dimitris74 Νοέμβριος 28, 2006 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στην συζήτηση και παλι αλλα μηπως μπορώ να ξέρω και τι κατανομή ακολουθεί η διασπορά των τιμών? κανονική ? διωνυμική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 28, 2006 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 μπερδεψα το μεγιστο για νερο με το μεσο για αερα αλλα εκανα καινοθριο ποστ και το διορθωσα, δεν το βλεπεις?:105: . 3239->αερας , 3487->νερο αλλα απο τη γραφικη παρασταση και αν η πρασινη γραμμη δηλωνει το μεσο οβερκλοκ για τον 6400 κοιτα εκει που peek-αρει ο αριθμος χρηστων με αερα αερας σχεδον ξεκιναει το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στην συζήτηση και παλι αλλα μηπως μπορώ να ξέρω και τι κατανομή ακολουθεί η διασπορά των τιμών? κανονική ? διωνυμική ?Με ποιό σκεπτικό θα μπορούσε να είναι διωνυμική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 28, 2006 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 μπορουμε να εχουμε και το ιδιο γραφημα για τους Χ2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Νοέμβριος 28, 2006 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Τριστένο εχεις ακουσει ποτέ 7900gt - 7900gs - x1800xl -x1800xt με στοκ ψύκτρα απο κοντά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Νοέμβριος 28, 2006 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Με ποιό σκεπτικό θα μπορούσε να είναι διωνυμική?Με ποιο σκεπτικο δεν θα μπορούσε,?εδωσες καποια πολυ ενδιαφέροντα στοιχεία που τα ψάχνω λιγο παραπάνω για να δω ποσες πιθανοτητες εχω να παρω ενα καλο c2d και που μπορει να φτάσει. απλα χρειαζομαι και τον τυπο της κατανομης για να εκλέξω τιμες απο καποιους πινακες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Νοέμβριος 28, 2006 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Και για να τελειώνει και το παραμύθι με τις στοκ ψύκτρες . Ειναι καλές για default., Δώσε 1.4vcore πανε και τον c2d στα 3500 απο 1.8 [6300] η στα 3.6 απο 2.4 [6600 ] βάλε και την στοκ ψυκτρα στο silent. [performance full speed = > ψυχικης ηρεμιας Και αν δεν δείτε 80c πανω ελάτε να συζητήσουμε. Και ειναι χειμώνας ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Νοέμβριος 28, 2006 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Θα προτεινα παντως, να εστιασουμε τη συζητηση στους C2D, και να δώσουμε ενα στιγμα κοιτώντας αυτό http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=29012.Εαν εξαιρεσουμε καποιες περιπτωσεις, εχουν γινει πολύ καλά νουμερα με αερα, όπως επίσης και το ίδιο καλα νουμερα και με νερο. Εστιαζοντας όμως στους C2D θα ηθελα να συζητησουμε οχι κατα πόσο πεθανε το νερό, αλλά κατα πόσο το νερό ειναι απαραίτητο για να μας δώσει καλα νουμερα δεδομένου οτι τα υπόλοιπα εξαρτηματα ακολουθούν μια Α oc ποιότητα. Επίσης θα ήταν καλό πέρα από τη χρησιμότητα του στα κλόκια να συζητησουμε εαν μας ωφελει ή οχι (και κατα πόσο) σε άλλους τομεις. Με αφορμη το παραπανω post θα ηθελα να κανω μια παρεμβαση που εδω και καιρο σκοπευα. Ειναι γεγονος οτι ο φιλος tristeno εχει εναν "ιδιαιτερο" τροπο να παρουσιαζει τα πραγματα. Θα μπορουσα πιθανον να χαρακτηρισω αυτο τον τροπο αρκετα ακραιο, σε σημειο ορισμενες φορες να παρουσιαζεται σαν να υπαρχει σκοπιμοτητα. Παρολαυτα, στο βαθος εχουν αναφερθει απο εκεινον πολλες μεγαλες αληθειες και προσωπικα πιστευω οτι η πολυφωνια ειναι οτι καλυτερο μπορει να υπαρχει σε ενα φορουμ. Η βαση μαλιστα που σας παραπεμπει ο panoc εχει προελθει απο τον tristeno και με μια πρωτη ματια ειναι ιδιαιτερη ενδιαφερουσα. Να παρακαλεσω κι εγω με τη σειρα μου να προσπαθησουμε να συνεχισουμε με γνωμονα το να αποκομισουμε οσο το δυνατον περισσοτερες εμπειριες απο τον διαλογο ωστε καθενας απο εμας να κανει στο μελλον τις πιο "σοφες" επιλογες αναλογα παντα με τις αναγκες και τις απαιτησεις του. Υ.