Jump to content

Lg 19" L194WT-SF εντυπώσεις??

leros2004

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, ψαχνω 19αρα οθόνη για την ξαδέρφη μου και έχω καταλήξει στην εξής:

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4373

Την έχει δοκιμάσει κάποιος? φαίνετε πολύ καλή πάντως για την τιμή της...

Καλησπέρα σε όλους, ψαχνω 19αρα οθόνη για την ξαδέρφη μου και έχω καταλήξει στην εξής:

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4373

Την έχει δοκιμάσει κάποιος? φαίνετε πολύ καλή πάντως για την τιμή της...

Τη συγκεκριμένη όχι, αλλά μια εφάμμιλη με τα χαρακτηριστικά που έχει αυτή. Είναι πολύ καλή καθώς η αντίθεσή της είναι μακράν μεγαλύτερη από τις άλλες και έχει και σχετικά καλή τιμή. Προτείνω...

• 2 weeks later...

Kλασικο ΤΝ πανελ.Ξεθωριασμενα χρωματα κλπ.Δε μου αφησε και πολυ καλες εντυπωσεις.Δεν την δοκιμασα σε παιχνιδια αλλα στις ταινιες δε μπορω να πω πως με ικανοποιησε.Μαλλον με απογοητευσε.

Αν καποιος την εχει και εχει βρει τις βελτιστες ρυθμισεις θα βοηθουσε.Επισης αν υπαρχουν και καποια icc profile διαθεσιμα στο νετ, θα βοηθουσαν επισης.

Βεβαια για 250 ευρω μια χαρα οθονη ειναι(οτι δινεις παιρνεις)Βacklight bleeding δεν ειδα αλλα παρατηρσησα να αργει στην εναλλαγη σκουρων-aνοιχτωχρωμων σκηνων.Δλδ εαν απο μια σκουρα σκηνη πηγαινε προς μια πιο ανοιχτοχρωμη παρατηρησα καποια αργοπορια στο να αλλαξει αμεσως ο τονος του χρωματος.

Θα ελεγα αν θελετε ταινιες να προτιμησετε κατι σε mva panel.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Με αφορμή την δικιά μου LG, να ρωτήσω κάτι.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα fonts στην οθόνη;;;

Ό,τι έχει να κάνει με ταινίες και παιχνίδια, λειτουργεί άψογα. Υπάρχει όμως ενα θόλωμα στα γράμματα, είτε είναι στο desktop είτε είναι σε κάποια σελίδα. Έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις, άκρη δέν έβγαλα. Μετά από ρύθμιση της ευκρίνειας στο τέρμα, κάτι πάει να γίνει, αλλά και πάλι δέν είναι όπως θα έπρεπε.

Α, στο μόνο game που μου βγάζει "πρόβλημα" είναι στο Warhammer 40000, που όλα τα κείμενα φαίνονται πολύ μικρά.

HELP!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.