Jump to content

Σωλίνες υδρόψυξης για asetek antarctica OD 1/2"

apostolis221442169179

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω γυρίσει όλα τα μαγαζιά στην Αθήνα και δεν μπορώ να βρω σωλίνες για το cpu block antarctica που έχω! Είναι OD 13 mm ή OD 1/2" (εξωτερική διάμετρος δηλαδή ) .Έχω βρει πχ στο Hacshop τέτοια διάμετρο αλλά είναι πολύ μαλακιά.Σαν αλφαδολάστιχο..To checkmate σταμάτησε να φέρνει.Το extremeshop δεν έχει όπως και το multirama extreme.

Κανείς που μπορεί να με βοηθήσει?

Μια χαρά κάνουνε. Στο asetek όταν το είχα, καμία διαρροή, το ίδιο τώρα και με του eleven :)

του κιλού από praktiker εχω και εγώ στου 11, κανενα πρόβλημα και φυσικα :p χωρίς σφυκτηρες.

Outlaw πήγα τελικά στο praktiker και βρήκα στα είδη κηπουρικής reimatic 10 εσωτερική 14 εξωτερικη. 10 χ 2mm λεει πάνω στην σωλήνα.Πως κατάφερες και την έβαλες στην asetec ?Εκτός αν βρήκες άλλη σωλήνα:)

Οι δικιές μου είναι Plexaco. Πέραν αυτού, χωρίς λίγο σπρέι σιλικόνης στο εξωτερικό όπου και θα σφινώσει μέσα στα rackor, δεν μπαίνανε με τπτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.