Γ. Παρακολουθω ανεληπως να ξερετε την κουβεντα γιατι μεχρι τελος του ετους, αντε τελος αρχες Γεναρη σκοπευω να στησω μηχανημα απο το 0 και το μονο που εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμη ειναι οι δισκοι με τα πολυαγαπημενα data μου και τα βασικα κομματια της παλιας μου υδροψυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Με ποιο σκεπτικο δεν θα μπορούσε,?εδωσες καποια πολυ ενδιαφέροντα στοιχεία που τα ψάχνω λιγο παραπάνω για να δω ποσες πιθανοτητες εχω να παρω ενα καλο c2d και που μπορει να φτάσει. απλα χρειαζομαι και τον τυπο της κατανομης για να εκλέξω τιμες απο καποιους πινακεςΑν βάλεις κάποιο κατώφλι για το oc τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις διωνυμική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 μπερδεψα το μεγιστο για νερο με το μεσο για αερα αλλα εκανα καινοθριο ποστ και το διορθωσα, δεν το βλεπεις?:105: . 3239->αερας , 3487->νερο αλλα απο τη γραφικη παρασταση και αν η πρασινη γραμμη δηλωνει το μεσο οβερκλοκ για τον 6400 κοιτα εκει που peek-αρει ο αριθμος χρηστων με αερα αερας σχεδον ξεκιναει το νερο.Δεν λέει τίποτα αυτό. Αν είχες μεγαλύτερο αριθμό από WC CPU θα έβλεπες και από κάτω (όπως πχ στα άλλα διαγράμματα). Για αυτό έβαλα και τις τυπικές αποκλίσεις στα διαγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Νοέμβριος 29, 2006 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Παρολαυτα, στο βαθος εχουν αναφερθει απο εκεινον πολλες μεγαλες αληθειες και προσωπικα πιστευω οτι η πολυφωνια ειναι οτι καλυτερο μπορει να υπαρχει σε ενα φορουμ.Ολοι το πιστευουμε αυτο. Ομως αλλο η εποικοδομητικη συζητηση και αλλο ο δογματισμος. Δεν γινεται να υποστηριζει καποιος οτι το μαυρο ειναι ασπρο και μαλιστα να προσπαθει να το εμφυσησει και στους υπολοιπους (οταν αυτοι εχουν προσωπικη γνωμη. Σε τυφλους θα αλλαζε το θεμα.). Επιπλεον δεν γινεται καποιος να θελει πραγματικα εναν εποικοδομητικο διαλογο οταν εχει ιδιοτελεις σκοπους (περιπτωση laptop vs desktop) ή οταν αποκλειει απο τη συζητηση καποια ατομα (εμενα εννοω σε αυτο το θεμα αλλα και στο αλλο). Οταν αποδεδειγμενα χρησιμοποιουσε το edit ωστε βλεποντας τις απαντησεις που δεχεται να μεταβαλλει τα προηγουμενως εξ΄αυτου γεγραμμενα (με σκοπο να φανει ο συνομιλητης ατοπος και αναξιοπιστος). Οταν ο ιδιος αντιφασκει (πεθανε η υδροψυξη-αξιζει για ψυξη vga, δεν εχω desktop υπολογιστη στην παλαιοτερα συζητηση-εχω destop και με υδροψυξη στην παρουσα). Ποσο μαλλον οταν θετει εαυτον στη θεση Θεου και απαιτει απο το συνομιλητη μετανοια ωστε να του προσφερει συγχωρεση.Συγγνωμη αλλα εγω μονο προθεση εποικοδομητικου διαλογου δεν παρατηρω. Αντιθετα βλεπω προσπαθεια παραπληροφορισης και προσυλητισμου. Ισως οι λογοι που το κανει αυτο να ειναι ψυχολογικοι αλλα δεν ειμαι σε θεση να το αποφανθω αυτο.Οσο πιο φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 29, 2006 Author #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/...