bourlas1442169067 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 Η ιστορία ξεκινάει πριν 3 εβδομάδες όπου ξαφνικά η μητρική asus m2n sli deluxe δεν κάνει βοοτ. Το μηχάνημα έχει αγοραστεί ολοκληρο (εκτος απο το case και την ψυκτρα) από το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζάκι eshop με τιμολόγιο.κάνω τα γνωστά reset cmos και βγάζω και την μπαταριά αλλά τίπoτα παίρνω τηλέφωνο το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζάκι "eshop" και μου λένε φερε το pc να το δούμε οπότε ξεκινάω και το πάω στο μαγαζάκι eshop. Η παραλαβη αν και λιγο χυμα μιας και δεν έγραψαν τι παρέλαβαν και ο υπάλληλος μου είπε να γράψω εγώ ότι θέλω στο χαρτί ήταν γενικά εντάξει.Μου λένε ότι από τρίτη τετάρτη θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τι έχει. Βέβαια τους τονίζω ότι δεν έχω την απόδειξη διότι είναι με τιμολόγιο και δεν βρήκα τον λογιστή. Κοιτανε στο κομπιουτερ τους και με βρίσκουν.Την πέμπτη τους παίρνω τηλέφωνο, ναι λέει είναι χαλασμένη η μητρική αλλά δεν την έχω αγοράσει από εκεί οπότε να πάω να το πάρω.Αντε πάλι τα ίδια αφού ο υπάλληλος με βρήκε και το αφμ μου είναι το τάδεναι μισό λεπτό (12 λεπτά αναμονής) ναι το βρήκαμε οκ να μιλήσουμε πάλι αύριο.Φυσικά παίρνω εγώ τηλέφωνο το σαββατο και πάλι η ίδια ιστορία είναι χαλασμένη η μητρική αλλά δεν την έχω πάρει από εκεί οπότε να πάω να το πάρω. Ξανά τα ίδια το αφμ μου είναι το τάδε και με βρίσκουν πάλι οκ ναιαπό δευτέρα. Εδώ αρχίζω και παίρνω ονόματα.Παίρνω τελ την τρίτη επιτελούς μετά από μια βδομάδα βρίσκουν ότι η μητρική έχει αγοραστεί από εκεί αλλά δεν την έχουν κοιτάξει ακόμη?? Πριν μια βδομάδα την είχαν κοιτάξει αλλά δεν την είχα αγοράσει από εκεί οι τύποι είναι για γέλια.Να ξαναπάρω αύριο να μιλήσουμεΚάθε μέρα παρά μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και πάλι να πάρω αύριοαυτό για 15 μέρες. Το Σάββατο λοιπόν επιτέλους ναι όλα εντάξει έχει έρθει και το φορτηγό με τις μητρικές αλλά ακόμη δεν έχουν προλάβει να τις ξεφορτώσουν οπότε μπορεί να μην προλάβουν σήμερα το πολύ δευτέρα.Σήμερα επιτελούς δευτέρα το φορτηγό είναι στο μενιδι και έρχεται, το σαββατο ήταν εκεί αλλά δεν το είχαν ξεφορτώσει και την δευτέρα πήγε στο μενιδι.Περίληψη ιστορίας -Το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζακι "eshop" θέλει μια βδομάδα για να βρει ότι έχει κάποιος αγοράσει από εκεί μια μητρική-Θέλει δυο βδομάδες να μιλάς μέρα παρά μέρα και κάθε μέρα θα τα πούμε αύριο-Και αφού γίνουν όλα αυτά φορτώνουν και ξεφορτώνουν το φορτηγό τους μια στο χαλανδρι και μια στο μενιδιΣήμερα δεν άντεξα άλλο πήρα τον δικηγόρο μου να τους πάρει τηλέφωνοδεν με νοιάζει πόσο θα κοστίσει η μητρική αυτή αλλά έχω βγει από τα ρούχα μου.Επίσης έστειλα γραμμα στο υπουργείο εμπορίου (Γενική Γραμματεία καταναλωτή και Γενική Γραμματεία Εμπορίου), υπουργείο ανάπτυξης και στον ΙΝΚΑ και περιμένω να δω πότε θα ξεφορτώσουν το φορτηγό στο μενιδι.To μεγαλυτερο ιντερνετικο μαγαζακι eshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Νοέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 ειναι να τρελενεσαι!!Και οταν πηρε ο δικηγορος τι εγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Νοέμβριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 τα γνωστά επειδή τώρα κλείνουμε θα μιλησουμε αυριο και λογικά θα είναι έτοιμο. Ξαφνικά από το μεσημέρι τώρα ξεφόρτωσαν τα φορτηγά από το μενιδι και αλλάξανε μητρική αμέσως. Γενικά υπήρξε κάποια πρόοδος μιας και με πήρανε τηλέφωνο για πρώτη φορά αλλα είμαι αρκετά καχύποπτος διότι το "θα μιλήσουμε αυριο"το έχω ακούσει καμία 10αρια φορές.