leros2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 Καλησπέρα σε όλους, ψαχνω 19αρα οθόνη για την ξαδέρφη μου και έχω καταλήξει στην εξής:http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4373Την έχει δοκιμάσει κάποιος? φαίνετε πολύ καλή πάντως για την τιμή της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Καλησπέρα σε όλους, ψαχνω 19αρα οθόνη για την ξαδέρφη μου και έχω καταλήξει στην εξής:http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4373Την έχει δοκιμάσει κάποιος? φαίνετε πολύ καλή πάντως για την τιμή της...Τη συγκεκριμένη όχι, αλλά μια εφάμμιλη με τα χαρακτηριστικά που έχει αυτή. Είναι πολύ καλή καθώς η αντίθεσή της είναι μακράν μεγαλύτερη από τις άλλες και έχει και σχετικά καλή τιμή. Προτείνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Την έχω παραγγείλει ήδη, περιμένω να έρθει αυτη την εβδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Δεκέμβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Αντε και καλορίζικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Αντε και καλορίζικη...Ευχαριστώ αν και δεν είναι για μένα.......:001: Εγώ έχω ήδη 20αρα Belinea:055: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Δεκέμβριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Όταν έρθει, πές μου κι εμένα τις εντυπώσεις σου, γιατί μάλλον αυτήν θα πάρω κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOLAOS1442169167 Δεκέμβριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2006 Αναμένο και εγώ γιατί είναι στις επιλογές μου!!!Καλορίζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Δεκέμβριος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2006 Kλασικο ΤΝ πανελ.Ξεθωριασμενα χρωματα κλπ.Δε μου αφησε και πολυ καλες εντυπωσεις.Δεν την δοκιμασα σε παιχνιδια αλλα στις ταινιες δε μπορω να πω πως με ικανοποιησε.Μαλλον με απογοητευσε.Αν καποιος την εχει και εχει βρει τις βελτιστες ρυθμισεις θα βοηθουσε.Επισης αν υπαρχουν και καποια icc profile διαθεσιμα στο νετ, θα βοηθουσαν επισης.Βεβαια για 250 ευρω μια χαρα οθονη ειναι(οτι δινεις παιρνεις)Βacklight bleeding δεν ειδα αλλα παρατηρσησα να αργει στην εναλλαγη σκουρων-aνοιχτωχρωμων σκηνων.Δλδ εαν απο μια σκουρα σκηνη πηγαινε προς μια πιο ανοιχτοχρωμη παρατηρησα καποια αργοπορια στο να αλλαξει αμεσως ο τονος του χρωματος.Θα ελεγα αν θελετε ταινιες να προτιμησετε κατι σε mva panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Φεβρουάριος 26, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Παίδες η Οθόνη έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα, 1 ή εντύπωση πολλή καλή.Για τα χρήματα της πιστεύω ειναι καλή αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Μάρτιος 19, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 Με αφορμή την δικιά μου LG, να ρωτήσω κάτι.Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα fonts στην οθόνη;;;Ό,τι έχει να κάνει με ταινίες και παιχνίδια, λειτουργεί άψογα. Υπάρχει όμως ενα θόλωμα στα γράμματα, είτε είναι στο desktop είτε είναι σε κάποια σελίδα. Έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις, άκρη δέν έβγαλα. Μετά από ρύθμιση της ευκρίνειας στο τέρμα, κάτι πάει να γίνει, αλλά και πάλι δέν είναι όπως θα έπρεπε.Α, στο μόνο game που μου βγάζει "πρόβλημα" είναι στο Warhammer 40000, που όλα τα κείμενα φαίνονται πολύ μικρά.HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.