Γιάννης_84 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία ήσυχη ψύκτρα για 478 που να μην απαιτεί αφαίρεση της μητρικής για την τοποθέτησή της; Το μηχάνημα θα είναι για πολύ ελαφρές δουλειές οπότε μοναδική απαίτηση από την ψύκτρα είναι να λειτουργεί ήσυχα χωρίς να αποδίδει χειρότερα από τη stock. Πρόκειται για έναν northwood 2GHz.Επίσης όσο φθηνότερη τόσο καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Νοέμβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 να μην απαιτεί αφαίρεση της μητρικής για την τοποθέτησή της; ..............................Επίσης όσο φθηνότερη τόσο καλύτερα.Και τεμπέλης....και τσιφούτης...βάλε πάστα στην stock και βάλε ένα απο τα κλαπατσίμπανα που χρυσοπλήρωσες απο τους νοσταλγούς των θαλάμων αερίων (12->7 v) να σκάσει τ ανεμιστήρι και τέλος :063: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 Λες ε; Πάντως είναι πολύ πατάτα η stock, στα 7V απλά τη βλέπω να αντικαθιστά το καλοριφέρ τις κρύες νύχτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigeris Νοέμβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 η GIGABYTE 3D rocket ειναι πολυ καλη ,εχει και ρυθμιστη στροφώνκαι δεν χρειάζεται να βγάλεις την mobo.Με μια καλή παστα θα εισαι μια χαρά και χωρις πολλά πολλά:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 Για Northwood στα 2 GHZ δέν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο.Κράτα τη stock ψύκτρα,βάλτης λίγη arctic ή παρεμφερή πάστα και είσαι ΟΚ.Αν νομίζεις ότι κάνει θόρυβο...κάνε αυτό που σου είπε ο outlaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk24 Νοέμβριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Δεν γινονται αυτα ποθ λεσ.Υπαρχοθν πολλεσ αθορυβεσ ψυκτρες αλλα προυποθέτουν την αφαιρεση μητρικής.Μια καλή ειναι η tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArchAngel Νοέμβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Δεν γινονται αυτα ποθ λεσ.Υπαρχοθν πολλεσ αθορυβεσ ψυκτρες αλλα προυποθέτουν την αφαιρεση μητρικής.Μια καλή ειναι η towerΜια χαρά υπάρχουν. Zalman CPNS7000Β Alcu έχω εγώ στον 2.4 Νorthwood μου. Περίπου 12 βαθμούς διαφορά σε σχέση με τη στοκ, με ρυθμιστή στροφών που στις 1100 στροφές δεν ακούγεται τίποτα, φυσικά και χωρίς να βγάλεις τη μητρική από το κουτί για να τη φορέσεις και μόνο 28 € από πλαίσιο.Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια ψύκτρα για τη CPU που έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 27, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Μια χαρά υπάρχουν. Zalman CPNS7000Β Alcu έχω εγώ στον 2.4 Νorthwood μου. Περίπου 12 βαθμούς διαφορά σε σχέση με τη στοκ, με ρυθμιστή στροφών που στις 1100 στροφές δεν ακούγεται τίποτα, φυσικά και χωρίς να βγάλεις τη μητρική από το κουτί για να τη φορέσεις και μόνο 28 € από πλαίσιο.Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια ψύκτρα για τη CPU που έχεις...Σε ευχαριστώ πολύ. Η συγκεκριμένη φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.