PainkiLer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Το παλιο CM Stacker (STC-T01) και σιγουροή το καινουργιο και λογικα πιο καλο? CM Stacker 810 (RC-810).Εγω παντως εχω την εντυπωση πως το παλιο ειναι πιο "ευελικτο".Ποιο ειναι καλυτερο και γιατι;Το 830 δεν μου γεμισε το ματι, ειναι πιο μικρο απ'τα αλλακαι οχι τοσο προεκτασιμο,πιστευω.
cabrinha Νοέμβριος 29, 2006 #2 Νοέμβριος 29, 2006 Θα σου προτεινα το παλιο παραβλεποντας οτι αισθητικα μου αρεσει απειρως περισσοτερο το καινουργιο. Βαλε κατω πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα και αποφασισε. Μετα βαλε κατω και το οικονομικο και πιστευω μονος σου θα βρεις το καλυτερο για σενα (το παλιο ).
beisnikos_spi Νοέμβριος 29, 2006 #3 Νοέμβριος 29, 2006 Λάβε υπόψη σου ότι το καινούριο είναι και πιο ελαφρύ.... Όσον αφορά το θέμα της ευελιξίας, όλα γίνονται αν κρίνω από το δικό μου στο οποίο έβαλα τροχό για να το φέρω στα μέτρα μου.
PainkiLer Νοέμβριος 29, 2006 Author #4 Νοέμβριος 29, 2006 Λοιπον το CM Stacker (STC-T01) και το CM Stacker 810 (RC-810) εξωτερικα ειναι ολο'ι'δια.Ρωταω αν εχουν καμια αξιαλογη διαφορα μεταξυ τους!Το 830 ειναι το τελευταιο μοντελο!Εσυ beisnikos_spi ποιο εχεις(μοντελο αν γινεται).Βασικα το 830 ειναι και πιο μικρο και πολυ πιο ακριβο,απο τα αλλα δυο.
cabrinha Νοέμβριος 29, 2006 #5 Νοέμβριος 29, 2006 Mπερδευτηκα εγω απο το "Το παλιο CM Stacker (STC-T01) και σιγουρο ή το καινουργιο και λογικα πιο καλο?". Εσυ μιλας για τα δυο παλια.
PainkiLer Νοέμβριος 29, 2006 Author #6 Νοέμβριος 29, 2006 Ναι το ξερω δικο μου λαθος...τωρα που καταλαβαμε...Ποιο ειναι καλυτερο απο τα παλια;Το STC-T01 ή το 810;;;
cabrinha Νοέμβριος 30, 2006 #7 Νοέμβριος 30, 2006 Μηπως η διαφορα στο ονομα οφειλεται στη διαφορα στο χρωμα?
PainkiLer Νοέμβριος 30, 2006 Author #8 Νοέμβριος 30, 2006 Οχι τα χρωτατα τα δηλωνει με το ονομα τους.Black και silver.Ειναι αλλο μοντελο και εχουν διαφορα στην τιμη,αλλα εγω δεν βλεπω καμια διαφορα...Μονο νομιζω οτι το παλιο (STC-T01) παιρνει δυο τροφοδοτικα και το 810 οχι.Ξερει κανεις λεπτομεριες.Στα site δεν βρισκω ακρη!
PainkiLer Δεκέμβριος 6, 2006 Author #9 Δεκέμβριος 6, 2006 Παιδια ειδα σημερα το Mozart Tx της Thermaltake και μου φαινεται οτι πρεπει.Οποιος ξερει ας μου πει εντυπωσεις.Ειναι καλυτερο απο αυτα της coolermaster?????????
