mageor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Καλημέρα σας κύριοι....έκανα και εγώ μία αναβαθμισούλα και πήρα την αναφερόμενη στο θέμα μητρική μαζί με εναν e6600. Δουλέυω με raid0 με τον intel controller. Το προβλημα είναι ότι παρόλο που το πληκρολογιο δουλευει κανονικά (usb) οταν μπαινω στα windows...και ενώ αρχικά εμπαινα στο bios...τωρα με bios F7 φορτωνει στην αρχη το raid bios και δεν υπαρχει σαφης ενδειξη για το ποτε πρεπει να πατησω DEL. ακομα και οταν πατω συνεχεια το DEL δεν μπαινει στο bios. Σε καμια στιγμη δεν βλεπω να γραφει press del to enter bios. Αν δεν εχω ενεργοποιημενο το raid bios της intel τοτε βλεπω press del κλπ...Μηπως υπαρχει καποιο αλλο πληκτρο για να μπαινω στο bios?Μηπως ειναι κακο που συνδεω το πληκρολογιο με usb?Ευχαριστω εκ τον προτερων...
kyr_soronas1442169136 Νοέμβριος 22, 2006 #2 Νοέμβριος 22, 2006 βασικά ξέρω ότι αν έχεις ΟΝ τον Raid Controller τότε όταν πατάς del να μπεις στο BIOS πρέπει να περάσει και απο ΠΟΣΤ και ο raid controller και μετα μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα....με del....αλλιώς αν πατησεις F7 ανάλογα με τον controller πάντα θα σε βάζει στο bios του controller...δες απο το bios ότι εχεις ενεργοποιήσει το usb legacy support για να βλέπει usb συσκευές στο POST....
deadlock7 Νοέμβριος 22, 2006 #3 Νοέμβριος 22, 2006 Χμμ..σωστό αυτό που λές kyr_soronas,αλλά το παλικάρι δε μπορεί να μπεί στο Bios.Δοκίμασε clear cmos κι αν δεν κάνει τίποτα..βάλε ένα παλιό Bios που σου δούλευε!
mageor Νοέμβριος 22, 2006 Author #4 Νοέμβριος 22, 2006 Σας ευχαριστω και τους δύο για τις απαντήσεις σας, το θέμα είναι ότι είναι το τελευταίο official bios F7 της GIGABYTE για τη συγκεκριμένη μητρική....δεν ξερω θα δοκιμάσω με παλιο keyboard PS2 μήπως και γίνει δουλεια...θα σας ενημερώσω συντομα...Ελπιζω να υπαρχει καποιο μελος με την ιδια μητρικη και raid0 στον intel controller και να γνωριζει περι του θεματος. Καλο βραδυ.
beisnikos_spi Νοέμβριος 22, 2006 #5 Νοέμβριος 22, 2006 Φιλε έπεσες στην περίπτωση, είμαι κάτοχος της μητρικής αυτής, αλλά δεν δουλεύω με RAID. Είναι πάρα πολύ καλή επιλογή πάντως, μην μετανοιώνεις που την αγόρασες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.