAX :074: οπότε κατέφυγα στην αμέσως επόμενη για εμένα καλύτερη λύση (που δεν είναι TAGAN :098: ) και αγόρασα ένα ΗΕC (HEC WindMill Pro 500W). Τα HECOICHI τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και έχω μείνει ευχαριστημένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.