Jump to content

Πάλι μαντάρα τα έκανα

simboy

Recommended Posts

Από σήμερα μπορείτε να μου βγάλετε όποιο παρατσούκλι θέλετε

Αχρηστος Ανίδεος Καταστροφέας Γκαντέμης και άλλα πολλά

Θυμάστε που έλεγα για το pc μου που περίμενα να μου αλλάξουν σκληρούς στο msystem ?

Ολα ok λοιπόν και πήρα το pc

Τι το ήθελα όμως ........ δεν έβρισκα το cd από τη κάρτα ήχου με τους drivers (soundblaster audigy 2sz platinum ) και κατέβασα από το ίντερνετ κάποιους (νόμιζα τους σωστούς)

Τους βάζω λοιπόν στο κατα τ'άλλα μια χαρά pc μου και τσουπ δεν βλέπω το κλασσικό μενού συνειδητοποιώντας έτσι ότι δεν έβαλα τους σωστούς drivers

Ευτυχώς βρίσκω το cd το κανονικό και τους ξαναπερνάω

Ολα δείχναν οκ αλλά δεν δούλευαν κάποια πράγματα όπως πχ το "καραόκε" που έχει και διάφορα άλλα . Ετσι λέω θα κάνω το εξής "RESTORE" !!!!!

Κάνω Restore και βάζω την κάρτα ήχου από την αρχή και όλα δουλεύουν μια χαρά !!!! ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

Επανέρχομαι με Restore εκεί που ήμουν και ΤΣΟΥΠ μου σκάει SPI ERROR ( τι είναι το SPI ? ) Να μην ανοίγει ούτε το EAX ούτε διάφορα άλλα .

Πάω στο programe files και βρίσκω ένα φάκελο CREATIVE με διπλά αρχεία , δύο φορές δηλαδή το καθένα install , και έσβυσα όλα τα δεύτερα αρχεία

Γενικώς τα έκανα μαντάρα μάλλον

Το δε κουφό είναι ότι με το Restore όσα προγράμματα είχα κάνει install δεν είναι απλά ότι φύγανε ( και καλά κάνανε ) έμειναν μέσα στο programe files σαν άδειοι φάκελλοι και το κουφό ? ΣΒΥΣΤΗΚΑΝ και τα αρχεία που ήταν για να γίνουν install όπως τα είχα σωσμένα στον δεύτερο σκληρό (που νόμιζα πως δεν θα πειραχτεί )

Εν'ολίγοις ....... τι λέτε ? μπορώ να γλυτώσω το φορμάτ ? ή πρέπει πάλι από την αρχή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ?

Πολύς ο κοπος. Φοματ προτείνω για να καθαρίσει τελείως.

Και μολις εγκαταστήσεις τα παραθυρα πριν βάλεις δριβερς, κρατα και ένα αντιγραφο για να βάζεις αυτό κατευθείαν και να γλίτώνεις καθε φορά το φορματ.

Οσο για τα παρατσουκλια, έχεις πολλα ψωμια να φας μεχρι να γίνεις γκαντέμης :p:)

Κοίτα αν θες να πιστέχεις ότι το φορμάτ είναι βαρύ για το δίσκο -που θα μπορούσε φαντάζομαι- τότε κάνε quickformat που απλά σβήνει

Ενώ με το κανονικό format οι κεφαλές οργώνουν με αλέτρι το δίσκο και χαλάει…:046:

(το λέω με αστεία διάθεση δεν ειρωνεύομαι μη παρεξηγηθούμε plz)

O μονός λόγος να μη κανείς format είναι επειδή βαριέσαι. Ο δίσκος δε φθείρεται περισσότερο κατά τη διαδικασία format… από μια οποιαδήποτε εγγραφή-διαγραφή δεδομένων…

Όσο αφορά το πρόβλημα σου γιατί δε ξαναδοκιμάζεις να κανείς restore στη σημείο που αποφάσισες να κανείς restore την πρώτη φορά?

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Τελικά ξαναέκανα φορμάτ και το μόνο πρόβλημα που μένει είναι το dvd rom που όταν του βάζω μέσα δισκάκι και παράλληλα κάνω κάτι άλλο στο pc κολλάει στο φόρτωμα και κάνω αναγκαστικά restart

Το έχω ήδη γράψει σε άλλο τόπικ :(

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.