ioadia1442169087 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 Προχθές πηγα να εγαταστήσω τα βιστα τελική εκδοση σε raid αλλα σε όλες τισ προσπάθειες που έκανα αντιμετώπιζα κάθε φορα το ίδιο πρόβλημα και αναφέρω: ενώ ξεκινάω κανονικά το στησιμο του raid κάνω μπουτ απο το cd των vista φορτώνω τους καινούργιους οδηγούς για το raid ichr8 που είναι kai για vista,ξεκινάει κανονικα η εγκατάσταση αλλα μόλις φτάσει στο σημειο οπου στην οθόνη δείχνει την πρόοδο της εγκατάσταση απεικονίζοντας ένα ν σε αυτα που τελειώνουν τότε κάνει μια καθυστέρηση απο την οπία ακολουθεί μια επαννεκινηση αυτοματα και δεν αναγνωρίζει εν συνεχεια στην αρχικη οθόνη τον ένα δίσκο απο το raid(τον εμφανίζει δηλαδη με κοκκινα γράμματα και όχι με πράσσινα όπως θα έπρεπε)μετα απο πολλες προσπάθεις δοκιμασα να τα στησω σε ένα σκληρο και ολα πήγαν μια χαρα.Τι λέτε να φταίει?Οποιος μπορει παρακαλω ας βοηθήσει.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioadia1442169087 Νοέμβριος 21, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 κανένα ίχνος βοήθειας προς το παρόν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioadia1442169087 Νοέμβριος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 σε κανέναν δεν ετυχε το ίδιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Νοέμβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Από τα Longhorn, δεν μποορύσα να τα κάνω εγκατάσταση σε SATA δίσκο.Κόλλαγε στην αρχή της εγκατάστασης, ενώ γινόταν με επιτυχία πάνω από τα ΧΡ.Να υποθέσω ότι είναι κάτι με αυτό που είχα πάθει και εγώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Νοέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Χωρις να εχω δοκιμασει τα Vista προφανως σαν BETA λειτουργικο θα εχει τετοια προβλήματα. 'Η δεν του κάνουν οι drivers ή δεν ξερω και εγω τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioadia1442169087 Νοέμβριος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 οκ παιδια ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Λιγοι εχουν τα Vista ακομα γι αυτο και η λιγοστη βοηθεια φυσικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 24, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 εγω κανω κανονικά εγκατάσταση τον ICH5R που εχω το RAID 0 με 2 δίσκουςφορτώνω τους οδηγούς από την δισκέτα και προχωράει κανονικά...μηπως να δοκίμαζες παλαιότερους οδηγούς ξέρω γω..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.