Jump to content

LineAge2 and TheLAB clan......

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrolabos

αν θες να νιώσεις τα lvl που ανεβαίνεις έλα στον NW. Τα levels δεν είναι στραγάλια... ;)

Εντάξει μην υπερβάλουμε δεν είναι τόσο τρελλή η διαφορά. Σε 3 μέρες είχα lvl 22 human fighter στο nw. Αλλά επειδή λάγκαρε τόσο πολύ δεν ασχολήθηκα. ’σε που τελικά την είχα βρει περισσότερο με το μαγιλίκι :D

• 2 weeks later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Μια ενημερωση σχετικα με τον NW, αφου βαλανε νεα μοτορια παει πολυ καλα, no lag για την ωρα

αν και ειναι σε testing mode!

Πριν από μία βδόμαδα που άρχισα το Lineage 2 Πήγα και στο noobwars όπου το απογευμα και το βράδυ είχε τρελό LAG!!!

Tώρα είμαι στο server thegame.¨οπως φαίνεται στηνυπογραφή μου.

Τα ΧP rates θ γίνουν σύντομα από 1χ(σαν τους official) σε 1.5.

γύρω στα 200 ατομα κάθε φορα.

ΚΑΘΟΛΟΥ LAG!!!

Γιατι δεν ερχεστε προς τα εδώ!? :D

Στα 200 ατομα πουθενα δεν εχει LAG , αφου το game ειναι φτιαγμενο για 1000+ ατομα...

Νoobwars peak time 1901 users!

Χτες το απογευμα παρ'ολο οτι ηταν σε δοκιαμαστικη φαση με 1000+ ατομα μεσα και "πεταγε" ...

Παιδες οποιοι εισατε Bnb κ γουσταρετε να μπειτε στη ΔΙΑΣΗΜΗ( :p ) Lvl 1 Clan TheLab,να μου στηλετε ενα πμ να το κανονισουμε να βρεθουμε καπου :D

• 1 year later...

Παιδάκια σαν νέος κάτοχος 512 θέλω κι εγώ σαν παιδάκι να ασχοληθώ λίγο.

Για fill me up with a pm για ότι πρέπει να μάθω!! Από το download μέχρι ότι χρειάζομαι να μάθω!

Βιογραφικό: Ατελείωτες ώρες σε Diablo, Diablo II, NWN, Dungeon Siege, Sacred ... και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώρα!

Αρχική απάντηση από jpavly

Παιδάκια σαν νέος κάτοχος 512 θέλω κι εγώ σαν παιδάκι να ασχοληθώ λίγο.

Για fill me up with a pm για ότι πρέπει να μάθω!! Από το download μέχρι ότι χρειάζομαι να μάθω!

Βιογραφικό: Ατελείωτες ώρες σε Diablo, Diablo II, NWN, Dungeon Siege, Sacred ... και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώρα!

www.the-core.gr Μπες και δές.

Ελα στον extreme server αμα θες l2.Πολλοι ελληνες και παρα πολλα ελληνικα clan/allies.

Σόρρυ αλλά το the.core.gr μου φάνηκε λίγο χάος.... Πόσο δύσκολο είναι να πει κάποιος 2-3 πράγματα για να καταλάβω κι εγώ?

Ρε παιδία στον Noobwars ο ένας, στον extreme o άλλος...δεν μπουκάρουμε όλοι μαζί σε έναν να τα σπάσουμε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.