Jump to content

LineAge2 and TheLAB clan......

greekfragma

Recommended Posts

astrolabos του έχω ρίξει απο το πρωί διάβασμα σε όλο το forum...:D

Έχει πέσει μελέτη!

Τώρα κατεβάζω το L2 από το official site (ελπίζω να μην κάνω βλακεία).

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από whitewolf

πανε σε prive server να δεις το game και μετα ελα oficial για να παιξεις lineage2 :)

Πως? :nothing:

Αρχική απάντηση από Snips

Κρίμα...και εγώ στον extreme (tempest 7x) παίζω.

Δεν εχεις chars. στον titan?

Αρχική απάντηση από gtr_84 [Χθες, στις 23:03]

Δεν εχεις chars. στον titan?

Έχω αλλά τον έχω αφήσει στο 20. Δεν τον προχώρησα όσο αυτόν στον TEMPEST.

Αρχική απάντηση από Snips

Έχω αλλά τον έχω αφήσει στο 20. Δεν τον προχώρησα όσο αυτόν στον TEMPEST.

Παντως εχει πιο πολυ ενδιαφερον στον titan...(Ειχα φτιαξει dusk sword +13)εσπασε στο +14....

Μόλις μπήκα μέσω του TheCore :D

Τώρα είμαι lvl 4 Elven Warrior. Που υποτίθεται ότι βρίσκω κι άλλο κόσμο?

Όταν 20αρίσεις και φύγεις από το Elven Village, και πάς προς Gludio & Giran αργότερα, θα βρείς κόσμο. Ποιό είναι το Ingame nick σου;

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 17:05]

Α έτσι πάει ??? Θα 20αρήσω που θα πάει. Το nick μου είναι jpavly.

ελα να σε μπασω στα κυκλωματα:p

Αρχική απάντηση από greekfragma

ελα να σε μπασω στα κυκλωματα:p

G00d.... θα σε μπάσω κι εγώ σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων ... :p

Γνωρίζει κανένας LINK να κατεβάσουμε το C4 εκτός απο το official site και αυτά που φαίνονται εδώ;

http://www.filemirrors.com/search.src?file=L2_C4_Installer.zip

ΥΓ. Tελικά στον CORE υπάρχει κόσμος; χθες απόγευμα έπαιζα κανα δύωρο και δεν βρήκα κανέναν DARK-GLUDIn-GLUDIO-GIRAN. Αν δεν παίζει κανείς να μην συνεχίσω δλδ τζάμπα.

official....official....official.....official....

αλλιως IMO bnb server ειναι ο τοπ. παω να λιωσω λιγο τωρα! devianne ftw

pm me fuz10n

@Snips.

γραψε στο τσατ με το θαυμαστικο μπροστα μπας και δεν ετυχε να ειναι κανενας κοντα σου.συνηθως μετα τις 4-5 το απογευμα εχει αρκετο κοσμο giran.νταξ οταν λεω αρκετο δεν εννοω 200ατομα αλλα μια 40-50αρα σιγουρα

οι υπολοιποι 30-40 του σερβερ τριγυρνανε giants cave και lair of antharas.μπες και στο teamspeak εαν εχεις μικροφωνακι να γνωρισεις τα παιδια.

φιλε fragma...δεν το έπαιξα χθες πρώτη φορά στο παιχνίδι...Στον Core μπορεί.

Ξέρω τους στοιχειώδους τρόπους επικοινωνίας;)

Αλλά για μένα δεν υπάρχει server με "ώρες αιχμής" και μη. Τεσπα περιμένω την αναβάθμιση του L2x υπομονετικά και φυσικά προσπερνώ τον BnB ο οποίος είναι για γέλια. Το να προσπαθείς να ανεβείς LVL και από το 95% να βρίσκεσαι στο 61% με απανωτά kills από διαφορετικούς παρακαλώ PKs δείχνει αν μη τι άλλο το επίπεδο ενός μεγάλου μέρους των παιχτών. Να μην μιλήσω για την συμπεριφορά των "Εγώ τα ξέρω όλα και ΜΑΜΑΩ" προς τους μικρότερους και άπειρους παίχτες. Ο κλέψας του κλέψαντος. Βάλε και το βρίσιμο που δίνει και πέρνει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.