&postcount=226Δεν υπάρχει φιλικά όταν έχεις καταφερθεί προσωπικά. Αν δεν μπορείς να ζητήσεις συγνώμη και δεν θέλεις να στο υπενθυμίζουν μπορείς να μην postάρεις σε δικά μου θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 29, 2006 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 H γη βρε tristeno όντως γυρίζει, αλλά εσύ δεν είσαι ο Γαλιλαίος. Κοίτα πόσα περισσότερα θέματα έχει το section του liquid cooling σε σχέση με το air cooling σε ένα από τα μεγαλύτερα site στον κόσμο για overclocking. Για τους overclockers, το νερό πάντα θα ρέει tristeno, κατάλαβέ το. Ο overclocker δεν είμαι μόνο εγώ που έχω το pc μου 24/7 στα 3600 για να τρέχω πιο γρήγορα τα παιχνίδια+τα προγράμματά μου. Ο overclocker είναι και αυτός που θέλει και το τελευταίο MHz από τον επεξεργαστή - κάρτα γραφικών του για να τρέξει τα μετροπρογράμματά του. Σε μένα, τα 3500 από τα 3700 δεν έχουν καμία αξία, σε εκείνον είναι 2 μαγικά δευτερόλεπτα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μη νομίζεις ότι εσύ είσαι το παράδειγμα που πρέπει όλοι να ακολουθούν. Βλέπεις στον συνομιλητή σου τον καθρέφτη του ΕΑΥΤΟΥ σου. Εσύ μπορεί να μη χρειαστείς ΠΟΤΕ υδρόψυξη γιατί ΠΟΤΕ δε θα σε νοιάξει το αν έπεσε το Pi από 14.172 σε 13.993. Για κάποιους, αυτό είναι ευχαρίστηση. Για αυτούς, το νερό τους δίνει ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ευχαρίστηση γιατί τους ανεβάζει τις επιδόσεις (μπορεί ένας Core 2 Duo 6600 να benchάρει με αέρα στο 32Μ στα 4000, αλλά στα 4500 με το νερό). Και σαφώς μην ξεχνάς τις κάρτες γραφικών. Έχω δει ασύλληπτα νούμερα από οποιαδήποτε αερόψυξη κόντρα σε νερό. Τόσο καλά, που σκέφτομαι σοβαρά να ψύξω την D3D10 κάρτα μου (όταν την πάρω) με νερό και όχι με αέρα. Το νερό ποτέ δεν υπήρξε για τον απλό χρήστη λύση. Όσοι απλοί χρήστες έβαλαν νερό το έβαλαν γιατί εντυπωσιάστηκαν, ενώ τους ήταν αχρείαστο. Το νερό είναι για τους overclockers, και ζει μια χαρά. Οτιδήποτε είναι καλύτερο του αέρα και λιγότερο ακριβό από τα chill, είναι η χαρά του ocer. Και αυτό είναι το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 29, 2006 Author #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Στα λόγια μου είσαι.Μιλώντας για ευχαρίστηση που είδες 1/10 sec παρακάτω σε ένα bench αναφέρεσαι σε μια κατηγορία χρηστών που δεν κινούνται με βάση την λογική. Είναι αυτοί που εσύ χαρακτηρίζεις ocers και ότι κάνουν το κάνουν από χόμπυ-ευχαρίστηση και όχι επειδή θα κοιτάξουν το κόστος ή την ουσιαστική διαφορά.Όποιος σκέφτεται πρακτικά και λογικά θα προτιμήσει άλλη λύση είτε το θέλουμε είτε όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Νοέμβριος 29, 2006 #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Tristeno(μυαλε) οπως σου ειπα δεν εισαι θεος για να ζητησω συγχωρεση. Επιπλεον δεν εισαι μελος της διαχειριστικης ομαδας του παροντος φορουμ ωστε να μου υποδειξεις σε ποια θεματα θα μπορω να συμμετεχω ή οχι. Εχεις δεχτει μαλιστα αρκετες παρατηρησεις για τις υποδειξεις και τον τροπο που τις κανεις απο τους αρμοδιους (θυμιζεις ιζνογκουντ).Ευχαριστω παρα πολυ που επιβεβαιωνεις ολα οσα ειπα. Σταθηκες μονο σε ενα απο τα τοσα επιχειρηματα μου, αποδεχομενος (σιωπηλα) τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 29, 2006 Author #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/...