Jump to content

Μεσα-εξω το DVD-ROM...τρελαθηκε!!

aTEOfovos

Recommended Posts

Καλησπερα

Εδω και αρκετο καιρο το dvd-rom μου μαρκας Samsung εχει ψιλο τρελαθει.

Οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει ισα ισα που προλαβαινω να βαλω το cd μεσα...κλεινει απο μονο του πολυ γρηγορα. Πως μπορω να το φτιαξω αυτο, πολλες φορες δεν προλαβαινω να το βαλω καλα στην υποδοχη και παραλιγο να μου σπασει τα cd.

Τι μπορω να κανω για να ανοιγει αλλα να μην κλεινει μονο του ??:(

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα Liteon 832S.Όταν πατάω το κουμπί, την πρώτη φορά μου το τραβάει μέσα.Την δεύτερη δουλεύει εντάξει.Το γιατί δεν το ξέρω.Υποθέτω θα είναι θέμα driver που ελέγχει τους ide διαύλους, αλλά δεν έχω κάτσει να το πολυψάξω....

Εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα με ενα ricoh cd-rw.Ανοιγε μονο του οποτε "ηθελε" και μερικες φορες σταματουσε ακομα και το read για να ανοιξει.Το προβλημα δεν εφτιαξε ποτε,το ανοιξα μπας και ειναι κατι εμφανες, δεν καταφερα τιποτα μεχρι που μου εσπασε τα νευρα και το ξηλωσα,το κοπανησα και τερμα.

.....άποια μέρα απ' τα νεύρα μου είπα "ή εσύ ή εγώ"....και την ώρα που άνοιγε το τράβηξα λίγο απότομα προς τα έξω. Από τότε δεν το ξαναπαρουσίασε. Έτσι πιστεύω πως το πρόβλημα είναι μάλλον μηχανικό.

To προβλημα ειναι οντως μηχανικο.Με λίγη βοηθεια το cd θα παιζει κανονικα. Καπου σκαλωνουν τα γραναζακια του, οπως ειπε ο gademis θελει λιγο τραβηγμα, αλλιως ανοιγμα και καθαρισμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.