tristeno1416003162 Νοέμβριος 27, 2006 Author #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Τι δεν κατάλαβες από το σύστημα του panoc? 2800 με αέρα και 3000 με νερό. Ίδια τάση ίδια CPU. Το δέχεσαι αυτό ή όχι?Τα ίδια πάνω κάτω είχα και εγώ με AMD.Γιατί να συγκρίνω το δικό μου σύστημα με του panoc? Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?Και πάλι σου έχω δώσει και άλλη επιλογή. Που είναι το link σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Νοέμβριος 27, 2006 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Στις ποσες σελιδες σκοπευετε να το κλειδωσετε αυτο στις 300?Αργησε θα ελεγα κιολας...Εδω και 30 posts δεν εχει ειπωθει τιποτα νεο και ουτε θα ειπωθει στα επομενα 200 γιατι απλα ειναι ενα θεμα τελειωμενο απο την 1η σελιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 27, 2006 Author #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Απο-και-κλειται να ψυξεις σημερα μια τοπ vga αθορυβα και αποτελεσματικα με αερα.Για ποιά ψύκτρα μιλάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 27, 2006 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 οποιαδηποτε.Αν ειναι καλη θα κανει θορυβο, αν δεν κανει θορυβο δε θα ειναι αποδοτική.Και οσο καλη και να ειναι, παντα θα χανει απο ενα w/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Νοέμβριος 27, 2006 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Ιndiana ποτε θα καταλαβεις οτι ειμαστε ολοι μας καθυστερημενοι (εκτος απο τον τριστενο(μυαλο)? Σου λεει δεν αξιζει η υδροψυξη αφου στην περιπτωση του αερα εχει χ συχνοτητα ενω στην περιπτωση του νερου εχει χ+220 (με περισσοτερη ησυχια, δυνατοτητα ψυξης gpu και τσιπσετ εφοσον το επιθυμεις). Δεν βλεπεις το ξεκαθαρο αερας-μικροτερη αποδοση,μεγαλυτερος θορυβος > νερο-μεγαλυτερη αποδοση, λιγοτερος θορυβος και δυνατοτητα επεκτασης και σε αλλα υποσυστηματα.Σωστα δεν τα λεω τριστενο(μυαλε)? Ααααα, συγγνωμη το ξεχασα...http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=276569&postcount=226Όπως κατάλαβες δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου όσο χρωστάς.υγ. Επιταγες δεχεσαι? Δεν εχω μετρητο αυτη τη στιγμη να ξεχρεωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 27, 2006 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 εγω ξερω οι ωραιοι εχουν χρεη και τα ξεπληρωνουν με φιλια:046: :098: ελπιζω ο τολης που ειναι και μουσικοφιλος να μη με παρεξηγησει με το ανωθεν ποστ :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 27, 2006 Author #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/...&postcount=226Μην ανησυχείς. Θα σε υπενθυμίζουμε (πιτσιρίκο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Νοέμβριος 28, 2006 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Υπενθυμίζω ότι3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, οι προσβλητικές εκφράσεις, οι ύβρεις, η ειρωνεία, ο χλευασμός και γενικά κάθε προσπάθεια προσβολής ή μείωσης της προσωπικότητας του άλλου.Εαν χρειασθεί να επανέλθω, δεν θα περιορισθώ σε παρατήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Νοέμβριος 28, 2006 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ Η ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗ:097: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 28, 2006 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Κάτι θέλεις να πεις προς το τέλος αλλά δεν το ξεκαθαρίζεις. Για εμένα πολύ απλά: όποιος θέλει επιδόσεις phase - όποιος θέλει οικονομία stock αέρα. Μέση λύση ο "καλός" αέρας με το σκεπτικό ότι και το καλύτερο νερό να βάλεις (που θα κοστίζει τουλάχιστον Χ2 όσο η καλύτερη αερόψυξη) δεν πρόκειται να δεις ούτε το oc που θα κάνεις με το Phase ούτε θα είσαι τόσο καλύτερος από τον καλό αέρα ώστε να δικαιολογήσεις το επιπλέον κόστος κτλ.Κι εσύ κάτι πάς να πείς,αλλά το αφήνεις μισό.Όπως σε όλα στη ζωή υπάρχει και η μετριότητα.Το παραδέχτηκες οτι το νερό δίνει αυτό το κάτι παραπάνω απ'τον αέρα και κάτι λιγότερο απ'το Phase.