mixmavros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Γεια σας παιδιά, μιας και θα κάνω αναβάθμιση σε κάρτα και σκληρό θα χρειαστεί να αλλάξω και τροφοδοτικό. Το σύστημα είναι αυτό που βλέπετε στην υπογραφή, + ένας δεύτερος σκληρός WD (7200rpm, 160GB, 8MB buffer) + VGA (αντικατάσταση) κάτι σε 7600GT πιθανότατα.Από τροφοδοτικά δεν έχω ιδέα, έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα για τα βαττ, την αξιοπιστία κλπ αλλά θα ήθελα κάποιες προτάσεις... Κοιτάζω μόνο τα αδρά χαρακτηριστικά ή υπάρχει περίπτωση να παίζει ασυμβατότητα για κάποιους λόγους;Στο e-shop βρίσκω ιδιαίτερα οικονομικά τροφοδοτικά αλλά απ' ότι πρόσεξα οι περισσότεροι από εδώ τα αποφεύγουν... :105: Ευχαριστώωωωω :057:
regent1442169115 Νοέμβριος 30, 2006 #2 Νοέμβριος 30, 2006 Το συγκεκριμένο σύστημα (δεν μιλάς καθόλου για κάρτες επέκτασεις, εκτός τησ Audigy, ανεμιστήρες, USB συσκευές) μπορείς άνετα να το τροφοδοτήσεις με ένα (καλό) 350άρι. Το θέμα είναι αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό να το μεταφέρεις στο επόμενο συστημά σου και αν ναι πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δώσεις.Υ.Γ.> Ρίξε και μια ματιά εδώ
mixmavros Δεκέμβριος 1, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 1, 2006 Χμμ πήγα στο πλαίσιο και ρώτησα και ένας άλλος τύπος μου 'πε ότι δε χρειάζεται να αλλάξω τροφοδοτικό... Οπότε θα το αφήσω για τώρα.ΥΓ: Στο σάιτ αυτό λέει ότι θέλω 450βαττ!!!!!!:074:
regent1442169115 Δεκέμβριος 1, 2006 #4 Δεκέμβριος 1, 2006 450???? Τι άλλες συσκευές εκτός αυτών που αναφέρεις στην υπογραφή σου έχει συνδεδεμένες και τροφοδοτούνται από το τροφοδοτικό; Εγώ όταν εέλεγξα το συστημά σου μου έβγαλε 297...
SouRLoTeR1442169168 Δεκέμβριος 1, 2006 #5 Δεκέμβριος 1, 2006 Μια συμβουλη: δεν σου προτείνω τροφοδοτικο απο το e-shop..Εμενα μου εκαψε το pc μου, (Thermaltake 700watt 112euro), το πηρε και ενα αλλο παλικαρι απο ρόδο και δεν του δουλευε ουτε εκεινου! Παραλιγο να του το καψει αλλα ευτυχως ηταν τυχερος κ το εβγαλε γρηγορα απτο ρευμα.. Εγω δεν προλαβα!Αν θες παρε αυτο της υπογραφης μου (απο πλαισιο) με 98 ευρω. Ειναι πολυ καλο. μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα τροφοδοσιας και εχω ενα σωρο devices πανω στο μηχανημα.
mixmavros Δεκέμβριος 2, 2006 Author #6 Δεκέμβριος 2, 2006 450???? Τι άλλες συσκευές εκτός αυτών που αναφέρεις στην υπογραφή σου έχει συνδεδεμένες και τροφοδοτούνται από το τροφοδοτικό; Εγώ όταν εέλεγξα το συστημά σου μου έβγαλε 297... Βασικά τώρα που το ξανακοιτάζω έχω κάνει κάποια λαθάκια... Εσύ έβαλες τις αλλαγές που έλεγα στο 1ο ποστ, ανεμιστηράκια (2 μικρά), 1 χαμπάκι (4 usb), 1 μόντεμ, cdrw, dvdrom και... εεε... νομίζω αυτά. Τεσπα ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου, μάλλον το συμπέρασμα είναι ότι δε χρειάζομαι άμεσα τροφοδοτικό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.