JiMk Φεβρουάριος 9, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 -7 παιδιά, δε παλεύεται:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 9, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk -7 παιδιά, δε παλεύεται:toomuchne ase και κλεισανε τα καλοριφερ...jimk Που εισαι? Εδω ΚαστοριαΑΣε σκεφτομαι να βγαλω το πισι λιγο εξω και να ξεκινησω τα BENCH...me -9 καλα θα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ΚΛαααααααααψψψψψΘέλω κι εγώ κρύο....ΘΕΛΩ ΧΙΟΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΑθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 9, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer ΚΛαααααααααψψψψψΘέλω κι εγώ κρύο....ΘΕΛΩ ΧΙΟΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΑθήνα δεν θελεις χιονι.. οταν εχεις χιονι γλυστρας χτυπαες ... γινεσαι μουσκεμα .. ειδικα τα πααπουτσια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 9, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 -3 και ξαστερια αυτή τη στιγμή στην Καβάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 02:14] ase και κλεισανε τα καλοριφερ...jimk Που εισαι? Εδω ΚαστοριαΑΣε σκεφτομαι να βγαλω το πισι λιγο εξω και να ξεκινησω τα BENCH...me -9 καλα θα ειναι.. Έδεσσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 9, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Έδεσσα θα παγωσουν και οι καταραχτες... Αρχική απάντηση από FrOsT -3 και ξαστερια αυτή τη στιγμή στην Καβάλα... FrOst μηπως εσυ προκαλεις το κρυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ΛΕΩ θελωωωωω ΧΙΟΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝα πηγαινω το σκύλο βόλτα και να τον βλέπω να χάνεται μέσα στο χιόνι .Να φαντάζομαι ότι κάθομαι στο τζάκι και βλέπω το χιόνι να πέφτει.Να βγαίνω έξω και να το τρώω στα μούτρα -στα τσιμέντα γεννήθηκα στα τσιμέντα μεγάλωσα......τι να πει κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 9, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer ΛΕΩ θελωωωωω ΧΙΟΟΟΟΟΟΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝα πηγαινω το σκύλο βόλτα και να τον βλέπω να χάνεται μέσα στο χιόνι .Να φαντάζομαι ότι κάθομαι στο τζάκι και βλέπω το χιόνι να πέφτει.Να βγαίνω έξω και να το τρώω στα μούτρα -στα τσιμέντα γεννήθηκα στα τσιμέντα μεγάλωσα......τι να πει κανείς οκ εχεις δικιο ... εγω μεγαλωσα στο πρασινο μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από proFrOst μηπως εσυ προκαλεις το κρυο? Μπάάάάάά... ΜΕ τι να το προκαλέσω με το νεράκι??? Μετά την εξεταστηκή που θα πιαστώ με ένα phace change(δεν είναι δικό μου + δεν είμαι σύγουρος ότι γράφετε έτσι...) όλο και κανα βαθμό ακόμα θα πέσει η θερμοκρασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 9, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 περαμα κερκυρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 9, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Μπάάάάάά... ΜΕ τι να το προκαλέσω με το νεράκι??? Μετά την εξεταστηκή που θα πιαστώ με ένα phace change(δεν είναι δικό μου + δεν είμαι σύγουρος ότι γράφετε έτσι...) όλο και κανα βαθμό ακόμα θα πέσει η θερμοκρασία ξερω και γω ... εχεις δικιο ..αλλα αμα εχεις -3 εξω , και αλλαξεις το νερο με παραφλου ... kai βγαλεις το πισι εξω...κατι γινεται.. :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από pro ξερω και γω ... εχεις δικιο ..αλλα αμα εχεις -3 εξω , και αλλαξεις το νερο με παραφλου ... kai βγαλεις το πισι εξω...κατι γινεται.. :P:P με -3 και τη ροη του νερου δεν χρειαζεσαι παραφλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από esdee με -3 και τη ροη του νερου δεν χρειαζεσαι παραφλου kaι αμα κλεισει το πισι ??? Θα εχει ice cooling! ! ! -7 αποψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.