Επομένως αν θέσουμε ως κριτήριο τις επιδόσεις,το νερό αξίζει.Επειδή όμως θίγεις το οικονομικό στην απάντησή σου,τότε όποιος τα έχει τα σκάει.Το πόσο αξίζει εξαρτάται απ'την τσέπη του καθενός.Νομίζω η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Με βάση τις επιδόσεις και μόνο τι νομίζεις ότι ισχύει (θα βάλω το οικονομικό παρακάτω μόλις συμφωνήσουμε σε αυτό)?Αέρας----Νερό----Phase (ακριβώς στην μέση)Αέρας--Νερό------PhaseΑέρας------Νερό--Phase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 28, 2006 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Εξαρτάται από την πλατφόρμα. Ας πούμε ΑΜΔ64phase --------- air---water... LOL . Μόλις κατέστρεψα 70 γίγα τορεντς με απόπειρα merge από partition magic. Και είμαι χαρούμενος γιατί θα μπορούσα να είχα καταστρέψει 70 γίγα φωτογραφίες και προσωπικά έγγραφα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Νοέμβριος 28, 2006 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Τι δεν κατάλαβες από το σύστημα του panoc? 2800 με αέρα και 3000 με νερό. Ίδια τάση ίδια CPU. Το δέχεσαι αυτό ή όχι?Τα ίδια πάνω κάτω είχα και εγώ με AMD. Γιατί να συγκρίνω το δικό μου σύστημα με του panoc? Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο? Και πάλι σου έχω δώσει και άλλη επιλογή. Που είναι το link σου? εφόσον είχες amd λοιπόν δικαιολόγησε μου ότι...... Κάτι θέλεις να πεις προς το τέλος αλλά δεν το ξεκαθαρίζεις. Για εμένα πολύ απλά: όποιος θέλει επιδόσεις phase - όποιος θέλει οικονομία stock αέρα. Μέση λύση ο "καλός" αέρας με το σκεπτικό ότι και το καλύτερο νερό να βάλεις (που θα κοστίζει τουλάχιστον Χ2 όσο η καλύτερη αερόψυξη) δεν πρόκειται να δεις ούτε το oc που θα κάνεις με το Phase ούτε θα είσαι τόσο καλύτερος από τον καλό αέρα ώστε να δικαιολογήσεις το επιπλέον κόστος κτλ. δεν θα είμαι τόσο καλύτερος από τον αέρα αν βάλω νερό...... δηλαδή μας λες.... ότι ουσιαστικά... Ο δικός μου ο Χ2 παραδειγμα, παει με αερα μεχρι τα 2780 και 1,44volt, και θερμοκρασίες full load 55+ με νερό για τα ίδια Mhz Θελει 1,42v και με αυτα τα ωολτ παει μεχρι 2,930, env me 1.44-1.46 3000αρίζει. Αρα με το νερό εχω χαμηλ΄΄οτερη καταναλώση και περισσ΄τοερα MHz δεν ειναι κακο... αυτό δεν κάνει καμιά διαφορά για σένα.....όλα "ίδια" είναι......:033: ναι...χμμμμ...... γιατί ρε παιδιά να μην πιάσεις 3ghz με ίδιο ρεύμα και χαμηλότερη θερμοκρασία, να ψύξεις και VGA αμα λάχει.....? γιατί για το tristeno πέθανε η υδρόψυξη... δεν προσφέρει τίποτα.... εμείς χαλάμε λεφτά..... ίδιες επιδόσεις έχουμε.... τι άλλο πείτε μου...? :046: μήπως είμαστε πελοί? (που λένε στην Κύπρο? :033:) και τέλος... ακόμα περιμένω αποτελέσματα γιατί βασικά... 1. μάλλον δεν είχες amd.....(που λες είχα παρόμοιο, σε "πίστεψα"....) 2. σου ζητάω Benches ώστε να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Για σου "πελέ" που πληρώνεις τα διπλάσια και πλέον για διαφορές της τάξης του 5-10% (κάνε και καμμιά πράξη μόνος σου).Και για να καταλάβω γιατί μάλλον μπερδεμένος είσαι. Τι περιμένεις να δεις από τα benches? Μεγαλύτερες ή μικρότερες διαφορές από αυτές που υπολογίζεις με βάση την διαφορά στην συχνότητα της CPU?Και εγώ ακόμα περιμένω το Link σου με το TOP υδρόψυκτο σύστημα.ΥΓ Δεν μου είπες πως πας από στατιστικές γνώσεις για να καταλάβω που είναι το πρόβλημα κατανόησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Νοέμβριος 28, 2006 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Για σου "πελέ" που πληρώνεις τα διπλάσια και πλέον για διαφορές της τάξης του 5-10% (κάνε και καμμιά πράξη μόνος σου).Και για να καταλάβω γιατί μάλλον μπερδεμένος είσαι. Τι περιμένεις να δεις από τα benches? Μεγαλύτερες ή μικρότερες διαφορές από αυτές που υπολογίζεις με βάση την διαφορά στην συχνότητα της CPU?Και εγώ ακόμα περιμένω το Link σου με το TOP υδρόψυκτο σύστημα.ΥΓ Δεν μου είπες πως πας από στατιστικές γνώσεις για να καταλάβω που είναι το πρόβλημα κατανόησηςβασικά φίλε μου εγώ δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα ακόμα...