Θα κάνω ποστ μόλις εχω νεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Νοέμβριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Παντως πιστευω οτι θα κανουν οτι μπορουν τωρα που επικοινωνησε ο δικηγορος σου γιατι δεν τους συμφερει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Νοέμβριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Από το το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζακι "eshop" ειχα αγορασει κατι μνημες πριν από 1 1/2χρονο περιπου.Μου καιγεται η μια λεω, δεν μαμιεται εχουν lifetime warrantyΤην παω στο χαλανδρι εντως 5 εργασιμων ημερων (αμα θυμαμαι καλα) μου ειπαν θα σας ειδοποιήσουμε.Περιμενω περιμενω αλλα πτπ.Να μην τα πολυλογώ επαιρνα και γω τηλεφωνο στο τηλεφωνο με αρκετη ωρα αναμονης κάθε φοραΤη μια μου ελεγαν δεν εχει ελενχθει ακομαΤην άλλη εχουμε μεγαλο φορτο εργασιας, σας παρακαλουμε περιμενετεΤην άλλη είναι πραγματι καμενη, αλλα περιμενετε να σας ειδοποιησουμε γιατι είναι στα κεντρικα και όχι στο χαλανδριΚαι πηγαινε ετσι το παραμυθι για πανω από μηναΟπου ετυχε να περναω από εκει μια μεραΜπαινω μεσαΚαλημερα σας ειχα αφησει μια μνημη για rma πριν από κανα μηναΠριν από κανα μηνα μου λεει ο πωλητης???? ‘Γεματος εκπληξη’Τελικα η μνημη ηταν ξεχασμενη στο χαλανδρι χωρις να εχει ελενχθει ακομαΜετα από πιεσεις την ελενξαν επι τοπου και μου εδωσαν μια ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗτην παιρνω και όπως ανεβαινω στο μηχανακι βλεπω πως δεν είναι καινουργιαπαλι μεσα στο μαγαζιτελικα μου την αλλαξαν με μια καινουργιααυτά μεχρι να μου ξανακαει (3 εχω αλλαξει μεχρι στιγμης και τις περισσοτερες χωρις o/c to pc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 εγω παντως προσφατα τους πηγα μια μητρηκη με την αποδειξη τους ειπα χαλασε κ απλα την αφησα εκει μετα απο 20 περιπου μερες τους πηρα τηλ να δω τι γινεται κ μου ειπαν οτι μου εχει ερθει το πιστωτικο.. δεν με πολυενοιαζε γι αυτο αργησα να παρω τηλ.. 180 την ειχα αγορασει 190 μου ηρθε το πιστωτικο, μου εκαναν δλδ 10 ευρω δωρο.. προφανως την κανουν τη δουλεια αλλα θελουν πολυ καιρο και αν βιαζεται καποιος κ τους περνει συνεχεια τηλ του σπανε τα νευρα κ γινονται χειροτερα τα πραγματα.. αλλα οχι να το χουν ξεχασει κιολλας αυτο παει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Νοέμβριος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Πριν κανα τρίμηνο πήρα κι εγώ ο καημένος μια PCI USB/Firewire κάρτα από το συγκεκριμένο μαγαζί(Θεσσαλονίκη βέβαια), έτσι για να γεμίζω το PC μου.2 δευτερόλεπτα μετά την εγκατάσταση και το boot του υπολογιστή,όλο το case γέμισε καπνούς. Η κάρτα κάηκε και μαζί της πιθανόν πήρε και μια pci. Διαδικασία DOA(Dead/Defective On Arrival) κατευθείαν. Βέβαια αυτό πήρε περίπου 1,5 μήνα και ενημερώνομαι μετά πως η κάρτα είναι καμμένη(σώπα,κάτι μας είπες τώρα) και πως δέν την καλύπτει η εγγύηση... Τρέχα γύρευε να αποδείξεις πως δέν είσαι ελέφαντας και πως 12 χρόνια τώρα, ξέρεις πως να κάνεις εγκατάσταση μια καταραμένη κάρτα pci........ Μισό μήνα μετά πάω και την παραλαμβάνω ο ίδιος παρόλο που είχαν πεί πως θα μου την στέλναν οι ίδιοι.Βασικά μια και το παρών έχει καταντήσει flame thread, να πώ πως το Case και την PSU τα είχα σπίτι μου χωρίς χρέωση 3 μέρες μετά την παραγγελία.