Jump to content

Ψύκτρα 478 ήσυχη - όχι overclocking - χωρίς αφαίρεση μητρικής

Γιάννης_84

Recommended Posts

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία ήσυχη ψύκτρα για 478 που να μην απαιτεί αφαίρεση της μητρικής για την τοποθέτησή της; Το μηχάνημα θα είναι για πολύ ελαφρές δουλειές οπότε μοναδική απαίτηση από την ψύκτρα είναι να λειτουργεί ήσυχα χωρίς να αποδίδει χειρότερα από τη stock. Πρόκειται για έναν northwood 2GHz.

Επίσης όσο φθηνότερη τόσο καλύτερα.

να μην απαιτεί αφαίρεση της μητρικής για την τοποθέτησή της;

...............

...............

Επίσης όσο φθηνότερη τόσο καλύτερα.

Και τεμπέλης....και τσιφούτης...βάλε πάστα στην stock και βάλε ένα απο τα κλαπατσίμπανα που χρυσοπλήρωσες απο τους νοσταλγούς των θαλάμων αερίων (12->7 v) να σκάσει τ ανεμιστήρι και τέλος :063:

Δεν γινονται αυτα ποθ λεσ.Υπαρχοθν πολλεσ αθορυβεσ ψυκτρες αλλα προυποθέτουν την αφαιρεση μητρικής.Μια καλή ειναι η tower

Μια χαρά υπάρχουν. Zalman CPNS7000Β Alcu έχω εγώ στον 2.4 Νorthwood μου. Περίπου 12 βαθμούς διαφορά σε σχέση με τη στοκ, με ρυθμιστή στροφών που στις 1100 στροφές δεν ακούγεται τίποτα, φυσικά και χωρίς να βγάλεις τη μητρική από το κουτί για να τη φορέσεις και μόνο 28 € από πλαίσιο.

Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια ψύκτρα για τη CPU που έχεις...

Μια χαρά υπάρχουν. Zalman CPNS7000Β Alcu έχω εγώ στον 2.4 Νorthwood μου. Περίπου 12 βαθμούς διαφορά σε σχέση με τη στοκ, με ρυθμιστή στροφών που στις 1100 στροφές δεν ακούγεται τίποτα, φυσικά και χωρίς να βγάλεις τη μητρική από το κουτί για να τη φορέσεις και μόνο 28 € από πλαίσιο.

Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια ψύκτρα για τη CPU που έχεις...

Σε ευχαριστώ πολύ. Η συγκεκριμένη φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.