MMiN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 Παιδια... προβλημα!!Επεσε στα χερια μου ενα μηχανακι το οποιο ειχα σκοπο να το χρησιμοποιησω σαν κατεβαστηρι. Ενας celeron 2.4 σε m/b Soltek με 40αρι WD και vga on board. Επειδη οπως γραφω σε αλλο post η πρωτη μου κινηση ηταν να αλλαξω την θερμοαγωγιμη, ελυσα ολο το συστημα και το εχω πανω στο γραφειο μου, εκτος κουτιου. Αλλαξα παστα, καθαρισα ανεμιστηρια, δοκιμαζω να ξεκινησω και... εμεινα εκει. Το φανακι του επεξεργαστη δουλευει κανονικα, αλλα τιποτα αλλο. Ουτε μπιπ, ουτε σημα στην οθονη, ουτε τιποτα....Το μονο που δουλευει (και ακουγεται) ειναι το fan της CPU...Φανταζεστε τι μπορει να φταιει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Νοέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Οσο παράξενο και αν ακουγεται δοκίμασε να bootαρεις χωρις επεξεργαστη. Αν και τοτε δεν αντιδρα παει να πει οτι το προβλημα εστιάζεται στην μητρική. Κανε το ιδιο και με τις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMiN Νοέμβριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Οσο παράξενο και αν ακουγεται δοκίμασε να bootαρεις χωρις επεξεργαστη. Αν και τοτε δεν αντιδρα παει να πει οτι το προβλημα εστιάζεται στην μητρική. Κανε το ιδιο και με τις μνημες.Θα το δοκιμασω και... θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMiN Νοέμβριος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Δυστυχως... τζιφος!! Τιποτα.Μονο το ανεμιστηρακι γυρναει. Καμια αλλη προταση??Δεν δουλευει και το site της Soltek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Δοκιμασε να το ξεκινησεις με ενα αλλο τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 κ μενα η μητρηκη μου φαινεται εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMiN Νοέμβριος 29, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Οπως λεει και μια διαφημιση... εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα!! Εν παση περιπτωσει... ευχαριστω παιδια! Μαλλον παει για πεταμα :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.