&postcount=226Καλώς τον. Φυσικά μην περιμένεις απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Νοέμβριος 29, 2006 #117 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Εγω πιστευω πως η υδροψυξη ειναι απλα ενα σταδιο πανω απο τον αερα.Εχει το καλυτερο ratio θορυβου/αποδοσης,μπορει να ψυξει πολλα κομματια μαζι και πανω απο ολα,συγκεντρωνει την θερμοτητα σε ενα ψυγειο.Σε ενα "κουτι" το οποιο ψυχεις "οπως θελεις" με την σειρα του.Το εχω ξαναπει πως αυτη η μοναδικη ικανοτητα να παιρνει και να εγκλωβιζει την θερμοτητα σε ενα σωληνα 12mm δεν συγκρινεται με τα ζεστα και κρυα ρευματα αερα που πανε παντου.Ομως φυσικα εχει και κακα...δεν ειναι τοσο ευχρηστη οσο ο αερας,ισως χειροτερη και απο phase αν εχεις 2-3 μπλοκ.Για τις διαρροες δεν θα μιλησω γιατι πιστευω εχει καταντησει αηδια...σε ολους μας εχει σταξει αλλα ολοι ξερουμε οτι αμα το στησουμε σωστα δεν υπαρχει φοβος.Με σωστη σφηξιμο-τοποθετηση το προβλημα της διαρροης εξαφανιζεται πιστευω.Αλλα η χρηστικοτητα δεν αλλαζει.Φυσικα μιλαμε για καλη υδροψυξη,οχι για ενα barebone κιτ που εχει ενα μπλοκ και ενα "κουτι" μονο.Οχι μυθος,μυθος δεν ειναι απλα πρεπει κανεις να ξερει τι θελει.Αμα θελει τερμα τσιτα overclock τοτε παει σε phase με τις τιμες που εχουν και για καρτα και για επεξεργαστη.Αμα θελει ενα συστημα με καλο ποσοστιαιο overclock,ησυχο μηχανημα γιατι μην ξεχναμε οτι ολες οι στοκ ειναι θορυβωδεις σε φορτιο,ειδικα στις καρτες ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα και ενα τονο πειραγματος παιρνει αεροψυξη.Οποιος θελει λιγο παραπανω overclock,μουρη-εμφανιση-πειραγμα με μια δοση καγκουριας και ακομα περισσοτερη ησυχια παει σε υδροψυξη.Αρχησα με Titan cooler,πηρα SLK800A,εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 10 διαφορετικες υδροψυξεις ειτε σε μορφη κιτ ειτε custom και κατεληξα με Ultra 120+ενα fan 800 rpm και οτι ειναι ειναι...Το συμπερασμα μου ειναι οτι οπως θελει ο καθενας και του αρεσει το φτιαχνει το pc του.Ο μυθος ειναι για τον Ηρακληενα copy-paste απο το lab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 29, 2006 #118 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Εγω πιστευω πως η υδροψυξη ειναι απλα ενα σταδιο πανω απο τον αερα.Εχει το καλυτερο ratio θορυβου/αποδοσης,μπορει να ψυξει πολλα κομματια μαζι και πανω απο ολα,συγκεντρωνει την θερμοτητα σε ενα ψυγειο.Σε ενα "κουτι" το οποιο ψυχεις "οπως θελεις" με την σειρα του.Το εχω ξαναπει πως αυτη η μοναδικη ικανοτητα να παιρνει και να εγκλωβιζει την θερμοτητα σε ενα σωληνα 12mm δεν συγκρινεται με τα ζεστα και κρυα ρευματα αερα που πανε παντου.Ομως φυσικα εχει και κακα...δεν ειναι τοσο ευχρηστη οσο ο αερας,ισως χειροτερη και απο phase αν εχεις 2-3 μπλοκ.Για τις διαρροες δεν θα μιλησω γιατι πιστευω εχει καταντησει αηδια...σε ολους μας εχει σταξει αλλα ολοι ξερουμε οτι αμα το στησουμε σωστα δεν υπαρχει φοβος.Με σωστη σφηξιμο-τοποθετηση το προβλημα της διαρροης εξαφανιζεται πιστευω.Αλλα η χρηστικοτητα δεν αλλαζει.Φυσικα μιλαμε για καλη υδροψυξη,οχι για ενα barebone κιτ που εχει ενα μπλοκ και ενα "κουτι" μονο.Οχι μυθος,μυθος δεν ειναι απλα πρεπει κανεις να ξερει τι θελει.Αμα θελει τερμα τσιτα overclock τοτε παει σε phase με τις τιμες που εχουν και για καρτα και για επεξεργαστη.Αμα θελει ενα συστημα με καλο ποσοστιαιο overclock,ησυχο μηχανημα γιατι μην ξεχναμε οτι ολες οι στοκ ειναι θορυβωδεις σε φορτιο,ειδικα στις καρτες ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα και ενα τονο πειραγματος παιρνει αεροψυξη.