Jump to content

Αγορά gpu k μνήμης σύμφωνα με υπάρχον σύστημα

kagelar34

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας!! Θα χρειαστώ μια βοήθεια μιας κ λέω να πάρω καινούρια καρτα γραφικών κ μνήμη. Θα δώσω τα παλιά 5700ultra κ 2*256ΜΒ kingston 400MHz

To υπάρχον σύστημα είναι P4 2.6C HT με ANTEC 430W πάνω σε ΑΒΙΤ IC7.

Οπότε θέλω μια κάρτα γραφικών AGP η οποία να μην είναι περιτή, δλδ να μην περιορίζεται από το σύστημα μου κ να την σηκώνει το τροφοδοτικό( μαζί με 4 δίσκους 2drives...)δλδ ένα καλό δείκτη απόδοσης-τιμής με βάση το σύστημα μου. π.χ. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&category2=AGP&PHPSESSID=6so5pc9sqe79pc42ujjmgrkt16

λέτε να δώσω 160 για μια 7600gt?αξίζει?

κ μνήμη 1GB DDR1 ή 2 δε μ'ενδιαφέρει κ πολύ. Εδώ αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι συμβατότητες με τη μητρική. κ θα ήθελα κάτι λιγάκι καλύτερο από τις φθηνότερες μνήμες.

• 3 weeks later...

Αφού δεν σκοπεύεις να υπερχρονίσεις πάρε τις φτηνότερες 2Χ1GB που θα βρεις. Αν πάλι θέλεις να υπερχρονίσεις με την CPU και την μητρική σου είναι απίθανο να μπορέσεις να ανέβεις σύγχρονα (1:1) οπότε πάλι οι φτηνές οι μνήμες θα κάνουν την δουλειά τους με διαιρέτη.

Για GPU 7600 θα έλεγα και εγώ.

Αν βρεις χ1950pro με 200€ ΑGP καλα θα ειναι.

Για μνημες θα σου ελεγα τις supertalent του πλαισιου,γιατι ανεβαινουν καμποσο.Βασικα θα ελεγα να μην τη λυπηθεις την 400 αρα.

Από τη στιγμή που το PC είναι αρκετά παλιό, θα σου πρότεινα να μην κοιτάς σε καινούρια Parts.

Μια 6800GT 256MB από δεύτερο χέρι έχει χαώδη διαφορά από την 5700.

Αν οπωσδήποτε θές καινούρια. Η Χ1950pro είναι μάλλον μονόδρομος.

Μνήμες πάρε τις πιο φθηνές που βρεις, είτε καινούριες είται μεταχειρισμένες.

Η συμβατότητα είναι τζόκερ. Μπορείς να πάρεις την πιο ακριβή μνήμη και να μη σου παίξει ή να πάρεις την πιο φθηνή και να παίζει παντού.

Πριν λιγες μέρες υπήρχαν κάτι 6800 αλλά δεν πρόλαβα.6800gt δεν βλέπω πουθενά.6800χτ είναι h extreme?Λέει αυτή?ή ξεκλειδώνει όπως μια 6800?

να σας ρωτήσω κ κάτι ακόμα...αν βάλω DDR2 αντί για DDR1 θα κάνω κάποια βλακεία?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.