Ή του ύψους ή του βάθους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Νοέμβριος 27, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 το θέμα δεν είναι ότι βιάζομαι το θέμα είναι η κοροϊδία,δεν την εχω αγοράσει από εκεί, α ναι από εδώ την έχεις αγοράσει,το φορτηγό είναι χαλανδρι το ξεφορτώνουμε, τώρα πήγε μενιδιαύριο θα μου πουν ότι δεν έχουν κατσαβίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Νοέμβριος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 basika απο φιλο που δουλευε στο τμημα service - στηνω pcειχα μαθει πως το εν λογο τμημα ειναι για το φουφο.το προσωπικο δεν φτανει ουτε για πλακαεχουνε τρελες αναμονεςαλλα ............ συζητηση για αυξηση του ανθρωπινου δυναμικου ουτε για πλακατι να πω οι εταιριες οταν δεν εχουν δουλεια τρεχουν απο πισω απο τον πελατη για να τον κερδισουνοταν ομως εχουν "ελα μωρε μια χαρα ειμαστε, δεν πειραζει που ενας προσπαθει να βγαλει δουλεια για τρεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalodios Νοέμβριος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 δηλαδή είμαι ο μόνος που πήγα κάτι για RMA και μου ήρθα άμεσος?πήγα mobo για rma σε κατάστημα στα Χανιά (e-s...) ΚΑΙ μου ήρθε πίσω από Αθηνά μέσα σε 5 μέρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas1442169068 Νοέμβριος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 VGa 6600gt.Την εχω μια βδομαδα στο ραφι και μετα παιρνω και τα υπολοιπα parts (cpu,ram,m/b) για την αναβαθμιση μου.1 βδομαδα η καρτα οταν εμπαινε σε 3d μετα απο 10 με 15 λεπτα με πεταγε με μυνημα οτι δεν παιρνει ρευμα.Ψαξιμο απο δω και εκει,μεχρι και αλλαγη τροφοδοτικου μηπως δεν εφτανε..τιποτα!Την παω εκει!Λενε μισο λεπτο να δουν αν εχουν αλλη να μου την αλλαξουν εκεινη την στιγμη(χαρα εγω),δεν ειχαν ομως και μου λενε θα με παρουν σε 5 μερες το πολυ!Περνω εγω μετα απο 1.5 βδομαδα και λενε οτι δεν εχει προβλημα.Τους λεω ρε παιδια την δουλεψατε σε 3d γιατι μονο εκει το εκανε,α...λενε θα το δουμε!Μετα απο 1 βδομαδα μου λενε οτι οντως εχει προβλημα και θα παει infoquest για αλλαγη.2 μερες μετα μου λενε οτι πηγε!2-3 μερες μετα με παιρνουν και λενε οτι εχει προβλημα και θα παει για αλλαγη infoquest και μενω καγκελο!Το ιδιο εγινε αλλη μια φορα,τους το λεω και λενε κανετε λαθος γιατι σημερα εφυγε κτλ!Η info-quest τελικα αργουσε και μου λενε πηγαινε εκει μιλησαμε με τον κυριο ταδε...θα σαν αναλαβει αυτος...παμε και τι ακουμε..ο κυριος ταδε δεν ξερει τιποτα και οτι δουλευουν μονο με εταιρειες και οχι ιδιωτες κτλ.Τελικα μετα αλλη 1,5 βδομαδα μου λενε ηρθε...παω σπιτι ανοιγω το κουτι και τι βλεπω???used καρτα!!!!!Την βαζω πανω και στο boot βλεπω 6600!!!Κοιταω συχνοτητες κτλ...και φυσικα ηταν 6600 απλη και οχι GT !!!Την παμε πισω....και με τσαμπουκα λεμε η αλλη καρτα τωρα η τα λεφτα πισω.Πηραμε πιστωτικο,πηρα καρτα και μια web cam για δωρο και εκει τελειωσαν τα βασανα μου! (Φυσικα εγινε και καταγγελια στο ΙΝΚΑ αλλα δεν νομιζω να ιδρωσε το αυτι τους)Τελικα καταλαβα οτι πληρωσα μια VGA και μετα απο πολυ προσωπικο τρεξιμο ειχα μια στα χερια μου μετα απο 1 μιση μηνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Νοέμβριος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Τον περασμένο Απρίλιο παίρνει ο ξάδερφος μου ενα τροφοδοτικό tagan απο το εν λογο μαγαζί. Το βάζουμε πάνω στο σύστημα με πάσα προφύλαξη κλπ και αμεσως βγάζει καπνους απο παντού. Εκαψε ΚΑΙ την m/b ευτυχως γλίτωσε η 7800GTX. Παμε την αλλη μερα στο μαγαζί και το παραλαμβανουν αφου τους ειπαμε πως εχει η κατασταση. Μου λένε όμως ομα λειτουργει θα μας χρεώσουν 20€.