Jump to content

Επιλογη καρτας γραφικων

stevene81

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας, θα ηθελα να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων μιας και εγω εχω μεινει πολυ πισω σε αυτα..δεν ειμαι τρελος με τα παιχνιδια αλλα δεν εχω σκοπο να αλλαζω καρτες καθε λιγο και λιγακι..τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρω στα 250-300 ευρω..δεν με ενδιαφερει ο κατασκευαστης (ati_nvidia) απλα θελω να εχει καλη σχεση τιμης-αποδωσης..και κατι αλλο πια ειναι η καλυτερη χρονικη περιοδο για μια τετοια ενεργεια, εγω το υπολογιζω γυρω στις αρχες του Ιανουαριου, ελπιζω να εχουμε καποια νεα κυκλωφορια απο την ati ετσι ωστε να πεσουν λιγο τα προηγουμενα μοντελα..

Η καρτα θα λειτουργησει μαλλον στο εξης συστημα:

core2duo e6300

Asus p5w DH

Ocz 2x1GB DDR2 800

Enermax FMA2 535w

Ευχαριστω εκ των προτερων..

δυσκολη εποχη.

πανω στις μεγαλες αλλαγες με το DX10

εγω θα εδινα μεχρι 200Ε , αντε το πολυ 250Ε, για καρτα DX9

ηδη με 450 παιρνεις σημερα 8800GTS,

και τον Ιανουαριο ποιος ξερει τι μπορει να υπαρχει στα 300Ε

Δε νομιζω οτι μπορεις απο τωρα να αποφασισεις τι θα παρεις τον Ιανουαριο.

ΥΓ

καλυτερη περιοδος θα ειναι ακομα πιο μετα, οταν θα εχει κυκλοφορησει η πληρης σειρα των νεων μοντελων με DX10

Τοτε θα μπορουμε να συγκρινουμε αν τα μεσαια μοντελα στα 200-300Ε ειναι καλυτερα απο τα σημερινα τοπ DX9 μοντελα.

Το θεμα ειναι αν μπορεις να περιμενεις τοσο.

Αν δε μπορεις, παρε κατι καλο και φτηνο (~200) τωρα να το ευχαριστηθεις για λιγους μηνες και να μη χασεις και πολλα λεφτα οταν το αλλαξεις.

πχ σε Ati αν βρεις Χ1900ΧΤ, αλλιως Χ1950προ

δυσκολη εποχη.

πανω στις μεγαλες αλλαγες με το DX10

εγω θα εδινα μεχρι 200Ε , αντε το πολυ 250Ε, για καρτα DX9

ηδη με 450 παιρνεις σημερα 8800GTS,

και τον Ιανουαριο ποιος ξερει τι μπορει να υπαρχει στα 300Ε

Δε νομιζω οτι μπορεις απο τωρα να αποφασισεις τι θα παρεις τον Ιανουαριο.

ό,τι είπε

ειχα στο μυαλο μου την 7900gtx που ειχε 300 στο πλαισιο..αλλα μαλλον δεν υπαρχει τωρα πια..τεσπα θα περιμενω μεχρι το τελος του Δεκεβριου ελπιζω καποια στιγμη να βγουνε οι μικροτερες εκδοσεις απο τις DX10 καρτες..256MB δεν ειναι πολυ μικρη μνημη?..και κατι αλλο το τροφοδοτικο μου (enermax FMA2 535w αυτο λεω να παρω) ειναι αρκετο για διαταξη crossfire??..στο μελλον επισης θα βαλω core2quad θα τα σηκωνεις ολα αυτα το psu???..ευχαριστω πολυ..

ειχα στο μυαλο μου την 7900gtx που ειχε 300 στο πλαισιο..αλλα μαλλον δεν υπαρχει τωρα πια..τεσπα θα περιμενω μεχρι το τελος του Δεκεβριου ελπιζω καποια στιγμη να βγουνε οι μικροτερες εκδοσεις απο τις DX10 καρτες..256MB δεν ειναι πολυ μικρη μνημη?..και κατι αλλο το τροφοδοτικο μου (enermax FMA2 535w αυτο λεω να παρω) ειναι αρκετο για διαταξη crossfire??..στο μελλον επισης θα βαλω core2quad θα τα σηκωνεις ολα αυτα το psu???..ευχαριστω πολυ..

crossfire+4 cpus?

αλλαγή

Για όλα αυτά θες τροφοδοτικό τουλάχιστον 700W-1Kw. Για να αντέξει και λίγο OC(Αν θες)

+1 point! χαλαρα 700αρι τροφοδοτικο! Αντε το minimum minimum 580 (απο θεμα χρηματων). Eγω παντως θα σου προτεινα να μην παρεις ακριβη καρτα γραφικων για τωρα, αφου οπως λες δεν τρελενεσαι για games, οποτε παρε μια 7600gt να κανεις ανετα την δουλεια σου με 170 ευρω και αργοτερα παιρνεις μια τουμπανη με 300 εουρος. :074:

εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα 2 μήνες ακόμα.μετά τα χριστούγεννα θα πέσουν και άλλο οι times.an θέλεις μπορείς να πάρεις την δικια μου την 6600 που τα παίζει όλα ακόμα.και μετά να πάρεις μια ati να βρείς την υγεία σου

καλή φάση 130 euro δεν είναι πολλά λεφτά..το θεμα ειναι οτι αυτη υποστηριζει full τα DX9??..και μετά το καλοκαίρι την πουλάω στον πατέρα μου και περνώ μια καλύτερη με καμια τριακοσάρα..τα λεφτά που θα γλιτώσω από την κάρτα λέω να παο να πάρο άλλο psu Hiper Type-R 580w η το fortron 700w..παντος σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, με βοηθησανε πολυ..

καλή φάση 130 euro δεν είναι πολλά λεφτά..το θεμα ειναι οτι αυτη υποστηριζει full τα DX9??..και μετά το καλοκαίρι την πουλάω στον πατέρα μου και περνώ μια καλύτερη με καμια τριακοσάρα..τα λεφτά που θα γλιτώσω από την κάρτα λέω να παο να πάρο άλλο psu Hiper Type-R 580w η το fortron 700w..παντος σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, με βοηθησανε πολυ..

αν εννοείς full DX10, όχι, μόνο οι νέες κάρτες (nvidia 8800+) μπορούν να παίξουν DX10{αυτο δε σημαίνει πως δε μπορούν να παίξουν τα vista, οι games που υποστηρίζουν DX10, απλά χρησιμοποιούν DX9}

DX9 εννοείται πως υποστηρίζει full...

Παιδια sorry για το μνμ αλλα ρε soulclaimer σου στελνω PM λλα μου λεει οτι ο χωρος σου ειναι γεματος....καθαρισε τον αν μπορεις :p

(προκειται για την αγγελια...παλι συγνωμη αλλα δεν ειχα αλλο τροπο να επικοινωνησω..)

Δηλ ρε συ necro θα εχουμε προβλημα ε? εγω ας πουμε με την καρτα που εχω δεν θα παιζω dx10??

θα παίζονται τα games μέσω dx9, απλά αν έχεις τις νέες κάρτες με dx10 θα απολαμβάνεις dx10 γραφικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.