Jump to content

LineAge2 and TheLAB clan......

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτηκα μιας και ειμαστε αρκετοι πορωμενοι εδω μεσα με το Line Age 2 να φτιαξουμε μια clan με την ονομασια TheLab-ίτες

δεν ξερω εαν ειναι σωστο να χρησιμοποιησουμε την ονομασια αυτη(admins τα φωτα σας please)

.σαν ιδεα το πεταω.........ωστε να παιξουμε καπως ομαδικα......ευκαιρια να γνωριστουμε οσοι δεν πολυγνωριζομαστε μιας και εχει και chat.αλλα και να χαβαλεδιασουμε αλλη μια φορα σαν lab-ίτες.

εαν συμφωνουν και οι αρχηγοι εδω μεσα θα πρεπει να αποφασιστει και σε ποιον σερβερ θα παιζουμε.........δυστυχως καποιοι ειναι απο δω και καποιοι απο εκει.......θα δειξει τι μπορει να γινει.

ευχαριστω και ελπιζω να δω αρκετα ποστ εδω μεσα:T:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

ολοι καλοδεχουμενοι.......βεβαια πρεπει να αποφασισουμε σε ποιον σερβερ θα ειμαστε.......αρκετους βλεπω στον ΒνΒ..........samael,Rootx,Cherryman,Djd,εγω.

εννοειται μετα την εξεταστικη θα γινει must.αλλα καλο ειναι να οργανωνομαστε

Χεχεχχ!

Η Clan-ια υπαρχει στο BnB εδω κ αρκετες μερες,οποιος θελει μπαινει :D

(εγω την ιδρησα,οποτε οποιος θελει εδω!)

ειδα και γω ενα clan name αλλα ειπα μαλλον προσωρινο ειναι.........στο μυαλο μου εισαι μιχαλακι(και το αντιθετο)

οποτε τι λετε?????να το καθιερωσουμε για ΒΝΒ σερβερ?????

δεν ξερουμε ρε γμτ ποσοι ειναι στον νουμπγουορς(εκτος απο τον αστρολαβο τον ασχετο):p

καλο ειναι να λεμε σε αυτο το θρεντ ή σε ενα αλλο πιο μαζεμενο χαρακτηριστικα του καθε μελους της CLAN κλπ κλπ......οπως εκανε και ο Tig@s σε παρομοιο γενικοτερο για LineAge2 θρεντ.

ημουν 55 lvl spellsinger στον noobwars ειχα φτυσει αιμα κανονικα....

τωρα εχω ενα dwarf(over) και τη souzana(shilien knight ) στον bnb απλα πολυ καλυτερο gameplay,αν και στην αρχη σου ερχετε καπως που ειναι ολα ακριβα αλλα εχε και ποιο πολλα drops και λεφτα....

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ???ΟΧΙ ΑΛΛΟ LINEAGE!!!!

(περιμένετε να τελειώσει η εξεταστική να σας έρθει και ο θείος Shaman!)

Fragma προδότη, ξεκίνησες χωρίς εμένα κι από πάνω θες να οργανώσεις και clan...You'll pay for this...Your days are numbered in the Realms of Lineage! :flex:

Δεν είναι κακή ιδέα, αν θέλετε, μόλις ξελασκάρετε από εξεταστικές, να μαζευτούμε από τα 2-3 γνωστά φόρουμ όσοι είμαστε ξέμπαρκοι και δεν ανήκουμε σε clan ακόμα και να φτειάξουμε μία(όχι με το όνομα thelab, θα συσκεφτούμε και θα αποφασίσουμε).

Έχω πετύχει(και φαντάζομαι και εσείς) αρκετά άτομα και θα έχει χαβαλέ να είμαστε οι γνωστοί-άγνωστοι καμμένοι, παρέα :)

για να κανουμε το clan πρεπει να ειμαστε όλοι στον ιδιο server εγω παίζω στον escape (τωρα περιμενω να σηκωθει):jump:

Καλώς ήρθες φίλε μου :)

Ο escape δεν είναι που έχει drops, xp, sp rates x30; (ή κάτι τέτοιο..)

Αρχική απάντηση από greekfragma

δεν ξερουμε ρε γμτ ποσοι ειναι στον νουμπγουορς(εκτος απο τον αστρολαβο τον ασχετο):p

Το προσπερνάω αυτό (θα ντουφεκιστείς την αυγή :p )

αν είναι για χαβαλέ, καλά είναι αλλά ρε γμτ, στον Noobwars "μεγάλωσα" δε μου πάει να φύγω. Όταν θα μπούν τα νέα μηχανήματα στον NW και φτιάξουν τα πράγματα, θα έρθετε;

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όταν θα μπούν τα νέα μηχανήματα στον NW και φτιάξουν τα πράγματα, θα έρθετε;

Nαι,αμα βρεις τροπο να μεταφερεις τον χαρακτηρα μας :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όταν θα μπούν τα νέα μηχανήματα στον NW και φτιάξουν τα πράγματα, θα έρθετε;

Είσαι με τα καλά σου; Και ποιος ανεβαίνει 43 levels πάλι; :hehe:

Αρχική απάντηση από admiral-4-

astrolabos στο noobwars ποσο lvl εισαι??

27

Αρχική απάντηση από DJD

Είσαι με τα καλά σου; Και ποιος ανεβαίνει 43 levels πάλι; :hehe:

αν θες να νιώσεις τα lvl που ανεβαίνεις έλα στον NW. Τα levels δεν είναι στραγάλια... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.