Jokal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Καλημέρα σας Θέλω να ρωτήσω όσον αφορά το UPS αν η απόδοση του σε Watts έχει σημασία πάντα η μονο όταν κόβεται το ρεύμα? Δηλαδή άμα έχω 800Watt PSU για το PC χρειάζομαι και αντίστοιχο UPS για να τρέχει κανονικά η η απόδοση του UPS θα μετρήσει μονο στη διακοπή ρεύματος?
Iannis Νοέμβριος 28, 2006 #2 Νοέμβριος 28, 2006 Το δικο μου ειναι 1000αρι (VA) και σηκωνει μεχρι 680WΠρεπει να κοιτας τα specs Εαν εχει 800αρι psu σε full load to pc μάλλον πας για 1500VA που σηκωνουν περι τα 960WΕδω εχει ενα οδηγο που θα σε βοηθησειhttp://www.apc.com/tools/ups_selector/index.cfm
sotiris1442169079 Νοέμβριος 28, 2006 #3 Νοέμβριος 28, 2006 Καλημέρα σας Θέλω να ρωτήσω όσον αφορά το UPS αν η απόδοση του σε Watts έχει σημασία πάντα η μονο όταν κόβεται το ρεύμα? Δηλαδή άμα έχω 800Watt PSU για το PC χρειάζομαι και αντίστοιχο UPS για να τρέχει κανονικά η η απόδοση του UPS θα μετρήσει μονο στη διακοπή ρεύματος? Λογικά όταν είναι σε stand by / avr mode με τη γραμμή (σε περίπτωση δηλαδή που είναι stand-by / line interactive) δεν έχει πρόβλημα με "σχετικά" μεγαλύτερο φορτίο (προφανώς αν του βάλεις το θερμοσίφωνα πάνω, θα έχει). Αν πέσει το ρεύμα και έχει μεγαλύτερο φορτίο, μάλλον θα κάψει την ασφάλειά του (ανάλογα με το κόστος του ups (if κόστος < 50euro then goto olokaftwma) μπορεί να καεί πρώτα το ups και μετά η ασφάλειά του).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.