jimgo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2006 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την τέλεια δουλειά που κάνετε . θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε σε κάτι αγόρασα ένα σκληρό δίσκο sata WD 320 GB τον οποίο τον έβαλα σε ένα κουτί της enermax και θα τον έχω για αποθηκευτικό χώρο μαζί με έναν εξωτερικό 300 GB θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε στη μητρική τον συνδέω sata 1 η sata2 ? πρώτο ερώτημα αυτό δεύτερο ερώτημα είναι πως μπορώ να τον φορμάρω με πιο τρόπο δηλαδή αν γίνεται να μου γράψει κάποιος αναλυτικά βήμα προς βήμα (δεν ζητώ πολλά έτσι?) πίσω τα ακιδακια που έχει βάζω κάτι σαν τους άλλους σκληρούς (master – slave ) και τέλος πως τον θα τον κάνω να εμφανιστεί σαν τον άλλο σκληρό και τον εξωτερικό όταν το ανοίγω στον υπολογιστή μου? Παιδιά ελπίζω να μην σας κούρασα ξέρω ότι κάπου μπορεί να έχει γραφτεί το θέμα αλλά που να το βρω (σαν νέος εδώ μέσα καταλαβαίνετε έτσι?) θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω για της οδηγίες γιατί πιστεύω θα με βοηθήσετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Θα τον συνδεσεις σαν SATA 2 αν η μητρικη σου υποστηριζει SATA 2.Αν ειναι SATA 1 τοτεμε τα ακιδακια που αναφερεις αν βραχυκλωσεις αυτα που γραφει πανω του ο δισκος γινετε SATA 1.Αφου το δεις να τον αναγνωριζει το BIOS μετα στα windows αρχικα δε εμφανιζετε.Αν υποθεσω οτι εχεις XP πας Control Panel-->Performance and Maintenance-->Administrative Tools-->Computer Management-->Disk Management.Eκει θα υπαρχουν ολοι οι δισκοι που εχεις και ο αφορμαριστος πρωτα πρεπει να τον ενεργοποιησεις πατωντας με δεξι κλικ πανω στο τετραγωνακι του δισκου που δε εχει partition και μετα παλι με δεξι κλικ στο παραλληλογραμο για να του κανεις και ενα partition οπου και θα σου πουνε τα windows να το φορμαρεις και να προτιμησεις το quick format...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Ειτε στη πρωτη ειτε στην δευτερη υποδοχη το βαλεις το ιδιο πραγμα ειναι. Ενας ακομα τροπος για φορματ ειναι να κατεβασεις το προγραμμα της κατασκευαστριας εταιριας. Θα μπορεσεις ετσι να του κανεις και partitions εφοσον το επιθυμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimgo Δεκέμβριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Παιδιά καλησπέρα θέλω να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια (σημαντική) τελικά μπήκα στην σελίδα της WD κατέβασα το πρόγραμμα του έκανα format και όλα καλά yes:045: :045: :045: :045: :045: :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Καλοδουλευτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimgo Δεκέμβριος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=841692Toν αγορασα σημερα.Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.Καλη τιμη και 16mb cache...Δεν ειχα δει κανα review του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Mια χαρα δισκος ειναι. Και εγω αυτον εχω και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimgo Δεκέμβριος 2, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Εντελώς τυχαία αυτόν έχω αγοράσει και εγώ να ρωτήσω το λαμπάκι το κόκκινο πρέπει να μένει μόνιμα ανοιχτό στο κουτί που τον έβαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.