Jump to content

Ποιά VGA για AGP αναβάθμιση;

mixmavros

Recommended Posts

@soulclaimer,

μπαίνω καθημερινά στο Πλαίσιο και 68xx στα 79 ευρώ δεν έχω δει.

Tο link που δίνεις δείχνει μη διαθέσιμο προϊόν.

Χ1950Pro έχει φέρει κάποιο μαγαζί?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Αφού την πήρε ο Tsif. :p

Την στιγμή που πόσταρα το λινκ υπήρχε.

Σημερα μαλιστα, ηθελα να πάρω και γω μια αλλά οπως και σε σένα μου βγήκε "δεν είναι διαθεσιμο" :(

Γενικά αφού είναι agp ναι.

Αλλά κάρτα από κάρτα έχει διαφορά.

Συνήθως ξεκλειδώνει το extra vertex, ενώ τα pipes ανάλογα την περίπτωση...

• 2 weeks later...

Λόγω άγνοιας, ρωτώ: σε ένα παλιό μηχάνημα που έχει μόνο AGP 4X δεν μπορώ να βάλω μια κάρτα σημερινή 8Χ; Στο Πλαίσιο μου είπαν ότι δεν δουλεύει δηλ. δεν υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω έστω και χωρίς να εκμεταλεύομαι όλες τις δυνατότητες μιας 8Χ κάρτας. Ισχύει; Και εάν Ναι, τί μπορώ να κάνω; Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αλλάξω M/B....

Λόγω άγνοιας, ρωτώ: σε ένα παλιό μηχάνημα που έχει μόνο AGP 4X δεν μπορώ να βάλω μια κάρτα σημερινή 8Χ; Στο Πλαίσιο μου είπαν ότι δεν δουλεύει δηλ. δεν υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω έστω και χωρίς να εκμεταλεύομαι όλες τις δυνατότητες μιας 8Χ κάρτας. Ισχύει; Και εάν Ναι, τί μπορώ να κάνω; Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αλλάξω M/B....

απ'οσο ξερω αν σε μια μητρικη που υποστηριζει καρτες γραφικων 4x βαλεις καρτα 8x θα παιζει σαν 4x.(οπως εχω κανει και εγω).

Οποιος σου τα ειπε αυτα, πηγαινε και πες του να παει να κανει μπανιο(οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου οταν λεγαμε μπουρδες)!!! :011:

Κανονικα και με τον νομο δουλευει! Οπως ειπε και ο φιλος raf, τοποθετοντας μια καρτα γραφικων διαυλου AGP8X σε motherboard που υποστηριζει εως 4X, η καρτα πεφτει και αυτη στο 4Χ, χωρις να αλλαζουν οι χρονισμοι της. Το μονο που αλλαζει ειναι ο ογκος μεταφορας δεδομενων απο 2.1GB/s στο 8Χ σε 1.06GB/s στο 4Χ.

Στο 2ρο PC της υπογραφης μου, χρησιμοποιω μια 7300GT, η οποια ειναι 8Χ αλλα το motherboard μου υποστηριζει μεχρι 4Χ. Πεφτει λοιπον στο 4Χ και παιζει κανονικα.

SAPPHIRE ATI X1650PRO 256MB AGP RETAIL

# Chipset: ATI Radeon X1650PRO.

# Μνήμη: 256MB GDDR2 στα 128-bit.

# Engine Clock: 450MHz.

# Memory Clock: 1300MHz.

GAINWARD BLISS 7600GT 8248 256MB AGP RETAIL

# Chipset: GeForce 7600GT.

# Μνήμη: 256MB DDR3 στα 128-bit.

# Engine Clock: 560MHz.

# Memory Clock: 1400MHz.

Σα να μου φαίνεται δυνατότερη η nvidia.... (και η ΑΤΙ είναι 128bit)

θα το πω μια ακόμα φορα γενικά προς γνώση..(μόνο)...δεν παίζει ρόλο το πόσα ΜΗΖ είναι αλλά το πόσες εντολές εκτελέι ανά κύκλο ρολογιού ! βλέπε DDR & DDR2 οι πρώτες έχουν μιρότερα timings και όμως οι 2ες είναι πιο γρήγορες!

Οποιος σου τα ειπε αυτα, πηγαινε και πες του να παει να κανει μπανιο(οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου οταν λεγαμε μπουρδες)!!! :011:

.

εεεε αυτό το λέω και εγώ ! ΛΟΛ χωρίς να μου το έχει πει καθηγητής !!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....που το θυμήθηκες? πολύ σούπερ ατάκα!

• 4 months later...

Για να μην ανοίγω νέο topic κάτι σχετικό.

Κάνω 1 μικρή αναβάθμιση στο 2ο pc μου που είναι για κατεβαστήρι-lan games και έχει μέχρι τώρα τη GF ti4200.

Επειδή παίζω και κανένα Doom 3 ή κανένα call of duty, τι αξίζει πιο πολύ να πάρω?

• Geforce 5700
  • Geforce 6800 Le

Σε τι τιμές αξίζει να πάρω την κάθε μια?Καμιά άλλη πρόταση?Μιλάμε πάντα για agp slot με 2500+ barton σε NF7 μητρική με 1 giga RAM.

6800LE με καλειστά ματια.

Η 5700 είναι παρα μα παρα πολύ άθλια.

Συμφωνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.