Morph1442169076 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2006 Υπάρχει το MyBook της WD που συνδέεται με usb και έχει την ιδιότητα να ανάβει με την εκκίνηση του PC και να σβήνει με το σβήσιμο (κ έχει εξωτερική τροφοδοσία). Εγώ έχω έναν sata δίσκο που «κρέμεται» έξω από το κουτί. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποιο κουτί που να μπορώ να συνδέω τον δίσκο σε sata υποδοχή, να έχει εξωτερική τροφοδοσία ή να παίρνει τροφοδοσία από το PC και να ανοίγει ο δίσκος με την εκκίνηση, να σταματάει όταν δεν χρησιμοποιείται (power save) και να σβήνει με το σβήσιμο του PC? Δηλ. να συμπεριφέρεται όπως ένας εσωτερικός sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Μπορείς με ένα τέτοιο, ένα τέτοιο και μερικές προεκτάσεις 4πινου μόλεξ να έχεις τον εξωτερικό σου sata σκληρό να λειτουργεί ακριβώς όπως ο εσωτερικός. Εγώ ακριβώς αυτό έχω κάνει με τον τελευταίο σκληρό που αγόρασα και βαριόμουνα να ανοίξω το κουτί κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph1442169076 Νοέμβριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Για την ώρα αυτό έχω κάνει αλλά χωρίς κουτί. Υπάρεχει κανένα κουτί πάνω στο οποίο να συνδέονται όλα αυτα; (για σατα σύνδεση έχει τι icy box αλλά για το molex...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Απ' ότι έχω δει υπάρχουν κουτιά sata->esata οπότε μετά θέλεις ένα esata bracket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph1442169076 Δεκέμβριος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 απ'οτι κατάλαβα παίρνει τροφοδοσία απο το PC, οπότε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι... ?"Τροφοδοσία: +5V, +12V DC."Αν θέλω να το αφαιρέσω εν ώρα λειτρουγίας και να το βάλω σε άλλο PC, γίνεται; (επιλέγοντας το optimize for removal) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.