εσύ μας λες ότι πέθανε η υδρόψυξη....απόδειξέ το....εγώ περιμένω από τα benches σου να μου αποδείξεις αυτά που λες.....γιατί δεν το κάνεις αφού είσαι τόσο σίγουρος? γιατί το αποφεύγεις?και επίσης δεν είναι επιδόσεις, υπάρχουν και άλλες παραμέτρους που αγνοείς....όπως θερμοκρασία, σταθερότητα....και κάνουμε και τις πράξεις όταν μου δείξεις για το σύστημα amd που είχες...γιατί δυσκολεύομαι μωρέ......:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Ποιό είναι το πρόβλημα και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα νούμερα που ήδη υπάρχουν? Τα έχεις κάνει quote και ο ίδιος.Τι διαφορές περιμένεις να σου δείξουν τα benches με δεδομένη διαφορά στην ταχύτητα της CPU της τάξης του 10%?α) Μεγαλύτερες του 10%β) μικρότερες του 10%γ) το ίδιοΘέλεις να το κάνω poll για να πάρεις απάντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Νοέμβριος 28, 2006 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Υδροψύξεις είχα όταν την χρειαζόμουνα (Prescott, μικρό κουτί, πολλοί δίσκοι). Λέμε για το BigWater?Έχεις ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο λογικό πλαίσιο με το άλλο θέμα.Θα μπορούσαμε να βγάλουμε αλγόριθμο ή "fill in the blanks".Π.χ.:κεδρίζεις σε φορητότητα/χάνεις σε ταχύτητα:laptop, air-cooling, ελικόπτερο, cinquecentoκερδίζεις σε ταχύτητα/χάνεις σε φορητότητα:desktop, water-cooling, αεροπλάνο, maseratiκερδίζεις σε value for money:laptop (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου), air-cooling, ελικόπτερο, cinquecentoχάνεις σε value for money:desktop (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου), water-cooling, αεροπλάνο, maseratiΜπορούμε να βάλουμε κι άλλες κατηγορίες, πιστεύω όμως ότι το ελικόπτερο, το αεροπλάνο, το cinquecento και η maserati θα ταιριάξουν σε όλες. Δεν σου λέω ότι έχεις άδικο, ούτε ότι έχεις δίκιο, έχεις προφανώς κάποιο δίκιο και κάποιο άδικο. Το που γέρνει η πλάστιγγα είναι θέμα του ακροατή. Πάντως αν κρίνω από τους συμ-forum-ίτες, το reputation πάει κάπως έτσι:Άδικο--tristeno-----------------------------------------(...)------------Δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2006 Author #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Ο σκοπός δεν είναι να είμαστε αρεστοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Νοέμβριος 28, 2006 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Ο σκοπός δεν είναι να είμαστε αρεστοί.Συμφωνώ απόλυτα.Ποιος θα σε κρίνει όμως σε ένα forum, αν όχι οι χρήστες του (έστω οι ενεργοί που δημοσιεύουν)?Ποιος ο λόγος ύπαρξης thread που δείχνουν το αυταπόδεικτο? Είσαι η φωνή της αλήθειας? Η Ελένη Λουκά της ελληνικής overclock -και μη- κοινότητας?Κι εγώ συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που λες, όπως π.χ. και ο apotsi, κι εγώ έχω βαρεθεί να βάλω το νερό πάνω και συμβιβάζομαι με λίγη παραπάνω φασαρία, κλπ κλπ κλπ κλπ. Υπάρχουν όμως και ενδιάμεσες διαβαθμίσεις, δεν είναι όλα "το βάζω / δεν το βάζω" (το νερό), "το αγοράζω / δεν το αγοράζω" (το laptop), και γενικότερα δεν κινούνται όλοι στο δυαδικό σύστημα που προσπαθείς να λανσάρεις. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία πιστεύω η συζήτηση σε τέτοια thread, η άποψή μου κινείται στο ότι ο καθένας έχει αυτό που θεωρεί ότι τον ικανοποιεί.Όταν κάποιος αλλάζει cpu κάθε 3 μήνες, το να δώσει ένα fix κόστος να αγοράσει μια υδρόψυξη είναι πολύ λίγο για να τον απασχολεί. Η υδρόψυξη άλλωστε είναι κάτι που κρατάς χρόνια, δοκιμάζεις, παίζεις, την ξεχνάς κάνα 6μηνο, ξανα-ασχολείσαι κλπ.Δεν σκοπεύω να υποστηρίξω περεταίρω τις απόψεις μου, ελπίζω πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις για τους χρήστες του forum ή/και για την πραγματικότητα, ή να διαφωτίσεις όσους θεωρείς ότι βρίσκονται στο σκοτάδι."Κι όμως, γυρίζει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 28, 2006 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 μονο το bigwater ειχες τριστενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.