Jump to content

Ποιά VGA για AGP αναβάθμιση;

mixmavros

Recommended Posts

Είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με την 6800Le.

Και οι 2 έχουν 8pp/4vp,

Η Le παίζει 325/350, έχει 128ΜΒ ραμ και είναι 256bit,

Η 7300 παίζει στα 350/333 έχει 256 και είναι 128bit.

Η Le δεν ανεβαίνει και πολύ ψηλά και μπορεί να ξεκλειδώσει, ενω η 7300GT δεν ξερω αν ξεκλειδώνει, ξερω όμως οτι κλοκάρει πολύ καλά.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply
Είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με την 6800Le.

Και οι 2 έχουν 8pp/4vp,

Η Le παίζει 325/350, έχει 128ΜΒ ραμ και είναι 256bit,

Η 7300 παίζει στα 350/333 έχει 256 και είναι 128bit.

Η Le δεν ανεβαίνει και πολύ ψηλά και μπορεί να ξεκλειδώσει, ενω η 7300GT δεν ξερω αν ξεκλειδώνει, ξερω όμως οτι κλοκάρει πολύ καλά.

Και κάποια θέματα που είχαν ακουστεί για προβλήματα της 6800Le με artifacts κλπ ξεπεράστηκαν?Ήταν θέμα drivers ή κάτι τέτοιο?

• 3 weeks later...

τελικά είμαι τέρμα ανισόρροπος! μέχρι το πρωί σκεφτόμουν να αλλάξω το pc, αλλα τελικά λέω να αναβαθμίσω λίγο αυτό και να τα σκάσω σε μια οθόνη που έχω μείνει με μια 17άρα LG crt.. και πάμε στο θέμα! λέω να πάρω μια

X1950 Προ 512 MB.. τι λέει σαν κάρτα?? το σύστημα μου είναι

athlon xp 2600

MSI KT6DELTA

1G RAM ddr400

να αλλάξω και tpt άλλο?? για games το θέλω το pc αλλα δεν θέλω να σκάσω τα τρελα λεφτά.. μια καρτούλα λέω και τα αλλα σε οθόνη.. ακούω!

καλη ειναι η καρτα εγω εχω gecube και ειμαι ευχαριστημενος.γενικα 4 περασαν απο τα χερια μου και ολες ηταν οκ.σκεφτεσε και να την κλοκαρεις??

ναι.. αρκεί να μην την φρενάρει το υπόλοιπο σύστημα... γενικά τα νέα games θα τα τρέχω αξιοπρεπώς e? να βάλω άλλη μια 512 ram?

ναι.. αρκεί να μην την φρενάρει το υπόλοιπο σύστημα... γενικά τα νέα games θα τα τρέχω αξιοπρεπώς e? να βάλω άλλη μια 512?

μια χαρα θα τα παιζεις.για 2 καρτες τι να σου πω τωρα .σε μερικα παιχνιδια (πχ need for speed)ειδα διαφορα 95%..σε αλλα 60%-70%-80%.οπωσδηποτε το συστημα σου σε κοβει.εγω θα ελεγα να βαλεις μια και βλεπεις,αλλωστε μετα θα χρειαστεις psu...

ωπα τωρα ειδα οτι εγραφες για ραμ νομιζα για 2 καρτα .ναι μια ραμ ακομα χρειαζετε.αν και εγω με 1g ειμαι

sorry για την ασάφεια.. ram εννοούσα.. το τροφοδοτικό μου βγάζει 12v-16A.. δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα εδώ και 3 χρονια απλά κάνει σαν πλυντήριο! την μια θα την σηκώνει e?

τον έχω πάει στα 2300 από 1900 αν και ανεβάζει 62 vatmous θερμοκρασία..

sorry για την ασάφεια.. ram εννοούσα.. το τροφοδοτικό μου βγάζει 12v-16A.. δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα εδώ και 3 χρονια απλά κάνει σαν πλυντήριο! την μια θα την σηκώνει e?

αφου κανει σαν (πλυντηριο )αλλαξε το γιατι με περισοτερες απαιτησεις μη σου τα κανει ολα (μουσκεμα )

γίνεται ένα τροφοδοτικό να μην μπορεί να μπει στην μητρική? πήγα και πήρα ένα THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W πριν κάνα δυο βδομάδες.. αλλα ένας φίλος μου μου είπε ότι το "καλωδιο" που έχει δεν κάνει στην μητρική..

y.g άσχετο αλλα "ψιλομ"@l@κι@ το τροφοδοτικό.. αν έπαιρνα νέο σύστημα θα το πουλούσα.

