MADKiller7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 Γεια σε ολους,θελω να παρω νεο τροφοδοτικο (το υπαρχον θα παει σε αλλο PC),εχω φαει με το κουταλι τα reviews στο ιντερνετ αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει τι να παρω.Εχετε να προτεινετε κατι?Το συστημα που θα μπει ειναι της υπογραφης,η μονη προοπτικη αναβαθμισης που υπαρχει για τον επομενο ενα χρονο ειναι καποια DX10 καρτα γραφικων και ενας ακομα δισκος.Απαιτησεις,αρκετα amp στην +12 και καλο θα ηταν να ειναι modular οχι ομως απαραιτητα,προεχουν τα χαρακτηριστηκα πρωτα.Ευχαριστω.ΥΓ.Ας πουμε οτι το μεγιστο ποσο ειναι τα 100 ευρω (το πολυ ααανν βρεθουν και αλλα χρηματα να παμε στα 150)
SouRLoTeR1442169168 Νοέμβριος 27, 2006 #2 Νοέμβριος 27, 2006 Στα 99 εουρος αυτο της υπογραφής μου : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=836567Είναι must!!! Και υπάρχει και σε μπλε χρωματάκι... Το βαλιτσάκι γίνεται βαλίτσα για κατσαβίδια, καλώδια, βίδες κ.τ.λ.!!!! :098:Αααα... και αν το παραφορτωσεις, δουλευει στα 630watt!! Δε σε χάλασε ετσι? :ylsuper:
Indiana Νοέμβριος 27, 2006 #3 Νοέμβριος 27, 2006 και γιατί δεν περιμένεις μέχρι να κάνεις την αναβάθμιση που λες? για την καρτα γραφικών και το δίσκο? :033:ή υπάρχει πρόβλημα και για αυτό θέλεις να αλλάξεις?
MADKiller7 Νοέμβριος 27, 2006 Author #4 Νοέμβριος 27, 2006 To τροφοδοτικο μου θα μπει στο PC της αδερφης μου γιατι το δικο της χαλασε,και αντι να παρω καμια πατατα των 40-50 ευρω για να γινει προχειρα η δουλεια,σκεφτηκα να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα καινουργιο εγω.Με εχει υπηρετησει αψογα εδω και 2+ χρονια οτι και να του εχω κανει,ακομα και τωρα δινει λιγο πιο πανω απο της ανομαστηκες τασεις στην καθε γραμμη παρολο που ειναι παραφορτωμενο για τα watt που δινει.Αν εβρισκα Ελλαδα το Levicom PolarPower 600w ουτε καν θα εκανα το θεμα αυτο.Αλλα επειδη δεν το βρηκα...ψαχνομαι....και για γνωμες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.