Jump to content

Ποιά VGA για AGP αναβάθμιση;

mixmavros

Recommended Posts

H 7600GT είναι πιο γρήγορη σε όλα από την Χ1650προ.

Δυστυχώς η Χ1650προ δεν έχει τον ίδιο πυρήνα με την Χ1650ΧΤ (η δεύτερη είναι ουσιαστικά μια Χ1900GT με 128bit δίαυλο).

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply
H 7600GT είναι πιο γρήγορη σε όλα από την Χ1650προ.

Δυστυχώς η Χ1650προ δεν έχει τον ίδιο πυρήνα με την Χ1650ΧΤ (η δεύτερη είναι ουσιαστικά μια Χ1900GT με 128bit δίαυλο).

+1

Η X1650pro είναι η Χ1600ΧΤ.

Περίεργο.. νόμιζα ότι οι Pro είναι οι γρήγορες εκδόσεις των Ati και οι ΧΤ mainstream στο ίδιο GPU. Μάλλον εκ παραδρομής (καμμένος εγκέφαλος)...

Γράψτε λάθος...

με μια 22wide που σκέφτομαι να πάρω δεν θα έχω πρόβλημα με τις αναλύσεις??

τελικά εγώ δεν κατάλαβα! 7600gt η 1650 προ?? το zalman παο να το τσιμπήσω αύριο! δεν παλεύεται η κατασταση!

χάχα! τραβηγμένο?? θα παο σε 20άρα! καλύτερο??

Μ' αρέσει που κάνεις παζάρια με τον εαυτό σου. Γιατί δεν μένεις με την 17άρα CRT και όταν πάρεις νέο υπολογιστή όπως έχεις πει (αν θυμάμαι καλά) τότε παίρνεις και οθόνη που θα έχουν πέσει και οι τιμές.

Με το υπάρχον σύστημα προτείνω X1650Pro ή 7600GS.

Από τροφοδοτικό πώς πάμε;

3 είναι οι περιπτώσεις. η θα κρατήσω το "noname" που έχω! Η θα βάλω ένα thermaltake 550w που πήρα και σκεφτόμουν να το πουλήσω(απλα αν το πουλησω αχρισιμοποιητο πιστευω δεν θα χασω πολλα λεφτα απο την αρχικη αγορα, η αν βρω λεφτά θα παω να πάρω κάνα τούμπανο να το έχω και για μετά! τώρα για οθόνη το σκέφτομαι απλά σκεφτόμουν επίσης πως όταν θα ερθεί η ώρα για το νέο pc θα μου έχει φύγει ένα βάρος (οικονομικό) που λέγεται οθόνη!

3 είναι οι περιπτώσεις. η θα κρατήσω το "noname" που έχω! Η θα βάλω ένα thermaltake 550w που πήρα και σκεφτόμουν να το πουλήσω(απλα αν το πουλησω αχρισιμοποιητο πιστευω δεν θα χασω πολλα λεφτα απο την αρχικη αγορα, η αν βρω λεφτά θα παω να πάρω κάνα τούμπανο να το έχω και για μετά! τώρα για οθόνη το σκέφτομαι απλά σκεφτόμουν επίσης πως όταν θα ερθεί η ώρα για το νέο pc θα μου έχει φύγει ένα βάρος (οικονομικό) που λέγεται οθόνη!

Αγαπητέ αν είναι να πάρεις βαρβάτη οθόνη από τώρα, πάρε και τον υπολογιστή να τελειώνει η ιστορία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.