γίνεται ένα τροφοδοτικό να μην μπορεί να μπει στην μητρική? πήγα και πήρα ένα THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W πριν κάνα δυο βδομάδες.. αλλα ένας φίλος μου μου είπε ότι το "καλωδιο" που έχει δεν κάνει στην μητρική..

y.g άσχετο αλλα "ψιλομ"@l@κι@ το τροφοδοτικό.. αν έπαιρνα νέο σύστημα θα το πουλούσα.

και εγω THERMALTAKE 600 εχω και παιζει το συστημα της υπογραφης μια χαρα.οσο για το καλωδιο μηπως εννοει οτι εχει 24 πιν και η μητρικη του εχει 20???στο δικο μου αυτο αφαιρειτε αν δεν το χρησιμοποιει η μητρικη

τι να σου πω.. είμαι ψιλό άσχετος και αυτός πριν μια βδομάδα μπήκε φαντάρος..!

πως το έλεγχω αυτό?

το τροφοδοτικό έχει PCI καλώδια και η κάρτα γραφικών μου είναι agp.. μήπως παίζει αυτό?

εεεεεεεεεεεεεεεε????

εεεεεεεεεεεεεεεε????

τι εννοεις οτι εχει εξοδους που γραφουν pcie????ειναι για την τροφοδοσια της καρτας αν αυτη που θα παρεις εχει τετοιο φις το βαζεις κατευθειαν αν οχι στη συσκευασια της καρτας θα εχει ανταπτορα

H 1950 εχει στο κουτι μετατροπεα. Αρα μην σε ανησυχει αυτο.

Οσον αφορα τη μητρικη οτι και να ειναι το τροφοδοτικο θα μπαινει. Ισως χρειαστει ενας ανταπτορας αν το 24πινο του τροφοδοτικου δεν διαιρειται σε 20+4.

το τροφοδοτικό μου βγάζει 12v-16A.. δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα εδώ και 3 χρονια απλά κάνει σαν πλυντήριο! την μια θα την σηκώνει e?

Που πάτε για Χ1950 χωρίς τροφοδοσία....; Που πας με 16 αμπέρ στην 12βολτη βρε; Που πααααας;

και εγω THERMALTAKE 600 εχω και παιζει το συστημα της υπογραφης μια χαρα.οσο για το καλωδιο μηπως εννοει οτι εχει 24 πιν και η μητρικη του εχει 20???στο δικο μου αυτο αφαιρειτε αν δεν το χρησιμοποιει η μητρικη
E6400 3.680 MHZ water

2x gecube x1950pro crossfire 648/864 water

super talent ddr2 800 mhz

thermaltake 650 power

COOLANCE WATER

Καλά αποφάσισε πρώτα γιατί αντιφάσκεις στο ίδιο σου το ποστ... και μετά τα λέμε... (στην υπογραφή σου γράφεις 650)...

Που πάτε για Χ1950 χωρίς τροφοδοσία....; Που πας με 16 αμπέρ στην 12βολτη βρε; Που πααααας;

Καλά αποφάσισε πρώτα γιατί αντιφάσκεις στο ίδιο σου το ποστ... και μετά τα λέμε... (στην υπογραφή σου γράφεις 650)...

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ??οκ εκανα λαθος και εγραψα 600 αντι 650 η απαντηση ηταν για την μαρκα και οχι τα watt.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ??οκ εκανα λαθος και εγραψα 600 αντι 650 η απαντηση ηταν για την μαρκα και οχι τα watt.

Φαντάζομαι τα watt δεν παίζουν ρόλο οπότε γιατί να αναφερθούμε σε αυτά...ε;

Φαντάζομαι τα watt δεν παίζουν ρόλο οπότε γιατί να αναφερθούμε σε αυτά...ε;

ρε φιλε ο ανθρωπος ειπε οτι πηρε THERMALTAKE και δεν του γεμιζει το ματι και του εστειλα οτι εχω της ιδιας εταιριας και δεν εχω προβλημα που κολλαει αυτο που λες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.