dellman Δεκέμβριος 6, 2006 #10 Δεκέμβριος 6, 2006 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=28354 αναζήτηση μεγάλη αρέτη
oneofthem1442169179 Δεκέμβριος 6, 2006 #11 Δεκέμβριος 6, 2006 το 810 είναι το μόνο tower που παίρνει 13"x16" mobos απότι ξέρωαυτό θα το ξερες όμως αν χρειαζόσουν κάτι τέτοιο άρα δεν το χρειάζεσαιακόμη πιθανόν στο παλιό με μετατροπές να λύνεται κι αυτό το θέμαάλλη διαφορά όπως είπες είναι στις θέσεις τροφοδοτικούδυστυχώς όμως δεν θυμάμαι τι παίρνει τι και πουοπότε δες το αυτόκατά τάλλα η διαφορά τιμής δεν αντιστοιχεί σε καμιά τρελή διαφοράουσιαστικά πληρώνεις το νέο μοντέλο έναντι του "παλιού" που αποσύρεταιεξάλλου εδώ η τιμή του παλιού είναι περίπου όσο η τιμή του νέου έξωμε λίγα λόγια εγώ θα παιρνα το παλιό αν το έβρισκα, αλλά δεν είμαι τύπος που ψάχνει πόσα ανεμιστηράκια και τι airflow έχει το κουτί γιατί είναι σχετικά υπερβολικόοπότε αν αυτά είναι σημαντικά για σένα, κοίτα πόσες θέσεις για ανεμιστηράκια παίρνει το ένα και πόσες το άλλο και λοιπάδεν έδωσα έτοιμες απαντήσεις βέβαια αλλά ελπίζω να βοήθησαα και κάτι άλλο κυκλοφορεί ένα αντίγραφο του κουτιού της coolermaster με 102 euros αν θυμάμαι καλά, το χει ο αδερφός μου και είναι τούμπανο κ μια χαράedit: επίσης μόλις "ξύπνησα" και κατάλαβα ότι το τελευταίο μήνυμα είναι στην κορυφή και το πρώτο στο τέλος...
PainkiLer Δεκέμβριος 22, 2006 Author #12 Δεκέμβριος 22, 2006 Τελικα πηρα το CM Stacker (STC-T01).Τουμπανο,πανω απο τις προσδοκιες μου! Οι ανεμιστηρες που εχει μεσα παιρνουν ρευμα απο το τροφοδοτικο και κανουν θορυβο.Και θελω να τους μειωσω τις στροφες γιατι το μηχανημα ειναι,24/7 κατεβαστιρι,στο μισο μετρο απο το κρεβατι μου.Τι αντισταση να παρω (ohm,ισχυς) και σε ποια καλωδια να τις συνδεσω;;;
coolmind Δεκέμβριος 22, 2006 #13 Δεκέμβριος 22, 2006 Ουτε καλωδια ουτε αντιστασεις,παρε ενα front panel και εισαι μια χαρα.Γιατι αν χρειαστει να ξαναανεβασεις στροφες(καλοκαιρι π.χ)τι θα κανεις;
PainkiLer Δεκέμβριος 23, 2006 Author #14 Δεκέμβριος 23, 2006 Φιλε Coolmind εχω πανελ.Αλλα παιρνει πανω του ανεμηστηρια με το μικρο φις,ενω οι ανεμηστηρες που σας λεω εχουν τα μεγαλα (κοκκινο,2 μαυρα,κιτρινο) αυτα που συνδεονται κατευθειαν με το τροφοδοτικο!!!Υπαρχει πανελ για τετοια ανεμηστηρακια;
coolmind Δεκέμβριος 25, 2006 #15 Δεκέμβριος 25, 2006 Φιλε Coolmind εχω πανελ.Αλλα παιρνει πανω του ανεμηστηρια με το μικρο φις,ενω οι ανεμηστηρες που σας λεω εχουν τα μεγαλα (κοκκινο,2 μαυρα,κιτρινο) αυτα που συνδεονται κατευθειαν με το τροφοδοτικο!!!Υπαρχει πανελ για τετοια ανεμηστηρακια;Τοτε πας hacshop και αγοραζεις ανταπτορες απο molex σε 3pin και εισαι μια χαρα.
mefistofelis Δεκέμβριος 26, 2006 #17 Δεκέμβριος 26, 2006 H αμα εισαι λιγο αμστορας αλλαζεις τα καλωδια στο μολεξ και του δινεις 5 η 7 V.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.