Cyber_Cookie Νοέμβριος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Aν ο istrios δίνει μέχρι 160 € τοτε με 160€ μπορεί κάλλιστα να πάρει ένα Liberty 620 της Εnermax.Η καλύτερη επιλογή.Αλλιώς στα 99€ το Hiper to 580αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 29, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Οσο για τον istrio, το thermaltake στα 700 watt ειναι μια χαρα με μονο 112 εουρος.. :032:Τελικά πήρα ένα της Thermaltake Toughpower 750W 117 ευρώ από e-shop:033:Ε !! άμα δούλευε κιόλας τι καλά που θα ήταν:022::086: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Νοέμβριος 29, 2006 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Kαλη τυχη στο rma. Kαι να θυμασαι οτι αμα δε τους βαλεις πιστολι στον κροταφο θα σε γραφουν στα @@ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 29, 2006 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Γιατί δεν ακούτε? ΤΙ να πω τώρα? Καλά ξεμπερδέματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 29, 2006 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Τελικά πήρα ένα της Thermaltake Toughpower 750W 117 ευρώ από e-shop:033:Ε !! άμα δούλευε κιόλας τι καλά που θα ήταν:022::086:ThermalTake? Ε πήγαινες γυρέυοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 29, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Καλά να πάθω. Διάβασα μερικά review και φάνηκε καλό και μάλιστα έλεγαν ότι η Thermaltake στα τροφοδοτικά έφτιαξε ένα σχετικά καλό προιόν και ξέφυγε από το παρελθόν.. Όσο για το RMA φανταστείτε τι τραβατε εσείς που είστε κοντά και στην ανάγκη πάτε και τους τα χώνετε από πρώτο χέρι. Εγώ από Ρόδο να δούμε πως θα βγάλω άκρη. Επ΄την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα. Το Antec είχε στα +12V (αυτό που πάει πάνω στη μητρική) με 4 Pin και το είχα συνδεμένο αφήνωντας τα 4 άλλα εκτός. Αυτό είχε και 8 pin και 4 Pin. Ποιος ο λόγος ύπαρξης και των 2? Βάζουμε αυτό με τα 8 pin εφόσον το υποστηρίζει η μητρική? ή υπάρχει διαφορά. Ήταν η μόνη απορία που είχα κατά την σύνδεση του αλλά δοκίμασα και τις 2 περιπτώσεις αλλά είχα πάντα το ίδιο αποτέλεσμα ...απόλυτη σιγή. Μάλιστα μου φάνηκε ότι από κάποιο καλώδιο βγήκε καπνός και από το φόβο μου το έβγαλα γρήγορα και έβαλα πάλι το Antec που δούλεψε μια χαρά όπως κάνει τα τελευταία 6 χρόνια περίπου που το έχω στη κατοχή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 29, 2006 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 ¨Αν το υποστήριζει η μητρική βάζεις το 8πινο για μεγαλύτερη σταθερότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Νοέμβριος 30, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Aπορία Νο2 Ξέχασα να το ρωτήσω πριν με τη σύγχυση που είχα. Στο 24πινο το μεσαίο pin δεν είχε μέσα το μεταλλικό χρυσαφί σιδεράκι αλλά ήταν κενό, πράγμα που δεν ίσχυε στον αντάπτορα που είχα πριν από 20 σε 24 pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Νοέμβριος 30, 2006 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Αν δεν κάνω λάθος αυτό το Pin τροφοδοτούσε τις παλαιότερες μητικές με κάποια τάση (-5v;; που οι σημερινές δεν χρειάζονται. Εξ ου και κενό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 30, 2006 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Εφ όσον έχεις πει ότι δε κάνεις overclocking, το antec που έχεις το σηκώνει μια χαρά το σύστημα σου.Αν κάποια φάση αποφασίσεις για sli αγοράζεις άλλο… Όπως είπες το antek τα σηκώνει μια χαρά… πάλι καλά που δε θα μείνεις χωρίς pc μέχρι να γίνει το rma… Προσωπικά θεωρώ το τροφοδοτικό που σου προτείνε ο dellman μακρών καλύτερο. Γιατί δε το ανάφερες εδώ να το συζητήσουμε πριν το αγοράσεις? Δεν είναι το πιν που λείπει η αιτία που δε δουλεύει το σύστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Δεκέμβριος 6, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 Επανέρχομαι στο θέμα μια και υπάρχουν εξελίξεις. Το τροφοδοτικό όπως προανέφερα δεν δούλεψε όπως άλλωστε εξακρίβωσαν και οι τύποι από το e-shop. Απ΄ότι διαβάζω για να πάρω πίσω τα χρήματα δύσκολο έως ακατόρθωτο. Να μου το αντικαταστήσουν με άλλο δεν έχουν λένε απόθεμα. Από αυτά που είδα ότι διαθέτει δεν φαίνετε κάποιο που να μου αρέσει εκτός από το ENERMAX 850W GALAXYτο οποίο σκοπεύω να πάρω για να ηρεμήσω μια και καλή. Τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 6, 2006 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 [plaka mode on]Ε παρε υποσταθμό της ΔΕΗ τότε. Μεσω leasing ισως να γίνεται... [plaka mode off] Ενα Liberty 620αρι γιατί νομίζεις πως δε σε καλύπτει? Aφου όπως και εσύ είπες το συστημά σου καταναλώνει μαξ 550β συμφωνα με τα wattage calacs. Αλλα αν σε βαραίνουν τα €€, παρε ενα χιλιαρι Galaxy να υσηχάσεις. (αν υπάρχει στο e-shop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.