Οποιος θελει λιγο παραπανω overclock,μουρη-εμφανιση-πειραγμα με μια δοση καγκουριας και ακομα περισσοτερη ησυχια παει σε υδροψυξη.Αρχησα με Titan cooler,πηρα SLK800A,εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 10 διαφορετικες υδροψυξεις ειτε σε μορφη κιτ ειτε custom και κατεληξα με Ultra 120+ενα fan 800 rpm και οτι ειναι ειναι...Το συμπερασμα μου ειναι οτι οπως θελει ο καθενας και του αρεσει το φτιαχνει το pc του.Ο μυθος ειναι για τον Ηρακληενα copy-paste απο το lab.:109: :109: :109: :038: :038: :038: :006: :006: :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 29, 2006 #119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Ρε παιδιά, μήπως ο tristeno έχει μπερδέψει την υδρόψυξη με κάτι έτοιμα κιτ τύπου gigabyte, asetek, thermaltake bigwater κτλ; Γιατί αν τα παραπάνω και πολλά παρόμοιά τους, συμπεριλαμβάνονται σε αυτό που εννοούμε όταν λέμε υδρόψυξη τότε όχι απλά πέθανε αλλά ούτε καν έζησε ποτέ! Ή μάλλον αυτά ήταν ψόφια εν τη γεννέση τους! Πολλά από δαύτα ήταν ανέκαθεν λιγότερο αποδοτικά και περισσότερο θορυβώδη ακόμα και από στοκ ψύκτρες!Αν εννοούμε όμως τα χειροποίητα συστήματα, τότε αλλάζει το πράγμα. Το ότι βγήκε ο core2 που κλοκάρει ικανοποιητικά χωρίς νερό δε σημαίνει ότι όλοι έχουν core2 ούτε ότι και ο core2 ακόμα δε θα κερδίσει σε MHz, σε δίψα για ρεύμα και σε ησυχία με μια υδρόψυξη έναντι οποιασδήποτε αερόψυξης.Είναι τουλάχιστο, ατυχής και υπερβολική η γενίκευση του τύπου <<ο core2 την παλεύει και με τον αέρα - άρα πέθανε η υδρόψυξη>>. Η υδρόψυξη δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ γιατί ποτέ δεν πρόκειται να την φτάσει η αερόψυξη σε επιδόσεις, ησυχία κτλ. Ή μάλλον, επειδή εγώ δεν είμαι μάντης και προφήτης, το διορθώνω ως εξής: η υδρόψυξη δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει έναντι της αερόψυξης γιατί πάντα θα ψύχει καλύτερα εκ των πραγμάτων...Κι αν κάποτε βρεθεί το σούπερ υλικό από το οποίο θα φτιαχτεί η (αερό) ψυκτρα που θα κάνει την απαγωγή θερμότητας το ίδιο αποτελεσματικά με μια υδρόψυξη, τότε μόνο θα πεθάνει η υδρόψυξη. Ή εν πάσει περιτώσει, όταν βρεθεί μία μέθοδος ψύξης που θα διατηρεί τα πλεονεκτήματα της υδρόψυξης (ησυχία κτλ), θα είναι αποδοτικότερη και φθηνότερη... Κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Τουλάχιστο στο ράφι δεν υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 29, 2006 Author #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Αν κοίταζες τα link από τα οποία προέρχονται τα αποτελέσματα θα έβλεπες για τι είδους υδροψύξεις και τι είδους αεροψύξεις μιλάμε. Το θέμα ησυχίας απλά ΔΕΝ υφίσταται όπως σωστά είπε και ο φίλος παραπάνω. Δεν πιστεύω κανένας να έδινε μέγιστο σταθερό bench με ανεμιστήρες στο low ή παθητική ψύξη.Όσο για το θέμα της ύπαρξης core2 κτλ. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι τα πράγματα. Όποιος αγοράζει CPU σήμερα θα αγοράσει Intel αν θέλει επιδόσεις και oc. Αν θέλει κάτι φθηνό θα πάρει AMD και ΔΕΝ θα βάλει νερό γιατί απλά αναιρεί τον λόγο αγοράς φθηνού συστήματος. Για την αποτελεσματικότητα τα δώσαμε παραπάνω τα στοιχεία και αν υπάρχει κάποιος λόγος αμφισβήτησης μπορούμε να το συζητήσουμε. Αυτό που φαίνεται είναι ένα κέρδος του 5-10% στην CPU που όποιος ξέρει από υπολογιστές μπορεί να καταλάβει τι αντιπροσωπεύει. Απλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.