Freedom Φεβρουάριος 1, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Suedehead [Σήμερα, στις 12:14] SFF PC=Small Freedom Factor PC Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Καλόοοοοοο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Ρε συ μαλλον παλι επεσες στις υπερβολες.Παλι μεγαλο μου φαινεται το κουτι . κοιταξε για κανα μικροτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις ΜΙΚΡΟ pc και μετά να προσπαθήσεις να συνδέσεις οοοόλα αυτά πάνω του... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 1, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 13:06] Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις ΜΙΚΡΟ pc και μετά να προσπαθήσεις να συνδέσεις οοοόλα αυτά πάνω του... :wassat: Αρχική απάντηση από Freedom [Σήμερα, στις 09:05] Χωρις πλάκα τώρα...μετα τις πρόσφατες περιπέτειες με το κουτάκι, το είχα κλειστό με έναν 120αρη, το dvdr και μια MX4000 και το Aopen τροφοδοτικό (γιατί την 6600GT με την εξτρα τροφοδοσία την "εφτυνε")... Εκανα υπομονή μεχρι να έρθει η αντικατάσταση της φακντ απ motherboard αλλά πήρε και πάλι αναβολή (απο εβδομάδα σε βδομάδα)... Ε, μου την έδωσε και μένα και λέω να πάει να μαμηθεί...on the fly εγγραφες δεν μπορουσα να κάνω...και είχα βαρεθει να μπαινοβγάζω τους άλλους σκληρους οταν χρειαζόμουνα καποιο αρχείο...εβλεπα και την 6600GT στο αντιστατικό σακουλάκι της και μου την έδωσε στο δόξα πατρί... Τα συνδέω λοιπόν όλα, χώνω και το Enermaxόπουλο και ας έρθει η mobo όποτε θέλει... )) Εν ολίγοις, η ASUS P4C800-E DLX είναι στο νεκροτομείο εδώ και καμιά 10αριά μερουλες...κάποιο baby pc θα επαιρνα ουτως ή άλλως για να αντικαταστησω έναν αρχαίο "serverάκι" που πιάνει πολύ χωρο...οπότε το σκεπτικό ήταν το εξής...αφου ουτως ή άλλως θα αργήσει η αντικατάσταση και αφου ουτως ή άλλως θα έπαιρνα και ένα baby pc , το παίρνω τώρα, κάνω την δουλεια μου, και οταν με το καλό έρθει η ASUS αγοράζω και έναν Northwood και μια μνήμη και είναι ετοιμο... Ντάξ', είμαι ψυχωτικός αλλά όχι τόσο πιά... @Vag...δεν είναι μεγάλο βρε Vag...απλά σταμάτα να το βλέπεις σε ανάλυση 800χ600 σε 22" CRT...)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Φεβρουάριος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Να το βαλεις στο : Δείξτε το κουτί σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.