Jump to content

ΑΓΟΡΑ TFT

leondim77

Recommended Posts

Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά μιας TFT wide από 20 μέχρι 22 ίντσες.

Έχω διαβάσει διάφορα reviews αλλά δεν βγάζω πολύ άκρη.

Έχω σχεδόν καταλήξει στην Philips 200WP7ES αλλά έχω κάποιες απορίες.

Πρώτον να πω ότι η οθόνη θα χρησιμοποιείται κατά 70% για θέαση ταινιών, internet κτλ και το υπόλοιπο παιχνίδια.

Δεύτερον, η τωρινή μου οθόνη είναι μια LG 1720p (TN panel), από την οποία είμαι ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις εκτός του μεγέθους. Από χρώματα κτλ δεν έχω πρόβλημα.

Ρωτάω λοιπόν.

Αξίζει να δώσω τα χρήματα για την Philips η να πάω για την LG L204WT που είναι και φθηνότερη? Η ακόμη και στη ViewSonic VG2230WM στις 22 ίντσες? Με άλλα λόγια το ΤΝ που έχουν αυτές πόσο χειρότερη απόδοση θα έχει (αν έχει), από αυτό που έχω τώρα?

Ανάμεσα στη 200WP7ES και στην ViewSonic VX2025WM που είναι στην ίδια τιμή πια είναι καλύτερη?

Τέλος η σημαντικότερη ερώτηση αφορά την κάρτα γραφικών που έχω.

Θα σηκώσει η 6600GT την 20άρα οθόνη?

Δεν μιλάω για παιχνίδια αφού εκεί η απάντηση είναι εξ αρχής μάλλον αρνητική αλλά για το αν θα έχει πρόβλημα με όλα τα άλλα.

Θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια σε χαμηλότερες αναλύσεις?

Μια 7600GT θα με καλύψει σε παιχνίδια? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις για όλα τα option γραφικών στο Full. Mε όλες τις επιλογές στο medium είμαι ευχαριστημένος. Επίσης δεν παίζω FPS.

Μια χαρα θα εισαι με την 6600gt, οτι οθονη και αν παρεις, ακομη κ videoπροβολεα!!

Το θεμα ειναι οτι αφου θες πιο πολυ να βλεπεις ταινιες, παρε οσο μπορεις μεγαλυτερη wide.

H viewsonic εχει πολυ καλη σχεση ιντσες-τιμη αλλα δεν ξερω το ποσο αξιοποιστη ειναι και τι εγγυηση εχει για καμμενα pixels. H lg η L204wt ειναι πολυ καλη οθονη και την ειχα παραγγειλει κ εγω αλλα την περιοδο εκεινη η lg δεν την ειχε στην αποθηκη της με αποτελεσμα να αργησουν οι παραλαβες απτα καταστηματα(εγω την ειχα παραγγειλει απο πλαισιο στην τιμη των 339 εουρος) και να καταληξω τελικα μετα απο ψαξιμο στην οθονη της υπογραφης μου. Ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της, εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα οπως επισης και απιστευτη εικονα σε ταινιες κ παιχνιδια, και ειναι μονο 50 ευρω ακριβοτερη απτην lg.

Θα σου προτεινα την viewsonic αν την ειχα δει σε καποιον φιλο ή γενικοτερα αν ηξερα κατα ποσο καλες ειναι οι viewsonic. Δεν το γνωριζω ομως, οποτε κρινω μονο απτην τιμη που για αυτες τις ιντσες ειναι πολυ καλη.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.