Jump to content

Δεν ξεκιναει!!!

MMiN

Recommended Posts

Παιδια... προβλημα!!

Επεσε στα χερια μου ενα μηχανακι το οποιο ειχα σκοπο να το χρησιμοποιησω σαν κατεβαστηρι. Ενας celeron 2.4 σε m/b Soltek με 40αρι WD και vga on board. Επειδη οπως γραφω σε αλλο post η πρωτη μου κινηση ηταν να αλλαξω την θερμοαγωγιμη, ελυσα ολο το συστημα και το εχω πανω στο γραφειο μου, εκτος κουτιου. Αλλαξα παστα, καθαρισα ανεμιστηρια, δοκιμαζω να ξεκινησω και... εμεινα εκει. Το φανακι του επεξεργαστη δουλευει κανονικα, αλλα τιποτα αλλο. Ουτε μπιπ, ουτε σημα στην οθονη, ουτε τιποτα....

Το μονο που δουλευει (και ακουγεται) ειναι το fan της CPU...

Φανταζεστε τι μπορει να φταιει??

Οσο παράξενο και αν ακουγεται δοκίμασε να bootαρεις χωρις επεξεργαστη. Αν και τοτε δεν αντιδρα παει να πει οτι το προβλημα εστιάζεται στην μητρική. Κανε το ιδιο και με τις μνημες.

Οσο παράξενο και αν ακουγεται δοκίμασε να bootαρεις χωρις επεξεργαστη. Αν και τοτε δεν αντιδρα παει να πει οτι το προβλημα εστιάζεται στην μητρική. Κανε το ιδιο και με τις μνημες.

Θα το δοκιμασω και... θα ενημερωσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.