Jump to content

Raid with EZ-Backup

stratos20041442169102

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες γνωριζει ( ή εχει κανει ) κανεις Raid 0 με το EZ-Backup ? Εχω την μητρικη της υπογραφης μου και ρωταω να υπαρχουν ασχημα σχολια στη ουσια

Απλα καααατι εχει παρει το αυτι μου και θελω να το διαπιστωσω.....

Δουλευω με raid1 . Παιζει αψογα και ειμαι υπερικανοποιημενος γιατι εχω βρει καποια πλεονεκτηματα εναντι των αλλων υλοποιησεων με intel ή nvidia chipset.

Raid0 δεν εχω δοκιμασει εκει ... Το δουλευω στον ich7r .

Παιδες .....μιλαμε απο τις καλυτερες επιδοσεις σε Raid 0 ..... "Σκοτωνει" μιλαμε το EZ-Backup ( και μιλαμε πως δεν εχω βαλει και τιποτα Raptorες....:) :) .....οι δισκοι που τεσταρω ειναι 2 WD 80GB S-ATA 2 ....."απλοι" )

Nα πω παντως οσοι θελουν 4 δισκους αλλα σε normal κατασταση πανω στον controller της Ιntel βγαζουν ολα τα jumperakia απο το ez-backup βαζουν το δισκο στο SATA1 του ez-backup και μεσα στο BIOS κανουν update στην επιλογη του ez-backup.

Παιδες .....μιλαμε απο τις καλυτερες επιδοσεις σε Raid 0 ..... "Σκοτωνει" μιλαμε το EZ-Backup ( και μιλαμε πως δεν εχω βαλει και τιποτα Raptorες....:) :) .....οι δισκοι που τεσταρω ειναι 2 WD 80GB S-ATA 2 ....."απλοι" )

Eχεις κανει συγκριση με το ich7r ?

Μπορεις να μας δωσεις ενα hdtach και ενα atto ????

Hdtach long ... και atto με αυτα τα settiings : http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/attachment.php?attachmentid=3208&d=1105205995 , απο αυτο το thread :http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5210&highlight=atto

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο τεστ που μου ειπες Stelara ( παντος δεν ξερω αν εντελει ειναι και τοσο αξιοπιστα οσον αναφορα τις διαφορες μεταξυ των δυο αυτων bench..... )

Τεστ απο 2X80GB WD 800 JD - Asus EZ-Backup Raid 0 :

hdtachka1.jpg

attorh9.jpg

Tεστ απο μονό Seagate 250GB ST325062 0AS 3.AA AHCI Link :

st3250620as3aacn4.jpg

attoseagateji7.jpg

Για πειτε μου και 'σεις βρε παιδες τι να "πιστεψω" την στιγμη που στην πραξη οι 2 80αριδες "πετανε φωτια".....?????? (: (:

• 2 weeks later...

ρε παιδια τελικα που ειναι καλυτερα να κανω το raid 0 στο ez-backup η στο ich7r?? καπου διαβασα οτι το ez ειναι το το σατα2 που λειπει απο το ich7r.. οποτε περναει απο δυο chipsets k μειωνεται λιγο η αποδοση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.