Δηλαδη οταν το service τους "δουλεύει" όλα είναι εντάξει αλλα αμα βρουν καποιον που μπορει και να μην ξερει να του πιουν το αίμα.Βεβαιως και μετα απο 7 μερες και πολυ πρηξιμο εστειλαν στο σπιτι ενα Enermax αφου πληρώσαμε την διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 27, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Όλα αυτά σας φαίνονται περίεργα δηλαδή? Ή δεν τα έχετε ξανακούσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Νοέμβριος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Αγορασα μητρικη,τροφοδοτικο και μνημες απο ΠΛΑΙΣΙΟ προχτες.Ειχα σκοπο να αγορασω core duo, κουτι,δισκο καρτα γραφικων απο eshop.Αλλα τωρα το σκεφτομαι με αυτα που διαβαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 28, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 γιατι του πλαισιου καλυτεροι ειναι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Νοέμβριος 28, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Ολες αυτές οι ενέργειες φαίνεται ότι είχαν αποτέλεσμα, σήμερα το πρωί έλαβα sms ότι είναι έτοιμη για να δούμε θα πάω μετά το γραφείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Νοέμβριος 28, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Ρε παιδιά, αφού ξέρετε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί εδώ και κάμποσο καιρό έχει αλλάξει χέρια. Δεν το έχουν πλέον οι ίδιοι που το είχαν ανοίξει και έκαναν γνωστό το όνομα αυτό.Είναι επίσης γνωστό πλέον ότι οι δεύτεροι που το πήραν ΔΕΝ κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Τι ασχολείστε λοιπόν;Αφού συνεχίζετε να αγοράζετε από κει εν γνώσει σας τότε μην κατηγορείτε κανέναν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock Νοέμβριος 28, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Να πω και εγω ρε παιδια την ιστορια μου,μεχρι στιγμης εχω δωσει στο μαγαζι πανω απο 4500 ευρω, ποτε δεν αντιμετωπισα το παρα μικρο προβλημα σε καθε επιπεδο.Τωρα αν συμβει κατι τετοιο θα τους σπασω το κεφαλι δεν το συζηταω.Αλλα μεχρι στιγμης ολα οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 28, 2006 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Αν συμβεί κάτι τέτοιο απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ΥΓ σήμερα τσαντίστηκα με το Πλαίσιο. Είναι δυνατόν να με κρατάνε μισή ώρα για να μου δώσουν καινούριο usb disk? LOOOOOOOOOOOLLL . Όση ώρα έκανε το παλικάρι να πάει στο κατάστημα και να γυρίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgAl Νοέμβριος 28, 2006 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Ρε παιδιά, αφού ξέρετε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί εδώ και κάμποσο καιρό έχει αλλάξει χέρια. Δεν το έχουν πλέον οι ίδιοι που το είχαν ανοίξει και έκαναν γνωστό το όνομα αυτό.Είναι επίσης γνωστό πλέον ότι οι δεύτεροι που το πήραν ΔΕΝ κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Τι ασχολείστε λοιπόν;Αφού συνεχίζετε να αγοράζετε από κει εν γνώσει σας τότε μην κατηγορείτε κανέναν!Δεν νομίζω ότι τα προβλήματα προέκυψαν από τότε που άλλαξε χέρια το e-shop. Προβλήματα (παρόμοια με των υπολοίπων) είχα και εγώ με την παλιά "διοίκηση": ανοργανωσία, έλλειψη επαγγελματισμού και κυρίως αγένεια προς τον πελάτη, κάτι που με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.